Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Neata Gecko
multumim mult pentu urari!Asteptam doctorul sa sarbatorim cum se cuvine, adicatelea cu vaccinul de doua luni.Sper sa depasim cum se cuvine momentul, fara reactii adverse...macar azi nu mai stau la pinda dupa zimbete, ca stiu ca n-are motiv de ris
Am sa-ti povestesc acum despre prima baita a lui Vladut, ca sa vezi ca nu esti singura
In timp ce eu eram la spital (absenta motivat)OMU a cumparat o cadita bengoasa , inalta, pe roti, cu nu's ce suporti pe dedesupt, cu furtun ca sa o golesti usor, toate alea.Sa se spele fi'su in conditii ultra, sa nu-i reproseze cind o fi mareAsteptam noi cu nerabdare sa ii cada buricelu' baiatului si in ziua Z hai la baie.Asadar, atit ne-a dus capu' sa bagam cadita in baie.Dar baia...e baie, vorba unui vestit artist!Deci caditaita italieneasca in baia romaneasca Am reusit cu multa vointa sa indesam cadita lipit de cada mare astfel ncit sa am acces la dus..Im?Asa m-am gindit io, sa faca baiatu' dus la baie...ce zici, nu-s buna?
Apoi mi-am dai seama ca nu ajung la dus intinzindu-ma peste cada si cadita, ceea ce inseamna ca n-am crescut si in lungime doar in latimeDepasesc momentul de depresie si insist in a gasi o pozitie convenabila pentru cadita moderna in baita comunista.Cu chiu cu vai rezolv problema asta intr-un mod pe care Teodora il considera atit de ingenios incit aduce camera sa imortalizeze scena.
Dau drumul la dus, dar apa era rece.Caci daca vecinii au apometre nu se mai spala asa des si apa "de pe coloana" se raceste in teava...Asteptam si in sfirsit purcedem la treaba.Dar unde sa dezbracam copilul?Ca masuta de infasat este capacul caditei....si ma vad nevoita sa aleg din doua una, ori masuta ori cadita! Ma extrag cu greu din spatiul ingust in care ma presasem ca sa incapem cu totii si cu toate in baie, dezbrac copilul in dormitor si il aduc fuga fuga.Cind sa-l bag in apa, se incalzise prea tare!Copilul golas nu intelege ce asteapta si incepe sa ciriie...copilul mare filmeaza de zor si ride in hohote intrebindu-ne daca asta a patit si ea cind era mica...
Apoi taticul tine odorul, mamica il spala usor in timp ce zice intr-una:ai grija la cap, ai grija la cap...Dar "cu capul" eram noi, nu bietul baiatCe sa mai lungesc povestea...am clatit copilul cu dusul, i-am bagat apa in urechi, ne-am dat seama ca n-avem prosop si nici n-avea cine sa aduca pentru ca taticul tinea copilul, eu dusul si Teo camera de filmat(intr-un final s-a milostivit Teo)si uite asa.Noroc ca baiatul a uitat repede ce a patit, ca mari emotii am avut sa nu cumva sa-si aminteasca patania de cite ori va simtii apa
Apoi am facut repede o sedinta, analiza SWAT, ne-am repliat fortele si am elaborat o procedura.
Acum spalam copilul in dormitor, il clatim cu apa dintr-o sticla de 5 l, masuram temperatura apei in prelabil cu un "pestisor" din ala de care pomenea Delphin, imbracam copilul pe masuta care se ataseaza la patut....ehehecine zicea ca daca esti mai batrin , esti mai intelept?Sa se ia de mina cu La Fontaine si sa-si vada de treaba
Hai ca m-am lungit cu povestea o gramada...sa-mi tineti pumnii cu vaccinul si va apasat pe toate
Cris,Nicoletahai mamici, prindeti barza si goliti sacul!
La multi ani Nicoleta!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
delphin spune:
Alloooo! Dispeceru'? Je t'aime bien et fort!
Cris, curaj, sigur vei face fatza, toate am facut, tu de ce nu? Va fii bine ai sa vezi, iar rezultatul intrece toate asteptarile
Bubu, felicitari pt. Stefanutz!
Nicoleta, la multi ani fericiti, sanatate si un bebe sanatos si mancacios!
Faza cu sa-ti dea D-zeu un copil ca tine...si eu am avut parte...se pare ca de doi...mancatul asta e teroare pt. amandoi. Mai nou David mananca la 3 ore, chiar si 2 cere cateodata...ii dau la 3 ore, mananca repede 30-60 ml maxi dupa care incepe sa zbiere sa se foiasca sa nu mai vrea bibe...apoi il ia, iar il lasa, iar zbiara...pana la urma reuseste sa manance 90-100ml. Pas plus. si asta la fiecare masa lasata de D-zeu.
Aseara sotul i-mi spune razand...ca or fii semanand flacaii cu el, dar la apetit n'au luat de la el nimic...de la mine tot si trebuie sa ma consolez cu ideea.
Cory,ça va?
Pupiceli!
pozici
gbutucica spune:
Neatza! din ce in ce mai multe mamici!!!
Bai ALINAREDNIC NU E COLEGA CU NOI DE ODISEE?????????
daca nu eu de unde o cunosc????, daca da , ieri trebuia sa nasca( am vb cu ea pe mes acu citeva zile( sunt bagata in ceata
FELICITARI BUBU( chiar ca te tii de surprize)
felicitari Carminabulina, sa fie intr-un noroc si sarcina usoara in continuare,noi te mai asteptam pe la noi si pina in august
Felicitari Ursule( am vazut si eu pozici, mi se pare mare copilu' , sa-ti traiasca)
felicitari Ali
Felicitari papaciosu!!, vazut honey mica , care nu e chiar mica,
Giani D, tiza mea, bine ca te-ai ascuns si acu vii ca ai nascut , pai nu faceam si noi galerie, FELICITARI !!
Nicoleta happy birthey to iu, happi bardei tu iu.....Sa fii sanatoasa si caduo de ziua ta sa primesti un BB
improspatati-mi memoria , mai era cineva????
Delphin , am inteles, daca vrei vin sa te ajut si eu si Andrei la umplut cartoane
Un mare pup pentru dispecerarui' NATY.
nu numai ca esti dr de inimi dar ai si o inima mare.
mai fac retrospectiva si revin
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
gbutucica spune:
Stiam io ca am uitata pe cineva
HAide CRIS CRIS
miminix [radtare]
mimonix spune:
Felicitari BUBUsa traiasca Stefanut, sa fie sanatos si voios!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
-Mimonix, mortal ai povestit cu baita. La mine n-a fsot asa haios, ca s-a terminat cam trist prima baita, anume am racit cobza intrucat treaba se petrece in bucatarie, care era supraincinsa de sotz, iar eu am uitat, la fel, prosop, pampers, etc. etc asa ca am facut numeroase ture, uda leoarca de transpiratie...
Butucico, esti mortala! Alina Rednic e URSULEATA!!! -DA, e cat se poate de colega cu noi si da, a nascut cat se poate de...ieri! Da' tu nu stii cu cine vorbesti pe Mess?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Nicol_conte:
"Antonia se pare ca mai vrea in burtica. S-au dus contractiile mele de ieri. Astept acum un control pe masa sa vedem ce zice dr. Pup tot stolul"
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
Naty, nu rade, ca pe med are Id alina rednic?? si stianm ca o cunosc de undeva, da la batranetze maica!!!!!!, am spus io ca-s batrana si imediat senila, am comis-o am comis-o.atunci am vazut puiul de urs.
i-am trimis mesaj Elai sa vad daca imi raspunde.
floriio spune:
Io-te ca nascu si Bubu. Felicitari si sa iti traiasca bebe Stefan.
Nah, ca acuma chiar ca am ramas ultima pe lista
Mai am totusi o speranta in Kitzycare are acelasi DPN cu mine.
Am ajuns si eu sa vanez meduze, dureri, ape revarsate si nimic. Daca de la inceputul sarcinii m-am tot confruntat cu contractii, acum, de o saptamana de cand am intrerupt tratamentul, parca sunt din ce in ce mai rare.
Vreau sa nasc sa fiu si eu acasa de Paste cu puiul meu, nu la
Floriio in 38+ cu ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
cory3maz spune:
Ziua buna!
Bun venit in CLUBUL SCUTECELOR proaspetelor mamici:
- BITZA! FELICITARI SI EXPERIENTE PLACUTE CU MAMICEALA!
- SOVIETIKA! DIPLOMA "CUM LAUDAE" PENTRU NASTEREA PERFECTA!
- PAPACIOSULUI FOARTE FERICIT!
- URSULICII, MAMIK IMPLINIT!
- OANEI-BUBU! MEGA-FELICITARIIII!
BUN VENIT PE LUME, PRINTESELOR:
- ANTONIA!
- IOANA HONEY!
BUN VENIT PE LUME, CAVALERILOR:
- ALEXANDRU (SASHA)!
- RADU!
- STEFAN!
SA FITI FRUMOSI SI SEXOSI, MINTOSI SI INTELEPTI, AFECTUOSI SI RESPECTUOSI CU GENITORII VOSTRI, SI BINECUVANTATI DE SANSA!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008