Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Stoisor,
si noua ne place de voi!
Si mi-a trecut prin minte ca noi am putea sa ne vedem.... teoretic... la vara in august pe 03 avem in Timisoara botezul lui Benji iar apoi plecam 1 saptamana in munti la Arpasu de Sus (sau dessous -cum zice sotul el referindu-se la lenjeria de dama, sper ca am scris bine) asta e undeva intre Sibiu si Brasov si in plus vrem sa vedem mai in liniste Sibiul ca in 2006 abia am trecut prin oras ca prin branza: ploua si erau f multe strazi inchise pt lucrari! Abia astept oricum vara asta!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

ramane pt august atunci,eu stau in Avrig la 25 km de Sibiu si treci pe la noi ca sa ajungi la Arpas,Sara se agita pe umaru meu de o scap

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by irinouka

hai, c-am erevit de pe drumuri!

doniro, normal ca bebelusii cresc bine si cu formula, nu asta e problema. si ca dorm bustean dupa ce le dai formula, iarasi e normal, ca pica bolovan in stomac si pana digera...ce am retinut eu cel mai clar din postarea ta este faza cu "gata, n-am niciun stres"...
cred ca e pacat sa ai sanii plini si sa spui "gata cu sanul" dar fiecare face asa cum crede de cuviinta. si sa nu te superi ca mi-am spus parerea pt ca, deh, din moment ce scriem aici, tre' sa ne asuman si ce vor avea de spus restul zuzelor despre ce scriem.
bine, tu esti la al doilea copil si esti incurajata de rezultatele avute la primul, asa ca imi ramane doar sa va pup si sa va doresc numai bine, indiferent de alegerile pe care le faci.

revin!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

In niciun caz nu ma supar ca iti dai cu parerea, de asta e forum... Daca imi dadea sanul pe afara de lapte nu cred ca m-ar fi lasat inima sa intrerup, ideea e ca lapte am destul de putin (numai dimineata simt sanii tari si atunci ii dau); el de asta se si enerveaza la san, pt ca simte ca nu vine... Iar daca tu crezi ca formula pica asa de greu la stomac, atunci de ce nu se agita? (ar fi normal sa il doare burtica daca ar pica asa greu, nu...?). In fine, repet, e decizia fiecareia dintre noi, numai ca eu nu prea am de ales, dar asta se pare ca nu intelegeti. Cand iti vezi copilul invinetindu-se de plans din cauza laptelui tau (am avut dovada clara ca e laptele de vina si la Daria), atunci sigur ca NU AI NICIUN STRES!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Irinouka, sa nu te superi, nu cred ca Doniro zicea ca "nu mai are nici un stres" pt ca nu trebuie sa alapteze la fiecare masa. crede-ma ca e mai complicat sa speli si sa sterilizeze biberoane toata ziua cind ai putea sa-ti simti puiutul la piept cind si unde vrei tu sau vrea el.

stiu din proprie experienta cit de frustrant e sa-ti vezi copilul ca nu se satura de la sin, ca la 15 minute tipa de foame, ca ii dai sinul si nu are ce sa-i mai vina de acolo...multa vreme am refuzat sa accept faptul ca nu se satura bebe de la sin: e un stres incredibil - niciodata nu stii daca bebe a mincat destul, daca e linistit pt ca e satul sau pt ca nu mai are putere sa urle de foame!!!

iar cu sinii plini, doniro a zis ca ii are asa dimineata - asa ii am si eu - si bebe ii goleste pe amindoi si mai vrea si supliment, cel putin 90 ml...

oricum fiecare mama isi cunoaste puiutzul si propriul corp si poate lua o decizie in cunostinta de cauza. noi nu putem aici decit sa dam un sfat si sa ne oferim sprijinul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mi-ai "vorbit" gandurile si sentimentele. Exact despre asta e vorba, dar poate nu ma exprim eu pe intelesul tuturor. Totusi, se pare ca cineva tot a inteles, asa ca e bine :)
Este cel putin frustrant sa il vezi cum isi trage caputul de la sanul tau pt ca nu ii convine. Sigur ca am plans, sigur ca m-am consumat si inca mai sufar. Cand alaptam in primele 2 luni toata ziua, imi spuneam ca si atunci cand nu va mai fi niciun strop de lapte, eu tot il voi pune la san, doar sa mai simt senzatia aia unica...
Am spus ca nu mai am niciun stres pt ca nu are rost sa ma consum in halul asta. Pt ca il vad cat de bine ii merge cu lapte praf si cel mai mult asta imi doresc, sa fie el bine, asa cum i-a fost si Dariei. In fine, deja ma justific si nu e cazul. Va vorbeam ca unor prietene, nu ca unor judecatori.
anca.b, multumesc!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena

chiar ca fotomodel!! ce frumusel e mateiu!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ereena

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ii primesc pe la agentii si in prezentari daca sunt urecheati? :-))))

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by Ereena

quote:
Originally posted by Ellenuta

ereena

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ii primesc pe la agentii si in prezentari daca sunt urecheati? :-))))

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

normal!!! fa si tu ca mitsu sau cum vroia sa faca, nu stiu dak a pus in aplicare .. lipitul urechilor cu scotch de caput .. da' problema apare cand vrei sa-l dezlipesti .. credd ca mai degraba il tunzi un pik

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by anca.b

Irinouka, sa nu te superi, nu cred ca Doniro zicea ca "nu mai are nici un stres" pt ca nu trebuie sa alapteze la fiecare masa. crede-ma ca e mai complicat sa speli si sa sterilizeze biberoane toata ziua cind ai putea sa-ti simti puiutul la piept cind si unde vrei tu sau vrea el.

stiu din proprie experienta cit de frustrant e sa-ti vezi copilul ca nu se satura de la sin, ca la 15 minute tipa de foame, ca ii dai sinul si nu are ce sa-i mai vina de acolo...multa vreme am refuzat sa accept faptul ca nu se satura bebe de la sin: e un stres incredibil - niciodata nu stii daca bebe a mincat destul, daca e linistit pt ca e satul sau pt ca nu mai are putere sa urle de foame!!!

iar cu sinii plini, doniro a zis ca ii are asa dimineata - asa ii am si eu - si bebe ii goleste pe amindoi si mai vrea si supliment, cel putin 90 ml...

oricum fiecare mama isi cunoaste puiutzul si propriul corp si poate lua o decizie in cunostinta de cauza. noi nu putem aici decit sa dam un sfat si sa ne oferim sprijinul...

Mi-ai "vorbit" gandurile si sentimentele. Exact despre asta e vorba, dar poate nu ma exprim eu pe intelesul tuturor. Totusi, se pare ca cineva tot a inteles, asa ca e bine :)
Este cel putin frustrant sa il vezi cum isi trage caputul de la sanul tau pt ca nu ii convine. Sigur ca am plans, sigur ca m-am consumat si inca mai sufar. Cand alaptam in primele 2 luni toata ziua, imi spuneam ca si atunci cand nu va mai fi niciun strop de lapte, eu tot il voi pune la san, doar sa mai simt senzatia aia unica...
Am spus ca nu mai am niciun stres pt ca nu are rost sa ma consum in halul asta. Pt ca il vad cat de bine ii merge cu lapte praf si cel mai mult asta imi doresc, sa fie el bine, asa cum i-a fost si Dariei. In fine, deja ma justific si nu e cazul. Va vorbeam ca unor prietene, nu ca unor judecatori.
anca.b, multumesc!

POZE

puiutii sa fie sanatosi! asta vrem toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Zuzici, sper ca glumiti cu chestia cu lipitul urechilor cu scotch, nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Zuzici, sper ca glumiti cu chestia cu lipitul urechilor cu scotch, nu?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

nu, eu stiu persoane care au procedat asa si ele spun ca a funtionat. eu nu as putea . ma gandesc acum ca daca i-as fi pus caciulita ar fi fost mai bine ,asa cand intoarce capul isi prinde urechea stramb

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

ven, mi-am amintit .tu spuneai ca te supara tunsoarea asta (care place tuturor) pt ca trebuie sa fii coafata mereu? pt asta mergi mereu la coafor?

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput