Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ce de nasteri pe aici, ca nici nu mai stiu pe cine sa felicit.
Eu le urez la toata mamicile refacere rapida si copii papaciosi si cuminiti.
Floriio nu ma mai apuca pe mine data de 29, eu sper sa trec totusi de saptamana asta, Diana mea e foarte agitata, ieri de vreo 2-3 ori am avut vagi simptome de CM, dar s-a limitat la atata, aseara fata a fost foarte agitata, si azi e cam agitata, ma tot impinge, sper sa fiu de Pasti acasa cu tot cu pui daca ma ajuta DD.
Pana una, alta, cam ramanem de caruta la odisee...

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ia te uita, chiar cand vroiam sa scriu MI-E DOR DE COOORYYY; scrise Cory! Dar Cory draga, cred ca in loc de Radu ai vrut sa zici Vlad, ca asa-l cheama pe puiul de urs.
eu scriu acu cu o mana, cealalta e sub fundul Iuliei care sta pe burta mea pt a ragai dupa masa si in schimb, din cate simt cu mirosul si simtul tactil ai mainii, tocmai lanseaza o bomba biologica...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI,NICOLETA!Sa fi fericita alaturi de familia ta si sa ai parte de o nastere de vis!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

...si acu, ca a lansat-o, rade cu toata fatzuca si scoate niste gemete de placere total nepotrivite pt varsta ei.... Mori de ras, nu alta!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ati venit pe lume, Sasha, Vladut, Honey si Stefan !!! Felicitari, Sovi, Alina, Mamip si Bubu!!!! Vorba dispecerului, sa va traiasca puii o mie de ani de fericire!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia te uita ce de lume pe crenguta!
Si eu care vorbeam cu Gecko in soapta sa nu trezesc stolul
Neata
asadar la toate lumile!
Intre timp a fost doctorul, s-a sarbatorit evenimentul cu vaccin! Copilul proaspat intoxicat cu tispe microbi a pirtiit in nasul doctorului , a mincat si s-a culcat suparat...suparat ca asa e el, naspa pe lumea asta!Ofofmaimai....

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

La Multi Ani, Nico!!! Sa fii sanatoasa si fericita, si toate dorintele sa ti se indeplineasca !!!

Si in sprijinul urarilor:

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Delphin, mais je sais que tu ne m'aime plus...Daca te consoleaza, aceleasi capriciozitati le avem si noi la masa, doar ca Iulia are destule momente, mai ales noaptea in care mananca de sparge si trebuie sa-i suplimentez si de 2-3 ori portia! Azi noapte mi-a papat 160 fara rasuflare! Adineauri...abia 70. DAR, am descoperit ca e f bun la gust lapticul asa ca m-am consolat punandu-mi ce a ramas in...cafea (mama nebuna, nu?)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Si continuam cu galeria:

Hai, Aliiiiii!!!!

Hai, Nicoooool!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Inca o data "Ziua buna!"

Naty, !

Delphin, !

In primul rand vreau sa va anunt ca si Iasul va fi prezent la intalneala de la Brasov a Randunicilor! Mai ales daca se va tine in iulie! Am discutat azi dimineata problema cu Randunoiul si a acceptat ideea...deci Cory si ai sai vor fi ACOLO!

Ieri am fost extrem de ocupata...printre altele cu mersul la pediatru cu bebe Alex...vestea proasta e ca are icter si tre' sa luam Fenobarbital...timp de cinci zile, o doza la opt ore!
Vestea buna ca e Alex a mai luat in greutate: are acum 3600 grame fata de cele 2900 pe care le avea cand ne-am externat din maternitate...si am crescut si in lungime cu 2 cm.

Luam Vigantol cate trei picaturi/zi si calciu gluconic cate 1/2 fiola pe zi timp de zece zile.

Acum am sa "bag" o lectura pe diagonala a ultimului capitol ca sa ma "curentez" cu ultimele stiri...

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008

Mergi la inceput