Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 4
brie spune:
Mie la ambele mi-a iesit BAIAT!! Imi doresc mult.
Fetita mea mi-a ascuns lingura, furculita si acul.
11+
Ramo2007 spune:
i_fotache, ce s-a vazut sapt trecuta la tine la eco?s-a auzit inimioara? Te intreb, pt ca eu merg miercuri, cand o sa am 6 s si 3 zile, dar dupa prima eco ar fi de fapt 5 s si 4 zile.
Ramo 5+
Puiutul meu scump
mav spune:
ramo, nu poti sa mai amani ecografia pt inca o saptamana? ma gandesc sa nu fii dezamagita... si sa stai in stres, desi bb e bine...
brie, uite ce mi-a scris prietena mea pe mess despre celule (scuze, nu mai aranjez textul, ca n-am timp):
"cam cu 5-6 sapt trebuie luata legatura cu ei, trimit prin curier contractele semnate de ei, semnezi si tu iti opresti un exemplar si le trimiti inapoi
ei cu 5-6 saptamini inainte de nastere trimit tot prin curier trusa de colectare
modele de la contracte cred ca mai am pe mail
sau daca nu am exemplarele mele pe care ti le pot da sa le scanezi
sa le pui...
apoi cu trusa mergi la nastere si se face recoltarea
ii suni pe ei de al spital si ei se ocupa de luarea lor din spital
acum astept certificatul
deci contractul cu 10-12 sapt inaint de DPN?
sa vedem daca sint ok
si cite sint - ptr ce greutate
e mult 10-12 ... dar ... daca nu le retrimiti imediat ... e ok, sa ai timp sa le citesti
sa aiba timp sa ajunga la ei si sa-ti trimita cu 4-6 sapt trusa
sa nu se iveasca surprize ca la noi
acum ... dupa ce vine rezultatul prelevarii
imi trimit factura
eu am mers pe varianta platii in 3 transe lunare
adica 3 rate
asa ca o sa merg s-o platesc - are termen cam de 5 sau 7 zile
nu mai retin exact daca vrei ma uit
multumesc!"
diana21 spune:
MariaK, te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere sa treci peste necazul asta! Ma bucur din inima ca vei intra in continuare la noi si sper ca in curand sa ne dai o veste buna!
BraveGirl, ai fost la eco? Ca ziceai ca bebica e bine si ma intrebam daca ai fst la doctor. Sa stai in pat si sa te odihnesti!
Maryb, ti-am zis ca deja am si eu emotii cot la cot cu tine...de-abia astept sa vii luni si sa ne povestesti TOT, TOT si sa ne arati poze! La ce ora ai eco? Sa stii ca o sa ma gandesc la tine fix atunci!
Brie, stiam faza cu acul, dar parca...nu am curajul sa incerc!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
Ramo2007 spune:
Mav, peste o sapt e Pastele si apoi 1 mai si asist dr meu pleaca din tara...si el singur nu se descurca cu atatea fise, de asta nu cred ca o sa fie la cabinet.El mi-a zis sa ma duc inainte de Paste, ca sa fiu linistita de sarbatori.Ma gandeam sa fac HCG luni si apoi miercuri.Si sa merg la el cu rezultatele, sa le comparam cu ecografia.
Ramo 5+
Puiutul meu scump
toriceli spune:
quote:
Originally posted by brie
toriceli, prietena mea a facut amniocenteza vinerea trecuta, deci 18 saptamani.Are 30 de ani, iar sora ei, din pacate, este bolnava de Sindromul Down.Amandoua stim ce inseamna sa ai un copil in familie bolnav de aceasta boala.Ce inseamna asta pt parinti, dar si pt acei copii "condamnati".Ea o are pe sora ei, ......iar eu pe altcineva..
Ea nu a facut niciun altfel de test pt ca a preferat sa faca direct amnio ca sa stie exact.A costat-o 10 mil, iar testele au fost duse la Bucuresti la dr.Albu.
Iar eu sunt la fel de hotarata, numai ca ma tine in loc Rh(-), am risc foarte mare de izoimunizare in acel moment.La ea nu au fost probleme de genul asta.
11+
Brie , multumesc pentru raspunsul detaliat. Culeg informatii si opinii pe problematica amniocentezei. Am 33 ani , o sarcina pierduta si doca vrea sa facem amniocenteza daca la TT parametrii vor iesi alarmanti.
Ceea ce nu e exlus cind ma ghindesc ca sunt la prima sarcina la 33 ani si am o pierdere la activ , am fost fumatoare pina au aparut linutele pe bete si citva timp dupa. Numai luind in calcul acesti parametrii si statisticile clar nu vor dar un rezultat bun. Amniocenteza sunt inclinata sa nu o fac .
Daca esti hotarita sa faci procedura si observ ca ai motive sa o faci , iti doresc mult noroc. Rezultatul a fie bun si bebicul sanatos !
Mare usurare pentru prietena ta in conditiile date. Transmite-i mult succes in continuare.
Toriceli 12+
i_fotache spune:
Draga mea Ramo,
Din pacate nu-ti pot furniza prea multe informatii. Cand am facut echo vinerea trecuta, am facut la camera de garda a spitalului Filantropia, pt ca era doctora mea de garda. Asa ca in afara ca mi-a confirmat ca sunt insarcinata in 6 sapt...si ca totul ok, n-am aflat mare lucru si nici nu mi-am vazut samburelul. Insa daca era un echo performant, s-ar fi vazut si s-ar fi auzit inimioara.
Asta iti doresc tie, sa-ti vezi pupitzul si sa-i aud micutza inimioara pulsand!
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
mav spune:
ramo, ma mir... ca eu aveam programare sapt viitoare, la OBG pt marti (dar pt ca mi-a iesit ok urocultura nu ma mai duc) si joi (24)la echo (programare stabilita chiar ieri). deci, la noi se lucreaza si saptamana viitoare. iar Pastele pica abia pe 27 (duminica)-28(luni).... nu cred ca isi iau doctorii liber si saptamana din-naintea sarbatorilor si cea de dupa (mai degraba au liber sapt de dupa, ca e si cu 1 mai)!
mai gandeste-te si... vorbeste totusi la cabinet, parerea mea....
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cata_myky spune:
buna burtici
MariaKsper sa vii cit mai curind cu vesti bune.
mai fetelor eu nu inteleg de ce trebuie sa platesti echo daca ai asigurare.e de inteles sa platesti 3D sau 4D dar echo normala mi se pare o timpenie.am citit si am vazut citi bani dati la doctor pentru fiecare analiza.e strigator la cer.eu de exemplu nu platesc nimic caci am asigurare si nu e vorba de cea privata.pentru vesti despre simburei trebuie sa platiti asa mult.
acum poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.pe 26 aprilie ma duc la o nunta ce as putea sa port tinind seama ca suntsi nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni.
eu ma gindeam la o pereche de colantei argintii si o bluzita de gravi,eleganta tot cu ceva argintiu imprimat si balerini negrii,ca de tocuri nu ma pot apropia.
voi ce ma sfatuiti?
11+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-
cata_myky spune:
a si am uitat .apropo de joculetele prin care ''aflam ''daca e baietel sau fetita,eu am facut-o cu acul si a iesit baiat,mama zice ca e baiat ca s-a vazut bine la echo,cica fetele nu se vad foarte clar,iar babutele de la mama din bloc au zit tot la fel ca e baiat ca nu m-am schimbat la fata.acum nu stiu vom vedea.voi merge sa fac echo si poate aflu.dupa cum zice doctorul pe la 13 saptamini putem stii.oricum sanatosi sa fie bb-ii nostrii asta e tot ce conteasa ca oricum ii vom iubi
11+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-