Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
gattasalvaje spune:
Baaaai , mor de ciuda...am scris un ditamai mesajul si cand sa-i dau "Trimite" nu stiu pe ce am apasat ca a disparut ...asa ca fac un rezumat scurt .
Multumesc tuturor zuzelor care m-au incurajat si s-au gandit la mine si la problema mea ( Lala 20 , Miky Finland , Oita , Natalia, Eliza , Ginette ,Ceska , Ereena , Stoisor ...sper sa nu fi uitat pe nimeni ). E asa de bine ca existati , ca am cui sa impartasesc si eu temerile mele stiind ca intotdeauna gasesc intelegere si un cuvant de incurajare. Acasa , daca ma plang , mi se spune ca sunt paranoica , ca Sara n-are nimic. Eu stiu ca inapetenta poate fi simptomul de debut al multor boli si mi se pare normal sa fiu ingrijorata , sa stiu ce are si cum pot interveni.
Miky Finland , tnx pentru pontul cu dat papa la bebe semiadormit. Sa sti ca m-am convins de eficienta azi noapte cand am luat-o pe Sara din patut pe la 3 , am gadilat-o putin si i-am bagat bibe in gurita si l-a luat fara sa opuna nicio rezistenta.
Natalia ...cam rarut pe la noi , se vede ca te tin mandrele ocupata. Imi pare rau pt problema cu cusatura...incearca sa consulti mai multi doctori , nu doar pe cel care te-a cusut si care poate , vrand sa-si acopere o greseala , face alta si mai mare.
Stoisor , pune mana si mananca , hidrateaza-te , odihneste-te. Pune-i-o pe Sara in brate mamei tale daca te simti obosita si du-te si te culca. Si incearca sa-ti faci niste analize sa vezi ce nu-i in regula.
Remiclea , mare podoaba de soacra ai...las-o mami sa vorbeasca si fa tu cum sti , ca faci cel mai bine.
Anca. Diana...nah , ca a decretat soacra-ta ca noaptea se da la copil numai ceai...de unde a scos-o , fratele meu ?
Nu mai stiu ce-am mai scris in mesajul trecut.
Ma grebesc sa dau "send" sa nu-l pierd si pe-asta.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irinouka spune:
ba pe mine m-ai uitat. :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
of, stiam ca, la randul meu, am uitat ceva...
natalia, sa scapi cat mai repede de neplacerile legate de cusatura aia nenorocita...si, cum spunea si gatta, cere o alta opinie medicala.
[b]MIIIIIIIIRIIIIIIIIIII!!![b]
irina de bebe rares
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
si eu am sanul stang tun tun tun si calin nu se mai trezeste...
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
calin calin calin, vrei sa zici.
irina de bebe rares
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Gatta, imi pare rau de micuta ta, sper sa fie doar o faza ca si la Razvan, va spuneam ieri ca nu a mancat mai nimic toata ziua, dar aseara si-a revenit si in plus pt prima oara in doua luni s-a trezit azi noapte la 3.30 sa pape(inafara de noaptea trecuta cand l-am trezit eu ca nu mancase de 8 ore).
La 6 s-a trezit iar si la 10 iar.Deci si-a revenit.
Sunt sigura ca si Sara a avut doar o zi proasta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
Ramona , tu zici ca Razvan e micut , dar mie mi se pare f. mare in poza aia cu pozitia ciudata de alaptat.
Nus' ce se intampla , tot mai multe mamici se plang ca bebeii nu mananca...azi vorbeam la tel. cu Miky Mamica si imi spunea ca Luca a mancat azi extrem de putin , sub 400 ml. Sa fie oare un prag invers celui de crestere ?
Povestea nasterii
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by irinouka
anca diana, nu e de la sampoane. sunt fiziologice. stai linistita, tu nu faci nimic gresit.
irina de bebe rares
ce frumos m ai linistit. nu fac nimic gresit. de cand am copil mi a crescut mult respectul fata de mama. imi dau seama cat s a chinuit ea cu noi doi. de ziua mea o ssa ma duc la ea cu un buchet mare de flori, sa i multumesc!
irinouka spune:
anca diana, mare dreptate ai!
a! adineauri m-am uitat pe pozucile voastre. mi-a placut la nebunie botezul, foarte relaxat, foarte casual.
irina de bebe rares
irinouka spune:
io fug la somn.
o noapte cat mai linistita tuturor!
irina de bebe rares
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Hello zuzici,
am vazut ca sunt multe mamici pe aicea cu problemute, ba bebici mofturosi, ba bolnaviori, ba cusaturi care nu prind...sper sa treaca toate repede, pentru fiecare in parte, si sa fie doar o amintire in curand!
Noi am fost ieri la ecografie asa cum ne sfatuise neonatologul cand s-a nascut Sofia...la solduri nu are nimic, hernie inghinala nu a putut sa-mi spuna daca are - ca cica trebuie sa fie umflata (!) ca sa poata vedea ceva la ecograf (deci in criza). Din pacate insa, zonele de dilatatie la rinichi care se vazusera la ultima ecografie in sarcina au ramas...mai ales la rinichiul drept. Micuta mea are un defect, o anomalie care se numeste hidronefroza, cica o pasc infectii urinare frecvente ...Cateodata se corecteaza de la sine acest defect, uneori insa necesita corectie chirurgicala...Una peste alta, vom repeta ecografia peste doua luni. Sapt urmatoare mergem la pediatru, sa vedem ce spune si ea.
Am incercat sa-i recoltez si pipi, dar cred ca am pus eu punguta gresit, cu capatul deschis al "potcoavei" aceleia aderente - catre fundulet. Acasa nu a facut pipi, dar a facut in timpul ecografiei, si tot pipi-ul s-a scurs pe langa punguta, pe masa de consultatii . Maine o sa incerc din nou sa recoltez ceva, acum stau cu spaima ca face infectie urinara si eu nu ma prind!
Gatta, un mare pentru tine si Saratelul, ca prin multe spaime mai treci! Ea sa fie bine, asta e important...sa ne dai vesti te rugam, sper ca nu a fost nevoie de internare!
Mandra mea ieri a papat numai de la san! Si dupa masa de aseara, la 10 si ceva am pus-o in pat...si am trezit-o eu azi dimineata la 6, dupa ce m-am trezit eu brusc, si am calculat panicata ca nu mai mancase de aproape 8 ore! De atunci, a mai mancat de inca doua ori, la 9 si la 11. Sa vedem cum va lua ins ain greutate asa, de trei zile pare ca stagneaza, ceea ce nu trebuie sa se intample la ea. Nici macar 5 kg nu are!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda
Stancuta , imi pare rau de problema Sofiei cu rinichiutii ...poate nu-i grav si se va corecta. Ai mers la acelasi ecografist care a vazut problema si in sarcina ? Daca da , eu zic ca ar fi bine sa mai ceri o parere.
Cu pungile de urocultura...belea mare. Abia dupa ce am stricat vreo 5 mi-am dat si eu seama , cat de cat unde am gresit. Ideea este sa n-o lipesti incepand de sus , de unde incepe taietura intre labii , ci un pic mai jos , cam pe la jumatea labiilor , cam pe unde este capatul uretrei (orificiul prin care face pipi...cred ca asa se numeste). Peretii pungii sa nu-i lasi lipiti asa cum sunt cand scoti punguta din ambalaj , ci s-o umfli putzin. Dupa ce ai pus punguta , las-o pe Sofia fara pampers , fara pantalonas , in funduletul gol ...eventual pe o paturica absorbanta ca sa preintampini accidentele . Din cauza senzatiei de rece la picioruse va face foarte repede , mai ales daca o mangai pe partea de jos a burticii , in zona vezicii.Nu stiu daca am fost suficient de coerenta in explicatii , insa iti urez multa bafta...si tin pumnii ca urocultura sa iasa negativa.
Povestea nasterii