Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Alina,
noi anul trecut am luat de la dm cu spf 50.Si anul asta(ooops,am tot uitat)tot de la dm iau si tot spf 50.Din cate stiu are ökotest bun.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele sunt tare ingrijorata...Aidan a fost muscat de o capusa...mica, mica pe care am scos-o fara sa ramana numic inauntru.Acum ce fac?Ce sa urmaresc?Care ar fi simptomele ca ar fi o capusa din aia rea?Nu era rosu deloc si nici dupa ce am scos-o nu a fost.Acum nu ma pot duce niciunde cu el dar maine ma duc.O sa sun inainte la clinica sa intreb si apoi ma duc daca imi zic ei sa ma duc...
Sunt tare trista...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Blackpantero, sunteti in Risikogebiet?
Poti sa gasesti o harta sa vezi cum stai.
Urmareste comportamentul copilului, daca face febra si are dureri de cap fugi la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristina, scuze de intarziere ...
cu sanatate si vise implinite! Cand dai de baut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sfarsitoarea

Blackpantero, sunteti in Risikogebiet?
Poti sa gasesti o harta sa vezi cum stai.
Urmareste comportamentul copilului, daca face febra si are dureri de cap fugi la doctor.

Stam langa Stuttgart, e zona rosie, am sunat la clinica si le-am spus toata treaba si mi-au zis sa il tin sub observatie.Pana acum nimic, nici roseala, nici umflaturi, nici simptome de gripa.Daca vreunul din simptomele astea au loc atunci fug la doctor altfel nu.Nu sunt de acord cu antibiotic preventiv si oricum nu imi dau astia.
Capusa era mica si uscata nu apucase sa suga nimic si cica daca e scoasa inainte de 24 de ore riscul de Lyme e minim pt ca virusul intra dupa ce capusa a terminat de supt ceea ce dureaza intre 24-36 de ore.La noi a stat maxim 3 ore in piele daca si atat.Il verific pe Aidan in fiecare zi de capuse inainte de baie cu o zi inainte nu o avea si nici ieri dimineata nu avea nimic in locul ala(pe picior sus, aproape de incheietura)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Adriana, stiu ca Germania are zone periculoase in ceea ce priveste capusele. Noi am fost in weekend in Olanda sa lucram in gradina undeva si sotul mi-a spus ca a gasit si el o capusa pe picior si a scos-o repede. Tot asa, era mica si nu se umflase inca. Locul s-a inrosit putin dar a zis ca atunci cand se formeaza cercuri rosii in jurul muscaturii este semn ca capusa este una periculoasa. El a asteptat doua zile sa vada daca se formeaza cercurile. FDupa aceea nu mai este periculos. Mi-e groaza de capusele astea....mi-e si urat sa intru intr-o padure numai de gandul lor...nici in gradina nu mai imi vine sa stau...
Sa speram ca Aidan nu are nimic.

Fetelor, noi maine avem richtfest la casa!!! Potrivit traditiei se face o petrecere dupa ce s-a ridicat acoperisul. Noi am ajuns in sfarsit la faza asta! Pacat ca vremea nu tine cu noi...aici e innorat si ploua. Cum e la voi? FETELE din estul Germaniei, aveti asa un noroc cu vremea! Cand ma uit pe harta, ma ia damblaua cand vad la voi soare si calduri iar la noi, numai nori, ploi amestecate cu ceva soare....Mai ales la Frankfurt....e intotdeauna mai cald....ma oftica chestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Hallo fetele,

Unde gasim aici ulei de palmier si cum se numeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adriana,locul se urmareste pana la 8 saptamaneu si copiii suntem vaccinati.poti sa-i faci si tu vaccinul lui aidan,encepur se numeste(varianta kinder).sanatate!am vrut sa te sun ieri dar la mine e haos,nu am apucat:((

christel,
cred ca-i zice palmöl.uite aici ce-am gasit:
http://www.preisroboter.de/ergebnis4197089.html

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Aidan e in continuare ok, nu are roseala deloc dar il urmaresc bineinteles.

Nico, stiu de vaccin si am intrebat la baza.Doctorul a spus ca nu e necesar si ca mai mult are nu stiu ce efecte secundare motiv pt care in State nu e aprobat.Acum nu stiu ce sa zic...Mai spunea ca in toata experienta lui de 3 ani in Germa la baza nu a fost nici un caz de Lyme chiar daca muscaturi de capuse au fost multe.Nici nu mai stiu ce sa cred...parca i-as face vaccinul dar daca ne confruntam cu cine stie ce reactii de la el?Voi ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Blackpantero ,eu zic sa stai linistita,daca ai scos-o si nu are nici un fel de urmari,e ok.De curind,o cunostinta a fost muscata de capusa si pt ca nu a reusit sa o scoata singura,a chemat doftorul in miez de noapte,a extras-o (cu ocazia asta am vazut si eu cum arata "animalul" )si tot asa,nu a recomandat nimic preventiv.

Nici mie nu-mi face placere sa ma plimb prin padure,is stressata de capuse,ma tot gindesc ca daca nu le descopar la timp,Doamne fereste dar avind o iarna blinda,acum is mai multe si prin parc sau pe la locul de joaca .

Nici noi nu am facut vaccin,am retineri cu vaccinurile astea,tre'sa mai studiez problema...

Alina

Mergi la inceput