Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Maria K iti doresc sanatate , multa liniste si multa putere pentru a trece peste traumele pe care le genereaza pierderea unei sarcini. Dupa ce te vei mai linisti sa incerci sa afli cauza pierderii sarcinii.

Brie ce a determinat-o pe prietena ta sa faca amniocenteza ? Cite saptamani avea cind a facut procedura ?

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Maria,
imi pare f rau ca treci prin asa o mare suparare...
daca te pot ajuta cu ceva,candva...,cu cea mai mare placere...
santem alaturi de tine...

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

mav, ai dreptate... sunt 68+1 gravi, am modificat eu panoul de onoare

am vazut ca Mariak e la prietene dragi.
Maria, nu stiu daca vei avea puterea sa mai citesti. imi pare tare rau pt tine. iti trimit numai ganduri bune, si sa iti dea d-zeu putere sa treci prin aceasta incercare.

fetelor, sunt asa trista, parca ne face rau si aerul pe care il respiram; pe cuvant!
sa dea Doamne-Doamne sa nu mai modificam la listuta decat cu noi gravidutze.

spiridusul sunt..... ramasasem logata.

va pup, fete dragi, sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

kita, multumesc frumos! imi pare rau ca te-am facut sa plangi... si eu sunt plansa... as vrea sa ramanem toate impreuna... sa nu mai plece nicio mamicuta dintre noi!
Cat despre finut, o sa va pun poze de la botez (cu acordul mamei), e un frumooooos!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Maria imi pare tare rau pentru tine, sincer... nici nu stiu ce as putea sa zic ca sa te fac sa te simti mai bine. Acum trebuie sa ai grija de tine si asa peste vreo 3 luni sa se anute barza, am sa pentru asta

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Naty,Miria Cristina
La multi ani
Multa Sanatate,Multe Impliniri

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MariaK-imi pare nespus de rau pt pierderea ta. Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste acest hop si sa vii cat mai curand cu vesti bune.
Eu ma simt mai bine, sunt optimista. BB meu e bine.
MaryB-mi-am dorit enorm sa stau la casa. Desi stau in mijlocul unui camp, drumul e varza (mai ales cand ploua), sa iesi din Pipera la orice ora din zi e un calvar...toata partea negativa dispare cand ajung in casuta mea. Cand vad copii din cartier ce fericiti sunt si ma gandesc ca asa va fi si puiutul meu mi se umple sufletul de fericire.

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

maria k imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat, iti suntem alaturi si te sustinem in continuare in incercarea ta de a deveni mamica.

alexutza si ginye, da' matinale mai sunteti. aproape ca mie mi-e rusine de ora la care ma trezesc !

spiridusul si anes, o sa va tin la curent cu ce fac cu embrioreductia. sambata plec la sibiu, unde am facut fiv sa fac si acolo o ecografie, ca medicii de acolo mi-au spus ca vor si ei sa ma vada, pentru ca nu inteleg cum a fost posibil sa se divida un embrion in 3, iar acolo o sa vorbesc despre niste coordonate pentru embrioreductie la viena.
luni o sa ma duc la medicul meu de la bucuresti si la o alta eco, am sa discut si cu el despre ce e mai bine sa fac si o sa-l intreb daca el a mai facut embrioreductie pana acum.
sunt un pic "toma necredinciosul", da' cand e vorba de mine sunt in stare sa merg pana in panzele albe.

MIRIA CRISTINA si NATY
, sa aveti sarcina la termen si bebei sanatosi.

carmen 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Salutare burtici! Azi ma simt muuuuuuuuuullllllt mai bine ca ieri, dar au inceput in forta durerile de coloana. Ma asteptam ce-i drept.

Am citit cu intristare vestea data de Maria K. Nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare pentru pierderea ta! Sunt alaturi de tine. Multa putere sa treci peste aceasta durere.

Elilov bun venit la odisee!

Ramo multa sanatate! ai grija de tine!

BraveGirl Ai grija sa nu faci efort, stai in [pat si totul va fi bine. Te pupic!

I_fotache eu fac echo la Sanador si ma costa 185 lei. Cam scump, dar asta e!

Carmen eu ma trezesc la 6 si la 6.45 am plecat spre serviciu. De asta sunt asa matinala. Daca n-ar fi serviciul m-as trezi numai la 10 - 11

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, la mine incep emotiile pentru ziua de luni....pana acum asteptam aceasta zi cu nerabdare iar acum ca se apropie ziua nu mai pot de emotii....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput