Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 17
kitzy spune:
Ali bia felicitari!!!!
Naty eu cred ca te anunt in Saptamana Mare de venirea pe lume a Dianei daca mai apuc pana atunci...
39+ cu Diana
AMR max 1 saptamana !!!
natynic spune:
Kitzy, eu stiam ca e f bine sa te nasti in Saptamana Mare, asa ca...te astept!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Simo-Mimo, ma omori cu Hezbolahu'( emoticon care se tavaleste pe jos de ras si de nervi in acelasi timp ca autoarea nu-l gaseste )!!!!! Adeseori sa stii ca ma bucur ca nu stau in Bucuresti, la noi e chiar ok la pasapoarte. Super de treaba nenicii de acolo, si expeditivi.
Deci: plecam cu masina pana acolo, norocosi fiind de un copil tare cuminte in scaunelul lui de masina. Ne oprim la Arad sau Timisoara, ca ne ia o zi intreaga sa ajungem acolo. Dupa care, direct la Salzburg pentru trei zile, iar de acolo inapoi la Viena. Si la intoarcere tot ne oprim la Timisoara/Arad. De transport nu mi-e frica deloc, pentru ca am vazut ca ii place in masina, nu protesteaza!
De hranit, avem laptaria cu noi, deci iar nu e o problema! Cum spunea Tuchita ( apropos, unde esti ? ), acum e cel mai usor, ca doarme mult si papa tzitzi. Cu baia ma descurc fara cadita, doar cu dusul. Si da, luam caruciorul cu noi, acolo te descurci excelent cu el, exista rampe peste tot, lifturi la metrou si magazine ( nu ca la Administratia Financiara de la noi, unde am urcat aproape un etaj ieri cu caruciorul in brate ). Cam asta....
Naty?! Schimbi bomba fiziologica?
EDIT: Peste tot stam la hotel.
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Auzi Olgutza...am ramas setata pe subiectul pasaport! Deci ii pun poza lu' bebe in pasaportul tau si pasaportul e valabil 5 ani nu???Si peste 1 an, 2 ani ...la vama, cind s-or chiori aia la poza si la copil, ce-or intelege?Doamne....ca prostia n-are limite in tara asta!Si la urma urmei ma intreb de ce mai exista vama intre noi si ioropa, ca intre austrieci si nemti de exemplu nu exista...
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Naty, asa da...as lua cadita, mai ales ca-i puteti spala pe toti odata in ea!Sasha de Sovi ar avea si unde inota!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Bai Simona, esti la mare concurenta cu Cory, Gecko si Ariel pt titlul de cea mai haioasa randunica! Pe cuvantul meu, aveti uneori niste postari de ma doare burta de ras...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Da' pe unde-mi umbla creanga colega Tuchita? Hai doctoresso la raport!
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
OANA,Felicitari! Sa va traiasca STEFAN!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mimonix spune:
Ahaaa...va duceti la Salzburg, nu va ajunge la Viena.Vreti mai departe! Mai ce ti-e cu tineretul astaMerci de raspuns, ma mai gindesc.Si daca face dragalasul meu kk in masina, ma tem de accident pe autostrada ca OMU poate lesina la volan din cauza mirosului!
natynic spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
Naty?! Schimbi bomba fiziologica?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Pai daca asta mica a adormit lemn si io am profitat fugutza sa stau pe creanga plus ordine in frigider (ca a venit soatza incarcat cu plase de la Cora, pt Pasti) si spalat pe jos in bucatarie in acelasi timp...AM UITAT SA SCHIMB BOMBA!!!! Nu stiam de ce se frichine acum bietu copil...MAMA DENATURATA!!!
Fug...
Naty
Iulia mea
Olgutzika spune:
Simo, pasaportul e valabil 10 ani, iar pt copii sub 14 ani inclusi in pasaportul unui parinte, valabilitatea pozei e de 3 ani. Deci din trei in trei mai pui o poza, daca ai unde...ca sunt numai doua pozitii acolo! Si ce faci daca ai mai multi copii si ii vrei in pasaportul tau?!?!
Si da, nici eu nu inteleg rostul vamei in situatia de fata..exista si intre Ungaria si Austria, oricum!