Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

fetelor va rao sa imi spuneti cand e bine sa fac urmatoarea eco? prima am facut-o la 6 sapt, dar nu mai am rabdare si vreau sa il vad pe bb.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

burtici dragi, tare mult va multumesc ca sunteti alaturi de mine! , si nu-mi inchipui nici o secunda ca nu stiti prin ce trec! nu trebuie sa traiesti realmente durerea! orice mamica prezenta sau viitoare, o simte doar si la gandul ca si-ar putea pierde puiul!!!
am sa intru zilnic, ca mi-e in sange deja
nu am sa merg la "durerea unei pierderi" ca ar insemna sa restraiesc cu fiecare "nou-venita" durerea mea. prefer sa stau aici printre burtici. nu stiu cat de des voi scrie, pt ca voi fi cam pe langa subiect, dar am sa mai intervin si eu macar cu pupici.
aseara ma simteam atat de disperata si mi se parea ca nimic nu mai are sens pentru mine! dar durerea mult mai mare a altei femei din salon m-a facut sa-mi dau seama, ca, pe langa ea, eu am motive sa ma simt "norocoasa". astepta pt chiuretaj la 22 sapt. s-au rupt membranele. era la a doua sarcina pierduta. prima s-a dus la fel la 19 sapt.
asa ca nu ma las eu atat de usor batuta! i-am spus sotului meu ca "ne razbunam noi"!!! in loc de 3 copii cati ne doream, o sa facem 4, sa recuperam!!!
nu vreau sa fiti triste pentru mine! sa aduceti pe lume o "turma" de scorpionasi ( ca si mine ) si sagetatorasi sanatosi!

Maria

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

maryb, iti tinem pumnii; lasa ca si noi asteptam de la tine si mamaicile mai inaintate in sarcina sa ne spuneti ca sunteti fara stari de rau, si cum arata si ce fac puiutii in timpul ecografiilor;

Kitacu fulgulet +6S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

maria_k, mesajul tau m-a facut realmente sa plang......uuuffff....si sunt in birou.....ma duc sa ma calmez....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Maria BRAVOOO!!! asa te vrem. Capul sus, privirea inaite si totul va fi bine. DD este langa tine si nici nu banuiesti cum aranjeaza el lucrurile
Cine stie, poate te prinzi sa botezi vreo "scorpiuta" mica

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

toriceli, prietena mea a facut amniocenteza vinerea trecuta, deci 18 saptamani.Are 30 de ani, iar sora ei, din pacate, este bolnava de Sindromul Down.Amandoua stim ce inseamna sa ai un copil in familie bolnav de aceasta boala.Ce inseamna asta pt parinti, dar si pt acei copii "condamnati".Ea o are pe sora ei, ......iar eu pe altcineva..
Ea nu a facut niciun altfel de test pt ca a preferat sa faca direct amnio ca sa stie exact.A costat-o 10 mil, iar testele au fost duse la Bucuresti la dr.Albu.
Iar eu sunt la fel de hotarata, numai ca ma tine in loc Rh(-), am risc foarte mare de izoimunizare in acel moment.La ea nu au fost probleme de genul asta.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Draga mea Maria_K

Am ochii in lacrimi si m-a emotionat profund curajul tau! Meriti ce are viata mai bun sa-ti ofere si abia astept sa ne aduci cat mai curand vestea ca un bebe mic creste iar la tine in burtica!

Iti multumesc pentru ca esti un exemplu de curaj pentru noi si ne arati cum poti sa privesti o astfel de durere cu fruntea sus!

Carmendu ... iti urez mult noroc la Sibiu, sa primesti raspunsurile dorite si sa fie si cele mai potrivite situatiei tale speciale!Te astept cu mare drag cu vesti bune despre puiutzii (puiutzul) din burtica.

Giney...scuze daca dau pe langa bara si nu ai fost tu, dar sunt un pic obosita...intrebam de echo de 11s si costuri, pt ca eu fac la Ego (cabinetul dnei dr Sgarbura) si costa 150 si voiam sa compar.

Va pup pe toate burticile si va urez o zi cat mai buna si frumoasa!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by maryb

fetelor, la mine incep emotiile pentru ziua de luni....pana acum asteptam aceasta zi cu nerabdare iar acum ca se apropie ziua nu mai pot de emotii....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

La fel si eu pt controlul de sambata..ooofff, ca nu trece mai repede timpul!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Uitasem de mnarcisa...iubita, nu cred ca e o regula la echo...Eu de exemplu, am facut sapt trecuta la 5s si 6z...si sunt programata pe 19 mai la cea de 11s .

Bine nu pot spune ca eu nu mor de curiozitate sa-l mai vad pe samburel...dar cred ca o sa astept pana atunci.

Dar daca tie iti e asa de dor de puiul tau...nu cred ca e o pb in a face un echo...

Daca gresesc cumva, rog greierasele mai maricele sa ma traga de urechi

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mnarcisa, nu ti-a spus gineco al tau cand sa mai mergi la urmatorul control? de obicei echo se face in fiecare luna, iar in ultima perioada se fac aproape saptamanal.In ultima saptamana inainte de nastere se fac 2-3.

Hai fetelor sa va mai inveselesc putin ca si asa eu azi m-am simtit superrrrr bineeee!! Deci..........sa va spun cateva "babisme" pt a afla ce samburici avem.
1. Diseara cand ajungeti acasa, puneti-va soatele sa va ascunda sub 2 perne o lingura si o furculita.Daca alegeti perna cu furculita e baiat, daca alegeti lingura e fetita.

2.Inveliti intr-o bucata de hartie un ac cu gamalie.Rasuciti.Daca alegeti partea cu gamalie este fata, varful este baiat.

Hai sa ne distram putin si sa aflam vestile.

11+

Mergi la inceput