Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Vai fetelor ce meci! E 1-1 acum la pauza, sa vedem ce o mai fi!
Pariuri?

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vik ,m-am imbolnavit de inima in ultimul sfert de ora .

Oricum cel mai greu a fost cu sotul meu,el este foaaaarte critic,orice pasa pierduta de nemti sau data aiurea era aspru criticata,il recomand pt comentator sportiv ca nebenjob .

Ideea e ca ma bucur pt Germania desi au jucat sters,turcii au facut cel mai bun meci de pina acum dar s-a mai dus norocul lor ca pina acum .
Oricum felicitari turcilor pt cum s-au comportat la acest turneu final!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Cristina, noi foarte rar avem arsita aici, locuind la munte. E chiar foarte schimbator si avem cam tot mereu o briza racoroasa care nu ne lasa sa "murim de cald". Chiar imi lipseste faptul ca nu vom avea seri si nopti de canicula..chiar le duc dorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salut fetelor, mai intru si eu sa zic "Hi!" dupa o vesnicie de "pauzat".
Tot din lipsa de timp.

Peca, pentru amica ta nu as putea spune multe....gandesc insa ca daca vrea sa ramana aici si sa aiba un viitor nu are de ales...trebuie cumva sa faca "weiterbildung", caci e clar ca ea nu are nici o calificare profesionala. Un an de stusiu nu inseamna nimic aici...chiar daca ar avea un Schein. Ce poate face este in primul rand sa incerce sa isi echivaleze diploma de Liceu ca "Abitur". Un alt pas mai departe ar fi sa studieze la facultate, daca vrea. Acum ca sistemul s-a schimbat...poate sa inceapa cu studiul pentru Bachelor si daca o sa-i placa, va putea face mai departe Master. Gandesc ca daca usile i s-au inchis pe partea Ausbildung, alta solutie nu are.

pupici si mai revin cu idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna fetelor. scuze ca dau buzna asa la subiectul vostru dar as avea si eu nevoie de niste informatii. am vrea sa mergem la shopping in timpul reducerilor. 2 veri la rand am fost in spania dupa 1 iulie.si a fost super ok ca preturi si hainele pe care le-am gasit acolo.
anul asta insa am vrea in germania pt ca se zice ca sunt si mai ieftine hainele.voi ce credeti?merita sa venim la voi?
cand incep reducerile acolo?
noi ne gandiseram la munchen.

noi de obicei cumparam de la springfield,zara,mango,pull&bear,obaibi-okaidi, h&m,c&a.
va multumesc pt orice informatie imi puteti da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

aaaa, si toate brand-urile sport,mai ales nike si adidas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Pt Alina si fetele care au renovat recent....am scris un mesaj pe celalalt topic dar cred ca nu se citeste des. Vreau sa va intreb ceva in legatura cu faianta si gresia. La ce pret ati cumparat-o voi? Cat este de buna calitatea la ce pret? Eu de exemplu am aici 2 magazine, EXTRA bau+hobby care este mai ieftin si Mobau Thelen care este mai scump. Cum pot sa aflu daca calitatea este aceeasi? Voi cum v-ati orientat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana15

buna fetelor. scuze ca dau buzna asa la subiectul vostru dar as avea si eu nevoie de niste informatii. am vrea sa mergem la shopping in timpul reducerilor. 2 veri la rand am fost in spania dupa 1 iulie.si a fost super ok ca preturi si hainele pe care le-am gasit acolo.
anul asta insa am vrea in germania pt ca se zice ca sunt si mai ieftine hainele.voi ce credeti?merita sa venim la voi?

noi de obicei cumparam de la springfield,zara,mango,pull&bear,obaibi-okaidi, h&m,c&a.

Adriana,
Eu locuiesc in München si chiar ieri am fost la un shopping serios.
Au inceput reducerile cam in toate magazinele,depinde ce fel de haine cauti.
La H&M sunt reduceri la adulti (nu stiu ce anume,nu m-am uitat ca nu prea cumpar de la ei)dar mai ales la copii,i-am luat fetei mele rochite dragute,tricouri,preturi intre 9 si 2 euro.
La Zara de adulti sunt ceva reduceri dar in general la haine prea mari pt mine ,ce mi-a placut nu era redus si am luat la pret intreg ,in schimb la copii am gasit jeansi faini pt fata mea cu 10 euro/perechea,niste maieuri de vara mai haioase.
Eu am luat multe haine de la Esprit,jeansi barbatesti redusi de la 80 la 20 sau de femei de la 60 la 30,ma rog,camasi barbatesti,tricouri,etc.
Si la C&A am vazut multa marfa redusa,nu stiu exact ce,nu am luat de la ei decit pijamale.
Foarteeeee slabute reducerile la pantofi .
La Mango,S.Oliver,etc nu am ajuns,saptamina viitoare vreau sa-mi fac timp.
Tot sapt viitoare vreau sa intru si la Galeria Kaufhof si ma voi uita la haine Adidas si Nike si iti mai zic.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

Pt Alina si fetele care au renovat recent....am scris un mesaj pe celalalt topic dar cred ca nu se citeste des. Vreau sa va intreb ceva in legatura cu faianta si gresia. La ce pret ati cumparat-o voi? Cat este de buna calitatea la ce pret? Eu de exemplu am aici 2 magazine, EXTRA bau+hobby care este mai ieftin si Mobau Thelen care este mai scump. Cum pot sa aflu daca calitatea este aceeasi? Voi cum v-ati orientat?

Ramona,
scuze,nu am mai apucat sa-ti raspund.
Pt faianta si gresie,sotul meu isi scosese informatii de pe net,niste parametrii si inca ceva caracteristici,nu mai stiu exact sa-ti spun ca asta a fost prin februarie.
Noi am luat de la Baustoff Union,are bauträgerul reducere de 20% si ne-a convenit,in plus au o gama f larga,ai ce alege.
Pt bai am luat faianta Villeroy & Boch,placaa mare,foarte lucioasaaaa,cam 40 euro/mp.Pt baia mare am luat tot gresie Villeroy & Boch,placa maaare si dreptunghiulara,vreo 50 euro/mp.
Pt bucatarie am luat faianta italiana,am comandat-o acolo si a venit relatib rpd,nu mai stiu exact firma dar e de calitate,la vreo 36 euro/mp.
Pt holul mic si bucatarie am luat o gresie no name,la vreo 25 euro/mp,e practica si nelucioasa deja m-am saturat cit o spal ,intram mereu cu nisip,noroaie,pietricele.
Pt tot subsolul am ales o gresie alba,da luminozitate multa si acolo de asta e nevoie,in plus e practic.
Am mai luat pt baia mare Glasbordüre,asta la aproape 20 de euro bucata.
Ah,cu polonezul am avut mult de tras .Asa om batut in cap rar am mai vazut .Facea pe de o parte,strica prin alte trei parti.
Deci a dat toooata faianta care a trebuit taiata jos,era taiata mizerabil si nu o puteam lasa asa,am mai povestit.
Am gasit noi solutii sa iasa taieturile mai bine(el o taia manual ca in secolul 15 ),am inchiriat masina electrica-flex-,am luat discuri noi si cu multa rabdare si sub supraveghere,le-a taiat din nou.Si dupa operatiunea asta au iesit bine dar nu perfecte .Asa ca am luat fiecare placa si am slefuit-o manual cu Schleifpapier special de la Obi .Nebunie curata!Dar a meritat!
Ati luat obiecte sanitare?
Vreau sa-ti spun ca m-am pacalit si cu cada:comandasem una tare smechera,am asteptat o gramada dupa ea si cind a ajuns,nu mi-a placut.Era acrilica si asa usurica si fragila...defapt astea acrilice au garantie 5 ani in timp ce cele emailate 30.Pina la urma am luat una simpla,emailata de la Kaldewei.

Cu trasul de timp,stai linistita...toti fac asa .Noi avem unele probleme cu bauträgerul,am fost la avocat dar pt ca e o suma mica si el a cedat oarecum,nu am inceput proces...
Succes si caut celalalt subiect si atasez si acolo raspunsul.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by adriana15

C&A are acum reduceri la aproape tot, H&M are niste reduceri, Zara la fel.-.-.-acum!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Am si eu nevoie de putin ajutor...Am o prietena romanca aici in Halle,care a primit un diagnostic de la medic,pe care nu prea il intelegem.Este careva printre voi care intelege bine germana si se pricepe si la termeni medicali?V-as putea trimite prin mail o copie dupa diagnostic...este f.f. important...
Multumim anticipat!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput