Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 9
deeapui spune:
Serry, nu am nascut natural, dar mie mi se par destul de dese ca de mers la spital ! Bafta!!!
Vazut pui de Sovi si Mami..si decretat ca randunicile seamana cu mamicile, da leit, nu gluma!!! Fetelor, felicitari, aveti niste mandreturi de bebei.
Deea
35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
numeioana spune:
Uraaaaa, traiasca Vlad!! L-am vazut pe ursulet...e fff dragut!!
Serry, nu strica sa mergi sa vezi ce si cum...poate te opreste la spital... Hai Serry!!

Avem poze cu Honey? Vreau si eu s-o mananc!
Unde e??
Deea, nu stiu cat costa livrarea...s-ar putea sa ajunga la acelasi pret... De-asta ezit... dar mi se pare enorma diferenta de pret... aproape 1 leu intre ce a luat Simo si cat sunt aici (aceeasi invitatie)!!
Simo, n-ai trecut deja la nr 3?? Pai nr 3 e intre 4 si 9 kg... Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca au un gel cu aloe cred in ele...si mi-e sa nu se irite de la el... I-am pus azi unul si pare mult mai lejer in el... Numai ca mai am de epuizat stocul de nr 2...adica inca vreo 50 de Pampersi
.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
deeapui spune:
Fetelor, care mai sunteti pe aici, eu sunt cam ingrijorata pt Zoze..ultima oara am vb cu ea cand iesise din spital dupa aventura cu firele, dar acum o tot sun de ieri si pe fix si pe mobil si nimic...sper sa fie bine...si am uitat ca fraiera sa o intreb pe dr daca a mai vazut-o...ca ea merge la aceeasi dr ca si mine.
Serry, ai plecat? Alte simptome mai ai? Ape curgatoare ceva?
Deea
35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
numeioana spune:
Daca vrei iti spun eu cum e cu trimisul inapoi!
hai, du-te, ca vedem noi ce facem
...
Hai Aliiiii!!!!!!!!

poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
serry, idem DELPHIN!! FUGI!![]()

MAMI.P, pup rotunjoara scumpa!!
hai Ali, hai Criss!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Deea, care-i treaba cu firele? Ca stiam ca Zoze a avut probleme cu sangerari...dar ce e cu firele? Spune-mi te rog si mie!
Sper sa fie bine Zozelina... E fff ciudat ca nu mai intra
... Oare ce-o fi cu ea?
Unde sunt pozele papaciosului?
poze
luny spune:
naty, nu i-am dat nimic nou lui!..nu stiu..am papat ananas eu, dar nu cred sa fie de la el.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Cum arata bbitele? Cat de mari sunt? Sunt gen cosulete?
Am vazut pozele cu Honey...erau jos in pagina... Ce grasuna si papacioasa e
. Casca gurita si vrea tzitzi![]()
poze

LUCAS-CRISTIAN