Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Alina si eu am oroare de vaccinurile astea. Le-am facut lui Kailan pe toate cele standard..fara tragere de inima...dar le-am facut. In rest, am hotarat sa nu ma hazardez..cu toate ca e moda sa faci vaccinuri pt orice in ziua de azi. Pana si de meningita ma indoiesc..dar frica e mai mare. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Nici eu nu le-am facut copiilor decat vaccinurile standard si doar pe asta extra.
Din fericire pana acum e ok,nu am avut niciunul reactii adverse.Se fac 2 rapeluri la 2 si 9 luni.
Adriana,
acum nu are rost sa faci vaccinul,nu are efect.Dar pe viitor pt siguranta daca vrei.Oricum ,acest vaccin este doar pt meningoencefalita nu si borelioza.
Eu am OROARE de capuse,si eu am avut si sotul si Bubu.Vara noi stam mult in gradina sau mergem prin padure unde-s locuri de joaca.Dragii de ei sunt obisnuiti la cautat in fiecare seara ca zic singuri"n-am capuse mami:)))"Am zis ca mai bine vaccin decat doamne fereste alte complicatii!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, va intrebam daca aici gasim ulei de palmier,am citit de beneficiile lui si am zis sa incercam, dar nu stiu unde-l gasesc,
m-am uitat prin magazine si n-am vazut.

Ati vazut ce s-a scumpit uleiul aici? Si eu ma laudam in Romania cand am fost in concediu, ca aici e mai ieftin(ca in Rom e 7 ron in jur de 2 euro, cel mai ieftin) si cand ne-am intors am vazut ca si aici
l-au facut 1,5 euro si cred ca o sa mai urmeze un val de scumpiri la multe alte produse si servicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Christel

Fetele, va intrebam daca aici gasim ulei de palmier,am citit de beneficiile lui si am zis sa incercam, dar nu stiu unde-l gasesc,

Ati vazut ce s-a scumpit uleiul aici? Si eu ma laudam in Romania cand am fost in concediu, ca aici e mai ieftin(ca in Rom e 7 ron in jur de 2 euro, cel mai ieftin) si cand ne-am intors am vazut ca si aici
l-au facut 1,5 euro si cred ca o sa mai urmeze un val de scumpiri la multe alte produse si servicii.

Si mama gateste cu ulei de palmier,dar aici nu am vazut.Poate pe la Metro.Chiar am sa ma uit,desi slabe sanse sa se gaseasca.
E adevarat ca s-a scumpit uleiul,desi daca un coleg nu-mi spunea nici nu bagam de seama.Eu il folosesc mai mult pe cel de masline,iar cel pt prajit e undeva pe la 1 euro.
Daca ajung saptamana asta la Metro, ma uit si-ti spun daca am gasit

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vai fetele, azi am tras cea mai mare sperietura din viata mea de pana acum...in drum spre Konstanz ne-a explodat cauciucul din fata, stanga la o viteza de 140km/ora.
Sota-miu e un sofer extraordinar, a tinut de volan cu putere pana a incetinit si ne-am tras pe marginea drumului.Am avut si prieteni in spatele nostru si ne-au spus ca din afara a fost groaznic sa vada cum bucati din cauciuc au zburat peste tot.
Partea cea mai proasta e ca atunci cand a explodat a facut ravagii in jur, partea din fata e desprinsa, la fel si aripa si farul.Becurile au fost trase afara si sparte...ce mai dezastru pe partea aia.
Am tras o sperietura groaznica.

Acum suntem ok,nimeni nu a patit nimic, am facut o gramada de poze sa le trimitem la compania de asig sa ne refacem masina.Noroc ca avem acoperire integrala...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adriana, bine ca sunteti sanatosi si nimeni nu a patit nimic.
pt sperietura ca are naspa e.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Adriana, bine ca s-a terminat cu bine! Eu stiu ce sperietura groaznica inseamna acest lucru, eu am trecut personal prin experienta asta. Eram singura in masina, tot pe autostrada, iar sotul era in alta masina in spatele meu si a vazut cum zburau bucatile de cauciuc de la roata din spate. Aveam si eu vreo 120-130 la ora dar eram si incarcata greu. Sotul meu s-a speriat mai tare decat mine ca arata groaznic de dinafara. Eu nu am realizat ce s-a intamplat si nici eu nu am franat brusc ci am dat drumul la pedala de acceleratie pana masina s-a oprit singura.Stiu doar ca am facut un soc intern si tremuram toata pana au venit cei la ajutoare. E nasol sa ti se intample asa ceva....Cel mai bine e sa-ti pastrzi calmul in aceasta situatie si sa nu franezi brusc sau sa faci alte chestii bruste.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Christel

Da, asa e Christel. Deja de o vreme media ne pregateste pt vremurile ce vor veni. Am auzit chiar ca vom ajunge chiar acolo unde ne vom omori unii pe altii pt un pahar de apa.....Groaznic, dar pe bune ca am auzit-o la TV...sper sa nu ajungem acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Adriana ,bine ca s-a terminat cu bine,cred ca a fost o sperietura groaznica.

Fetele,nici eu nu stiam ca s-a scumpit uleiul,eu folosesc tare putin ca prajesc rar de tot si pt altele folosesc de masline care oricum e scump...citisem prin ianuarie ca se mai scumpesc unele si altele .
Ulei de palmier sunt sigura ca am vazut in supermarkete cu marfa diversa,gen Hit,Kaufland.Eu am avut Palmfett(de la magazin bio)si din cite imi amintesc,e ok la prajit.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc fetelor, azi cumparam cauciucuri noi si reparatia o sa coste in jur de 2000 de euro....noi platim primii $500 si restul, asigurarea.E nasol insa ca a urcat pretul asigurarii din cauza asta dar nici nu puteam sa nu apelam la ei ca nu avem 2000 de euro pt reparatii.

Fetele, aici tuna de zici ca vine potopul, noroc ca am spalat devreme si s-au uscat hainele deja.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput