Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Naty, ! ( Am gasit emoticoonuuuuuul!!!!! ) Vezi ca sunt si io buna la ceva ? Daca cu listoaka nu poci,....
Simo, care tinerete, dom'le!??! Ca mai am 10 zile si fac treijdeani..
Wow!!!!
Felicitari, Ali!!!! Bine ai venit pe lume, Alexandra!!! Sa fiti sanatoase si fericite!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
cory3maz spune:
Am dragalit virtual pe urmatorii puiutzi de Randunici:
- puishorul motzat al lui Giani Butucica...leit mama lui!
- ratonashul pufos si alintat al lui Gecko...sper sa-ti reziste pipota la gonflare...ca ai de ce sa te umfli in pene...bebe Patrick e cel mai frumos din toata emisfera sudica!
- cozonacica Papacicului...cu "aluatul" foarte bine crescut! Dulce ca mierea!
- Vladutz-brunetzel de Mami-Ursuleatza! Frumusel si expresiv!
- un David-de-Delphin seducator...de pe acum!
- un Sasha proaspat si foarte frumos!
Mamicutzelor sa va traiasca si sa va creasca sanatoase odoarele pretioase!
M-am distrat cu Gecko si Mimonix cu aventurile lor in baie si la baie! Pup Mamicile haioase! Mimonix, m-ai terminat cu analiza SWAT si cu procedura standard pentru operatiunea "baita in cadita smechera"! E clar ca vorbesti...afacereza, pe langa alte limbi clasice si moderne!
Olguselu', si eu abia astept intalneala de la Brasov! Legat de pragurile de crestere...da' imi amintesc ca am citit despre asta la Miri Mik, dar din pacate nu le-am salvat! Pupici multi pentru Ioana-Bomboana, pe care am admirat-o in cele mai recente poze...eleganta in tricou si blugi si afisand niste mutrite delicioase!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
mimonix spune:
pentru nominalizare!Se da ceva?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
cory3maz spune:
Tre' sa deschid "cantina"!
Revin mai pe seara...dupa ce mai pun in ordine niste trebi!
Va pup, dragalashelor!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
adriella spune:
Salutam randunimea si felicitari mamicilor care au nascut si nastere usoara mamicilor care urmeaza sa nasca!!!
Imi este mai greu sa intru pe net mai ales acum cu doi pitici dar asta nu inseamna ca v-am uitat sau nu va citesc.
Si eu am nascut un baietel pe nume Darius Laurentiu de 3600g si 52 cm lungime in data de 31 martie 2008 la ora 12:20 prin operatie cezariana la spitalul Odobescu din Timisoara cu dr. C-tin Olaru. Suntem bine, noaptea dormim 6 ore legate, cu lapticul ne chinuim.
delphin spune:
Mai ce aventuriere pe aici...plecati cu bb-ii, cu masina...e adevarat ca le place acum, caci sunt mici si cea mai mare parte a timpului dorm, 20h din 24...
Acu' fac eu pe carcotasha...v-ati gandit ca bb cresc, nu mai dorm asa mult, dupa colici vin dintisorii si s-ar putea sa nu le mai placa in masina.
Giani,merci pt. oferta...prefer sa va menajati. Anunt primele 2 cartoane facute! Si nu m-am lasat de circuite nemotorizate.
Gecko,
Naty, tu vorbesti serios...sau doar asa ca sa ma zgandari? Moi non plus!
pozici
natynic spune:
M-a pedepsit...ce sa mai zic? Cand a vazut ca in fine ma invrednicesc sa o schimb si pe ea, a pandit momentul in care am scos pampersul si am spalat-o frumusel, bine de tot si...a emis cu pofta o a doua bomba!!! Traiasca cearceafurile Happy si cine le-a inventat!
Acu astept un nene delivery boy ca am comandat pampersi si...cearceafuri si apoi iesim la plimbareala...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
LA MULTI ANI NICOLETA!!!
BUBUUUU, FELICITAAARI! SA-TI TRAIASCA BEBE ERIC, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!
FELICITARI, ALI, RECUPERARE RAPIDA SI SA-TI TRAIASCA PRINTESA ALEXANDRA!!
mimonix,GENIAL, AS VREA SA VAD FILUMLETUL!!
naty asa si Mufa cu lansarea in spatiu!haha, cafea cu lapte de bebe?!
Cory, ce ma bucur ca vii la Brasov!! Felicitari pt uriasul care creste, creste!
olgutz nu eu am intrebat de Papanicolau, dar e bine de stiut!
RAPORTEZ SI EU O NOAPTE MAI MULT ZI..De la 3,30, treziti din ora-n ora..nu m-am dat jos din pat pana la 11,30 de oboseala, am tot motait printre alaptari,frichineli,troscaieli,paraieli
..si sunt plina de nervi..are iar fatzuca plina de bubite mici si rosii..parca nu l-as face violet pe fata, cu gentiana..i-am tot dat cu laptic, dar cam degeaba, unele dispar, altele apar..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
cine vorbea!Delphincare pleaca tocma'n Africa!Ca veni vorba, tunemadipa de ce pleci in Africa si unde...Daca io va zic ca nu ma baga nimeni in seama!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
miradi spune:
Felicitari Ali pentru bebe Alexandra ! Sa va traiasca sa fie santoasa ,cuminte ,mancacioasa si fericita !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 38+ Medeea-Elena