Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, i-ai dat cumva lapte praf in completare sau altceva sa pape decit de obicei?Ca asta seamana a reactie la schimbarea brusca a papicii.Sau poate ai mincat tu ceva ce nu i-a priit!Poate te-a mai intrebat cineva si n-am fost io atenta.Are bubite si pe restul corpului sau doar pe fata...ca al meu mai face pe la git cind e prea cald, prea gros imbracat.Poate fi si asta daca are si pe la git, de la transpiratie.Si nu-l da cu violet, ca ala e bun pentru bubite "cu cap" dupa de spargi capul ala purulent.
Vedeti de ce nu scriu eu mereu?M-am lipit de calculatorul asta si nu ma indur sa fac altceva.Si timpul trece...cred ca azi voi iesi afara la plimbare ca zilele trecute m-am abtinut.Voi, cele din Bucuresti, ati mai fost la plimbare zilele trecute?Ca mie mi s-a parut ca bate vintul prea tare si ca e umezeala...si mi-era si lene si m-am complacut, recunosc.

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Adriella, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos! Felicitari mamico!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna fetelor!
sunt o mamica cu o copila de 5 luni care am intampinat ceva probleme cu alaptatul ...pe care nu le-am depasit cu brio asa ca fata mea nu a supt decat vreo 2 luni si nici atunci exclusiv
M-am gandit, (trebuia sa ma gandesc mai repede)sa recomand cu toata increderea mamicilor care alapteaza (cu sau fara probleme), produsele de la Bio-clin Multi-mam balsam si comprese pt. ragade care se gasesc la sensi blu...sunt destul de scumpe dar dupa parerea mea merita toti bani
va urez o viata frumoasa alaturi de randunele si randunei vostri!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimonix,nu i-am dat nimic altceva..iar eu nu am mancat nimic nou, doar niste ananas proaspat ieri, dar avea si inainte..sunt pe fata multe, si pe cap, iar la ceafa si putin mai sus, e rosu...pe corp nu are..d-asta ma enerveaza..nu inteleg ce-i cu ele si de ce nu dispar odata, acum vreo 5 zile avea fata curata!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, mai rezisti, bre? Ia pune-o pe Iulia sa te ajute, intre 2 bombe bilogige, la gestionat situatia, ca doar ea e veterana intre bebei!

Unde sunt pozele cu albinuta lui mami.p? As vrea si eu sa le vad!

Kitzy fata, ca doar am zis ca am grija de tine! Si lasa ca vine bble, chiar si in Saptamana Mare!

Si noi ne pregatim de iesit afara, sper sa nu mai bata vantul asa rau ca ieri, ca nu am reusit sa ne plimbam decat cu masina, in care, evident, am dormit...Si ce mi-e in casa, ce mi-e in masina?!?

Luny, tot obosita? Tot trezit la 3? Offff! fata suparata, lasa bubitele in pace, vor disparea de la sine. Nu-l colora pe Mufa albastru decat dc chiar ti se pare tie situatia nasoala, desi cred ca te alarmezi degeaba, asa au mai toti copiii. Si Thea a avut, acum ii apar mai rarute, dar nu m-am stresat prea tare, mai ales ca am citit ca e normal, bubitele apar din cauza hormonilor mamei, care, la nastere, mai "scapa" si la bb.

Scriu mai tarziu, dc reusesc, ca acum merg sa-mi pregatesc balaurul mic de iesit afara.

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=0

gecko, ce mai face "cel mai frumos din orasul acesta"? Am inteles ca nu-l dai usor...vezi ca la randunici fetele sunt cam putine. Sa nu zici ca nu te-am avertizat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Simona, moi am zis mais tua ai citit pe diagonala.a' mai zic o data ca-mi placi di tini!

Plec in Gibuti, in Cornul Africii, din cauza de servici de sotz, pt. 2 ani.Nevasta iubitoare ce sunt, urmez sotul si la capatul lumii
Da io plec cu avionul,, singura, cu 2 copii din care un bb de aprox. 6 luni, noapte. Sa te tii baieram pe mine.

A! Noi am facut Fr-D-Ro cand Seb avea 4 luni si stiu ce zic, cand le intreb pe fete! Seb nu a mancat 2 zile, cat am fost pe drum, nici la dus nici la intors, si noaptea dormeam la neamuri.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stiu, ma Alice, ca-s normale, daca sunt alea normale, si m-am gandit ca ar fi de la transferul de hormoni, dar numai pe fata si caputz?..si multe asa?..am auzit ca ar putea fi asa pana se reia viata sexuala, dar nu stiu ce sa zic...ma enerveaza ca in loc sa se curete pielutza lui pe masura ce creste, se bubosheshte mai rau, parca

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am intrat sa imi vad agitatele din spital iesim maine sau poimaine, si apoi sper sa intru la taclale cat de curand. Imi pare rau ca nu pot pune poze din acele momentele nasterii, dar am ratacit cablul de date, asa ca pozicile sunt prinse in aparat. Cat de curand sper ca rezolv.

Va multumesc din suflet, Randunici! Sunt cam obosita dar FERICITA!!
Sasha e destul de cuminte, acum sta langa mine si partzie zgomotos

Mami, Ursulica Ali, Bubu FELICITARI!! Moamaa ce ne-am imbulzit!! Sa va traiasca pruncii si sa fie fericiti, impreuna cu voi!
Bubu, da clar te-ai setat sa nasti odata cu mine :))

Nicol, hai cu nasterea de vis! Hai Antonia sa o vezi pe mami ce frumoasa e!

Dana Indiana, felicitari pt castigul de cauza cu botezul! pup fata luptatoare!

Nicoleta nu m-as fi gandit ca nasc inaintea ta, aparentele erau atele.

Cuscra, multumiri pt cat de frumos pictezi tu prima pagina!

Simo, multumesc ca ai anuntat fetele

la Olgutz cea bronzata cu ceas

aliceionescu ai fler, mami!! daca Sasha se lasa, poa sa il smotoceasca Thea!

Oh gata, m-am imbatat cu mesajele voastre :)) Va multumesc inca odata!
Din pacate nu pot recupera tot ce ati scris. Ma cam doare fofo si cele 2-3 copci pe care totusi le-am capatat, desi eu speram sa nu ma rip deloc dar nasterea a decurs asa de repede, ca n-am apucat sa stau suficient de mult in apa :)
As vrea ca multe femei sa aibe o nastere cel putin asa usoara ca a mea. Durerile au inceput la 5 am si la 7 tineam minunea pe piept. MAGIC!! Bine, am avut si eu parte de suspans caci era cordonul cam scurt si capul lui Sasha facea in-out de am capiat vo 5 minute (sau nu stiu cat, ca nu estimam bine atunci). Am reusit sa il aud pe dr sa il imping mai cu talent, ca i-au incetinit bataile inimii. Oaileiii cand am auzit ce m-am mobilizat! Si uite asa a reusit Omu sa auda maximul de decibeli de care sunt in stare! :)))
Apropos, randunoiul a asistat cap-coada la nastere si mi-a fost de un real folos. Un erou, tata de Sasha, ce sa mai!
Doctorul, desi a tot incercat sa ma faca sa ma razgandesc cu lipsa epiduralei, dupa nastere mi-a recomandat cordial ca la bb2 garanteaza ca chiar ca nu voi avea nevoie de ea!
Au vrut sa ii taie cordonul imediat, da nu i-am lasat. Stateam cu bb acolo pe piept ca la spectacol si ma bucuram de linistea aceea ce se instalase pana in strafunduri.
Ei, da las ca va mai povestesc si alta data :)
Va pup!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Delphinzic si io nu dau cu paru', ma cheamaMimonix...Mira e de la Zuze, pardone moi!
pe diagonala o fi fost daca n-am bagat la cap!
Pai asa ziceam si eu, ca tine.Ca la asta ma gindesc cu nemincatul, nespalatul, nedormitul....sa nu fie deranjul mai mare ca bucuria si relaxare ioc!
Dar poate totusi nu se intimpla asa la toata lumea, ca prea umbla toti nonsalanti in lume cu bebicii de git, parole!
Imi amintesc de niste nemti care au tinut un bebe de citeva luni pe vaporas in croaziera....si batea un vint, deh, ca pe mare.Si a mai stat si sus pe acoperis tot timpul astfel incit la intoarcere era rosu ca fiert saracu'.Eu ma cruceam si ma gindeam ca seara o sa fie vai de capul lor, o sa le iasa pe nas croaziera aia! Da' de unde...seara , cine era in carut la discoteca? Ati ghicit...bebe insusi.Nu mai era asa rosu ca-l imbracase mamica lui in alte culori, la asorte cu bronzul! Ma si dormea, ziceai ca e vrajit nu alta.
Asa ca, probabil trebuie obisnuiti de mici cu greul! Ca viata-i grea, asa ii zice OMU meu lui Vladutz!

Mergi la inceput

Formidabil, ori am innebunit eu?Adineauri scria Mira acum scrie Simona...in mesajul Delphinutei!Te rog lamureste-ma...am luat-o pe cimpii rau de tot!

Mergi la inceput