Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai nicoleta, asculta-ma tu pe mine, tu NASTI de ziua ta!!! nu stiu la ce ora, ca nu-s mama omida:)), dar am eu un feeling...si ai vazut ca daca am eu feelinguri ce se intampla:)) maximum de luna plina e pe 20 aprilie, ca tot intrebai, dar nu-ti baga in cap sa nasti atunci:)))

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, dispecerul de garda. Nu de frica n-am intrat, am stat sa citesc din urma.
Multumesc mult pentru incurajari tuturor randunicilor, mi-a ridicat si mai tare moralul pozele lui Papacios, zambitoare la terapie.
Mamip, ma bucur din suflet ca esti bine si sa stii ca Honey cu tine seamana!
Sa facem un pic de galerie pentru cele doua Nicolete:

HAI NICOL-CONTE! NASTERE USOARA!
HAI NICOLETA! LA MULTI ANI SI SA AI PARTE DE UN CADOU FRUMOS DE ZIUA TA!

Delphin, ca te gandesti la mine. Cum sa ma simt, emotionata, nerabdatoare si am olecuta de teama. Dar cu atata sustinere pe crengutza, imi trece teama. Va multumesc mult si va pup pe toate, sper sa transmit si eu in direct info despre noi ca Papacios.

Felicitari Mihos pentru Alexandra Cristina!
Felicitari Ursuleata pentru Vladut! E frumusel foc!
Felicitari GianiD!
Sa va bucurati de puiutii vostri, sa creasca mari si sanatosi!

Cristina38+Andreea Georgiana
A sosit ziua cea mare! Doamne ajuta-ne!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

De-abia astept sa-mi tin puiutza in brate, inca nu-mi vine sa cred ca voi fi cu adevarat mamica! Parca nu e vorba despre mine, ci despre altcineva. Oare voi face fata?

Inca o data va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine, desi eu n-am fost de la inceputul odiseei cu voi, sfaturile si sustinerea voastra au insemnat foarte mult pentru mine, daca nu v-as fi avut pe voi, nu stiu ce as fi facut, mai ales ca eu stau acasa de la 3 luni de sarcina. Sper sa ne intoarcem cat mai repejor acasica in 3 si sa ma alatur si eu mamicilor, cu discutii despre papa, kk, nani, baie etc.

Va trimit multi , noapte buna!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

CCris, bafta maxima azi! Sa fie cum ti.ai dorit.

Ariel-mama-omida, sa fie dupa cum zici! Am avut o noapte despre care credeam ca va fi THE night, insa nu... am dormit bustean, imi voi relua activitatea curand (imediat merg la nani iara). Sa vedem ce surpriza imi rezerva ziua de azi... daca nu, ma bazez pe luna plina! Nenascuta nu raman eu.

Mai intru, va doresc o zi buna (a, in continuare raportez o secretie transparenta cu striuri de sange, insa nu rosu-rosu... si bebe care face manevre...).

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Nicoleta, , mersi mult, poate pana vin acasa, aud c-ai nascut si tu.
M-am trezit cu noaptea in cap, nu mai am somn, ma pregatesc!
Va pup pe toate.

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Ccris, sa nu vii si tu peste 2 saptamani acasa... :) Glumesc, fireste. Lasa ca va fi bine. Si la tine, si la mine.

V-am zis? Berbeaca autentica, am fost destul de rea si insistenta la viata mea, asa incat mama mi-a zis la un moment dat: "Sa-ti dea Dumnezeu un copil exact asa ca tine, sa vezi si tu cum e!". S-o fi referit si la data nasterii? Ia s-o intreb eu... Si uite ca daca nu va fi exact ca mine, macar se va naste pe-aproape...

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si semnatura...

Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!!!
Sanatate, fericire, nastere usoara si daca Dumnezeu vrea, Matei sa vina chiar AZI!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!! pentru aniversatii de februarie

Vlad Alexandru de mimonix
Robert de RoxanaClaudia

La Multe Luni si Anisori!!! pentru aniversata de martie

Maria Clarinda de Clabuc

La Multi Ani!!! Nastere usoara, cadou minunat de ziua ta, recuperare rapida pentru Nicoleta de Tuvalu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

SURPRIZA:
SMS: " La 8:20 l-am nascut pe Eric Stefan, 3500 g, 53 cm, Apgar 9. Bubu. Va pupic"

Ai vazut Bubule ca n-ai fost ultima???
Sa-ti traiasca Stefanutzul o mie de ani fericire!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput