Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 11
numeioana spune:
Naty, intamplat ceva cu listutza! M-am uitat acum si am vazut ca pe 28 martie au fost cele mai multe nasteri...4!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Salut.
Raportez o zi plina, cu multa plimbare (parc, la tati la serviciu, apoi la cumparaturi), fara contractii sau ape pierdute... Insa acum 5 minute eliminai o meduzica sangeranda (o fi strans-o colul meu betonat de gat...). Ma uit la mesajele din urma si imi dau seama ca voi fi codasa stolului... asta e, ce sa fac? Bubu daca mai poate sa ma salveze... cand e luna plina???
Felicitari mamici fara numar, gata, eliberati barza (si ca o parte comica... azi l-am luaz pe fi-miu de la gradi si eram in parc... ma uit in sus, spre cer si ce credeti? O ditamai barza survola Racadaul... cartierul in care stam... as fi sarit la ea sa o jumulesc si apoi s-o tarasc spre maternitate... sa-si faca treaba, dar era cam sus. Semn???
O seara buna.
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
numeioana spune:
Nicoleta, poate nasti de ziua ta! Trebuia sa strangi tu barza de gat
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
stela, experimentezi si tu lipsa de timp pt nevoile proprii? imi pare rau ca ai avut o zi naspa cu micutza, asa sunt, mai bune, mai rele..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Trebuia... da... poate maine, si poate nasc de ziua mea, sa am parte de o aniversare... sangeroasa!
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
clauclau spune:
Mamaaaa, barza a muncit azi, nu gluma!
FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI, MULTA FERICIRE ALATURI DE BEBEI!!!
Am vazut toti bebicii de azi, sunt superbi!! M-am emotionat citind de atatea nasteri si vazand atatia puiuti proaspat iesiti din burtici!!! Mi-am retrait si eu nasterea si am revazut-o pe Rebecca micuta de tot. Ca acum e tare mareee!
Nicoleta, acum vine barza si la tine, deja s-a eliberat!!!
Ioana, asa mananca si Rebecca acum, dureaza 10-15 minute, timp in care mananca amandoi sanii!!!!! Ideea este ca au crescut si au alta putere, acum trag zdravan , toate canalele sunt desfundate si termina rapid lapticul din tzitzi.
Stela, imi pare rau ca ai avut o zi grea, stiu cum este...Hai ca pe masura ce creste o sa fie din ce in ce mai bine.
Fetelor, la mine apogeul agitatiei , al colicilor, maraielilor si caraielilor a fost la 6 saptamani, credeam ca ma sfarsesc, nu mai gaseam luminita de la capatul tunelului...Asta a durat cam o saptamana, dupa care toate au inceput sa se estompeze, vad ca burtica e bine, ea este mai linistita, doarme mai mult si in general are mai multa rabdare unde o pun, nu mai incepe imediat sa se foiasca. Sa dea Dumnezeu sa fie asa in continuare, am inceput sa respir si eu... Deci, pe masura ce bebeii cresc, se si linistesc.
Azi am dansat cu Rebecutz pe CD-ul de la revista Mami, i-a placut tare mult micutei, a stat atenta la toate melodiile desi era ora mesei si dadea cu limbuta pe umarul meu! Dar nu voia sa renunte nici la dans!!
Acum doarme, astept sa se trezeasca sa-i fac baita si apoi programul de seara. Merg sa-l spal pe razvanel si sa-l bag pe el la culcare caci apoi am treaba cu mata mica!
Va pup si o seara frumoasa sa aveti!
Refacere rapida pentru proaspetele mamici, de maine va fi mult mai bine! . Si puiutii mici sa aiba o prima noapte linistita si sa fie cu burticile pline!
Naty, felicitari pentru garda de azi, cred ca esti rupta!!! Tare rau imi pare ca nu te-am putut ajuta. Uite niste flori pentru tine, bine meritate de altfel.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
deeapui spune:
Ioana, pai sangerarile Zozelei erau cauzate de intoleranta la firele de sutura (nu i s-au resorbit). Exact asa am patit si eu cu Alex, dar la 6 luni dupa nastere, cand mi-a venit menstruatia si nu s-a mai oprit 3 saptamani. Am ajuns la chiuretaj hemostatic si mi-a scos un pumn de fire neresorbite. De asta acum mi-a zis dr. sa-mi cumpar niste fire mai bengoase. Asa suntem noi blondele, cu carne mai de 2 lei!!
Naty, ma bucur ca ne acceptati pe lista pretendentilor. Pentru Bia inca nu indraznesc sa caut, va las pe voi adevaratele mamici de martie-aprilie sa alegeti intai, ca noi suntem mai intruse. Doar daca nu ii va placea vreunui baietzoi de noi intai...da intai sa scoatem nasul la lumina, si om vedea dupa.
Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
numeioana spune:
Clau, ma bucur mult ca Rebeccuta e bine... O sa treaca si asta...o sa fie din ce in ce mai bine! Pup dansatoarea mica!
Deea, fff urata treaba cu chiuretajul... Si ie mi-era tare frica cu firele...ca miroseau urat si nu mai cadeau... Acum la 6 sapt am scapat de ele si de mirosul naspa... Cica sunt din matz de oaie
poze
Simo27 spune:
Ioana,Barosanelul e cu fundu mic...de-aia nu am trecut la nr 3,are popou de domisoara
-si ,apropo de fire..maine am controlul de 6 saptamani,si tin minte ca dr meu zicea ca lui nu-i place sa puna fire care se resorb ca de multe ori sunt probleme...si pe mine m-a chemat timp de 3 saptamani o data pe saptamana ca sa mi le scoata el...si sunt cam disperata ptr maine...valve,control
-Barosanelul -colici declarati!!!am avut niste reprize de plans...nasol!
-sunt fff obosita,dar abia astept sa-l vad maine pe SASHA si fotomodelul Sovi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
randunici, gravidutze si mamici,
N-am citit tot din urma, desi vad c-ati ciripit o gramada, intru sa dau raportul si fug sa ma pun la curent.
Gata, sunt ready to go! AM facut mancare, mama mi-a facut curatenie, m-am defrisat, manichiura, spalat rufe, ce sa mai, o zi plina!
Naty, am reusit sa vad c-ai fost prima care a scos majoretele la incalzire pt. mine, saru-mana.
Si-am mai vazut ca a nascut Sovi:
FELICITARI, SOVI! BINE AI VENIT BEBE SASHA! RECUPERARE RAPIDA, MAMICO SI LAPTE DIN BELSUG!
Mimonix, nu mai fi necajita, sigur o sa-ti zambeasca puiul, doar n-o ramane serios toata viata!
Nicoleta, Simo, multamim pt. aprecieri.
Clau, ma bucur pentru ziua ta de shopping si ca Rebecutza e bine cu piciorusul.
Pana aici am citit, revin.
Cristina38+Andreea Georgiana
AMR...pana maine!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE