Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 16
miradi spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut ,bebei sanatosi ,manaciosi si cuminti !
Felicitari ,Bubu! Sa va traiasca micul Eric Stefan sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii !
Am vazut si eu poze cu Honey o dulceata de bebe
Sasha un bebe scump care seamana cu Sovietica!
Astazi naste si Chris
Mai sunt si eu pe lista noi suntem chemati maine dimineata pentru cezariana ,a mai ramas doar 1 zi dar parca sunt 100
Am schimbat si eu semnatura desi abia azi facem 38 de sapt .De 2 zile mi-e teama sa nu vina bebe in orice moment si sa ajungem de urgenta la spital ,noaptea ca nu stiu ce as fi facut cu Andreea.Azi noapte a fost tare greu ca ma simteam cam nasol si mi-era teama ca bebe vine ,acum ma simt un pic mai bine sper sa astepte micuta Medeea pana maine dimineata.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 38+ Medeea-Elena
miradi spune:
La multi ani ,Nicoleta ! Multa sanatate ,fericire si multa dragoste!
Hai ,Nicol ,nastere usoara si sa fie sanatoasa bebita Antonia !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 38+ Medeea-Elena
Nicoleta spune:
Multumesc pentru urari. Sa va auda Doamne-Doamne si sa ni-l trimita mai repede pe Matei pe post de cadou.
Euam tras un pui de somn in dimineata asta, acum ma pregatesc sa plec la puiul mare la gradi, poate il convingem si pe cel mic sa scoata nasucul... Inca nu semne... dureri alea-alea... ioc! Nici nu prea simt ca e ziua mea, desi zumzaie telefoanele...
Se pare ca il vom porecli pe Matei piticotul stolului, daca va veni chiar ultimul... Bubu a sarit peste rand... Doar cu Nicol sa mai fac vreo intelegere ;). Nu de alta, dar sa mai pot scoate si eu capul in lume... :))
Va doresc o zi frumoasa, ca azi E ZIUA MEA!!!!!!
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
Olgutzika spune:
Asaaaaa!!!
Gecko, Mimo, m-am tavalit de ras la citirea aventurilor de la prima baita!!! Iar doua faze vor ramane memorabile pentru mine: descrierea preocuparilor nocturne ale proaspatului tata de raton si analiza SWAT facuta de parinti de Vladut ( nu gasesc emoticooonuuul )!!!!
Ioana, vazut-placut invitatiile! Incearca totusi sa vezi cat te-ar costa sa le comanzi de pe net, ma gandesc ca ar fi prea de tot ca transportul sa depaseasca diferenta aia de pret, care mi se pare enorma...nu ma inteleg nimic! Si cu pasaportul, ai dreptate, iesi cu buletinul, insa pana la 14 ani copilul trebuie trecut in pasaportul unuia dintre parinti. Asta este unul dintre motivele pentru care il schimb, altul fiind ca in afara, pasaportul e actul de identitate sfant pentru toti ( politie, hotel etc. ). Oricum, raportez indeplinirea celor propuse ieri, astazi iau de mana si tatal de copil care trebuie sa isi dea acordul pentru includerea progeniturii pe pasaportul mamei si pot declara inchise operatiunile!
Luny, tu intrebai de Papanicolau? Pe mine m-a chemat sa il fac la doua luni de la nastere ( o sa ma duc dupa Paste sa il fac ).
Vazut poze de Sasha-de-Sovi, Honey-de-Papacios si Vladut-de-Urs! Frumosi copii!!!! Sa nu mai zic de David-de-Delphin!!! Abia astept sa ii vaz cu ochii mei!
Si am uitat ceva fff important:
Hai, Criiiiiiiiiiiiiiiis!!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Miradi bafta miine!Nastere usoara si bebe sanatos!
Natysi eu as vrea la munte, dar inca n-am dezbatut problema cu famelia...sper sa fie de acord !Oricum mai e destul pina la rezervare ferma asa ca am timp sa cuget la necesarul pentru marea calatorie...Oare sa iau si cadita?O incapea in baia de acolo?
Raportam si noi:6 kg trecute fix si 59 de cm.Him greutate aproape egala cu inaltimea, dar e baietel , merge nu?Tragem tare sa ajungem din urma Barosanu' si Elefantelu'.Mai ales ca al meu are si potential mostenit genetic
CoryAm vazut pe mail montajul...seamana leit baiatul cu unul dintre voi, dar inca nu stiu cu careCa mie mi se pare ca voi semanati amindoi...ei, nu ma bagati in seama! Si stiu ca asta nu va e greu
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Olgutzika spune:
Moaaaaama!!!!
Hai, Miradiiiiiiii!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Simo, pupa tare Sovi si pui de Sovi!!!
Cory, sorry de icter, sunt si eu trecuta prin asta...ceea ce stiu este ca pana la 21 de zile este fiziologic, dupa...trece ori cu fenobarbital, ori cu oprirea alimentatiei la san, ori cu nebunia mamei de a intensifica alaptarea si de a se holba din ora in ora in ochii copilului, de a verifica daca suge la fel de puternic, daca este la fel de activa in fiecare zi...Eu am ales varianta trei ! Am tot citit, icterul nuclear e din fericire destul de rar ( nu inseamna fireste, ca trebuie ignorat! ) si nu am putut trece peste efectul sedativ al fenobarbitalului. Dar nu sunt un exemplu, eu am o buba cu medicamentele, deci...Noua ne-a dat o jumatate de pastila de 0,015g o data pe zi, 10 zile! Pup frumosii de Iasi!!! Abia astept sa va cunosc!!
Si stiu ca tu le citeai pe zuze! La un moment dat, Miri povestea ceva de praguri de crestere, moment ratat de mine, ca abia nascusem si nu am mai citit si la ele. Ai retinut/ stii despre ce era vorba? Ca am inteles ca la 6 saptamani este un prag de crestere, lucru care explica si agitatia Rebeccai-de-Clau si a Ioanei mele.
Mai vroiam sa zic ceva cuiva, dar la cat de haotic am scris azi....Revin!
mimonix spune:
Aha ...Olgutza, tu erai curajoasa care pleaca la Viena !
Spune-mi fato si mie daca ai unde sa stai acolo, ai de gind sa vizitezi orasul cu bebe mic , iti iei carutul cu tine...cum ai imaginat tu calatoria asta, ca si eu as vrea sa plec la vara dar nu-mi pot deloc imagina daca merge sau e pura fantezie
Mie si la Bran mi se pare o aventura sa plec, daramite haihui!
Am retinut pina acum treaba cu pasaportul...si nu ma incinta deloc!Ultima oara cind am fost la Directia pasapoarte am regretat ca nu cunosc pe nimeni de la hezbolah!!!Nu gaseau unul din pasapoarte si de la ghiseul de jos ne-au trimis la unul de sus, zicindu-ne :NU VEDETI CA AICI E INCHIS? Eu, batoasa: Nu scrie nicaieri, gemuletul e deschis...de unde sa stiu? Ma duc sus si de sus ma trimite jos:De ce v-au trimis aici, ca noi nu tinem pasapoarte!...ma duc din nou jos si ce vad scris?INCHIS! Deci....am iesit in curte, am aprins o tigare si mi-am imaginat cum mi-ar sade cu briul plin de grenade...Rambo din Balta Alba!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
Frate, iar m-ati pus de garda????? E ilegal, 2 zile la rand!
!) Ali bia:
"Am nascut aseara la 22.50, 3600 g, 54 cm, scor 8 (a avut ceva probleme...). Eu am nascut cam greu dar acum suntem bine amandoua. Pup pe toate"
Traiasca Alexandra!
2) Nicol_conte:
"Stol, opriti agitatele ca noi venim acasa si trebuie sa trecem de week-endul asta ca pleaca dr din Bucuresti. Antonia e mai ambitioasa ca mine de nu vrea sa iasa"
: STOOOPPP!!!
3) HAI MIRADI!
4) Cory, vei fi trecuta pe listuta de Brasov cu mare bucurie, dupa ce mai imi trag si eu sufletul...Si eu as vrea in iulie, e prin traditie luna mea de concediu.
5) Mimonix, daca iei cadita aia meseriasha pot sa o inchiriez si eu la Bran? -faci si tu un ban cinstit...
6) Completare de la Ali (o intrebasem ce s-a intamplat exact):
"In mare s-a blocat capul copilului si cand a iesit nu respira era vanata, acum e bine"
Slava Domnului!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Felicitari Ali! Sa traiasca printesuca, sa fie sanatoasa si sa se faca mare si frumoasa!
Naty, asa da...as lua cadita, mai ales ca-i puteti spala pe toti odata in ea!Sasha de Sovi ar avea si unde inota!