Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Papacico, traiti-ar abinutza frumoasa foc...si bucalata!
Recuperare usoara si felicitari!

Ursu, felicitari pt. Vladutz dulce! Felicitari!

Gianii, e termometrul in forma de peste in caditza. Pt a supraveghea temp. apei, caci lui tare ii place la baitza.

Vad ca laudati binefacerile foenului pt. burtica la colici. Eu il folosesc si dupa baitza cand ii fac masaj. Asa sta linistit si nu-i este frig. Sigur, masaj dupa baitza cu crema hidratanta sau ulei de amanda caci noi cand folosim crema de corp e dupa dush, nu?

Cory, si eu folosesc ulei pt. funduletz, doar ca e ulei de amanda dulce. Nu e rea ideea cu ulei de floarea soarelui. Poate folosesc in Africa.

Apropos de Africa, incepe "balul"pt. mine. Azi au venit cartoanele ce trebuiesc umplute

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, nu sunt bubite, p-alea cu mot alb le stiu, mai are si din alea, acum au aparut niste pete rosii pe fatza!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,ce de emotii pe aici azi,fetelor!!Imi pare asa rau ca nu am putut fi si eu in ton cu voi,dar m-a nenorocit pitik..ma lasa nervii..
Va citesc acum si ma emotionez..cata agitatie!Eu nici macar nu stiam ca sunt atatea mamici programate azi!Scuzele mele,daca am uitat galeria pentru unele din ele-Ali,Nicol,dar le felicit acum,pe rand!Cate emotii!Mi-aduc aminte si eu de ziua cea mare si parca a trecut o vesnicie de atunci,nu doar 2 saptamani!M-au emotionat tare cuvintele mamicilor de azi pe care le felicit,chiar daca mai tarzior,din tot sufletul:
Incep cu grasunul Sasha:BINE AI VENIT BB DE SOVI!FELICITARI MAMICO PENTRU BEBEUL DE NOTA 10!!!Scump tare bb Sasha!
FELICITARI MAMICU!BINE AI VENIT HONEY BUNNY GRASUNA!

FELICITARI URSULE!CE BB FRUMOS!BINE AI VENIT BB VLAD!
Cuscra Cecilia..ce tare cu numele cuscrului..Imi pare rau de Barosanel..greu este.Superba invitatia!
Of,Naty,tare mi-as dori sa pot sa te ajut,tare mi-as dori sa mai pot face multe,dar s-a schimbat viata,gata,iaca cum le intoarce Domnul..ma saturasem de stat si acum nu mai pot nici merge la wc sau,vorba lui Luny,sa ma spal pe par...Iar raportez o zi super agitata,cu oboseala super nashpa si plansete multe..
Gecko,bine ai intrat in rand!O sa-ti doresti sa doarma mai mult sa poti sta linistita,si atunci nu te vei mai gandi sa-l trezesti pe Patrick!!Vazut bb delicios!
Felicitari Varuna pt Iedut!
Naty,tot de garda??Mamma ei de treaba!Ce ar fi crenguta fara dr de inimi de garda tot timpul??Ar face infarct..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Felicitari si mihos!
ici speciali pt Dispecerul Naty!
HAI ALI!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin-care-nu-ma-mai-iubesti-DELOC, ai si tu o SUPER scumpete de baiat, nu ca te lauzi tu, dar asa e!
Doamne, nu stiu ca nu m-am uitat la alte grupuri la prea multe poze de bebei dar am vazut si eu atatia cat am stat in spital...ZAU ca suntem un grup cu bebei DEOSEBIT de frumosi...nu ca-s ai nostri, pui de cioara...chiar sunt pui de randunici! Nascuti, deie Domnul, sub steaua norocoasa care ne-a adunat si pe noi impreuna.
Deea, iti eram datoare un raspuns: nu zic nu deloc nici la Alex al tau pt Iulia! Cu cat mai multe posibilitati misto, cu atat mai bine. Iar daca el o si place...are sanse mari . Am vazut-o azi pe Zoze intrand pe Messenger (daca era ea) insa nu am avut timp de abordat, iti inchipui...ca m-a muncit barza asta azi ca pe un sclav negru

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

albinuta bucalata si vlad alexandru frumusel foc!
sa va traiasca , sa fie sanatosi si norocosi!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traiasca puiutii!

Naty... da, stiu ca ai avut azi ceva de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne, dar ce a fost azi pe crengutza??? cred ca s-a dat cu oxitocina peste Romania azi, de au fost atatea nasteri!!! SUPER! felicitari mamicilor, bafta celor cu contractii la 2, la 5, la 6, 7, 8, etc. minute!!!

Trebuie sa fug iar ca ma striga Teutzul:)

Mamip, tu ai dat-o pe Honey cuiva??? o sa pun si eu in curand poze ca poate iti place baiatul meu:)

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, nu vad ce ar avea impotriva Mami, cred ca va incuscriti...mai sunteti si vecine, deci Teo si Honey isi vor petrece timpul de mici in parc impreuna...si apoi vor fi amandoi niste grumanzi...
Asa ca...ii votez chiar ca perechea IDEALA!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Netul imi merge in continuare foarte rau, de nascut nu nasc odata!

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI BITZA, SOVI, MAMIP, URSULEATA!!! BUN VENIT BEBELUSILOR PE LUME!

Mami 40+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput