Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marushk spune:

Multumesc fetelor pt primirea calduroasa :)
Imi pare tare rau cand aud ca se termina visul asta frumos
de ce trebuie sa fie totul complicat?!
Fetelor care ati fost dezamagite....normal ca este greu, dar adunati-va fortele si mai incercati de cate ori este nevoie, nu va pierdeti curajul!
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushk spune:

La mide DN: 25.11.1981
iar DPN: 3 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

biaz29 draga mea, imi pare atat de rau pentru pierderea ta. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare si sper ca in curand sa-ti trimita un alt sufletel. Si cand ai puterea sa mai vorbesti cu noi poate ne spui ce s-a intamplat. si ai grija in continuare de tine.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by marushk

La mide DN: 25.11.1981
iar DPN: 3 decembrie.

Mary

bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Da-ne si UM pentru listuta.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Ramo2007 , multumesc incerc orice leacuri naturiste neinvazive. Trebuie sa reusesc cumva sa alung durerea asta.

Fetelor , pe site-ul utile copii punct ro , a aparut un articol despre alimentele in sarcina. Si care sunt indicate si care trebuiesc evitate. E destul de bine structurat asa ca poate va faceti timp sa il cititi.
O singura inadvertenta am gasit : referitoare la brinza , spune acolo ca sunt de evitat brinzeturile moi. Ei...moi tari ....din ce am citit eu n-are nici o importanta ca brinza e tare sau e moale ci daca laptele a fost sau nu fiert sau pasteurizat . Cel nefiert poate contine o baterie listerioza. Ca eu am crescut la bunici cu o brinza tare trunchi , pusa in putina cu zer sarat si tot din lapte nefiert era facuta. Asa ca nu conteaza ca e moale sau e tare , laptele sa fie fiert.Si in general brinza din comert are laptele pasturizat .
Iar ca regula am inteles ca telemeaua de vaca se face din lapte fiert. A...utile copii se scrie intr-un singur cuvint.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

va poftesc la

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, am vazut documentarul si mi se pare interesant.Eu nu am probleme cu sfarcurile, dar l-am privit cu atentie pt cultura mea generala.Oricum multumim frumos.

toriceli, si tie iti multumim pt informatiile cu privire la site-ul pt alimenmte.Nu am apucat inca sa intru pe el.Fa asa in seara asta cum ti-a spus ramo, ca uite ce spune ca ei i-a trecut. Sanatate multa iti doresc si poate trece repede nesuferita aia de durere.
AA, si era sa uit, merci pt ideea cu Protectia consumatorului.Sincer nu m-am gandit, dar sunt in stare sa ajung si pe acolo daca e cazul.

Fructe si eu mananc zilnic,de fapt imi fac un suc din mai multe fructe si mai pun si cate un morcov, telina, sfecla rosie.Asta beau intre masa de dimineata si ce de pranz.Iar dupa masa de pranz mananc branza de vaci dulce cu zahar si smantana.Imi place de mor si m-am obisnuit zilnic sa nu imi lipseasca.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mickyyy asa este in legatura cu diferenta mica dintre frati. Uite intre mine si sora mea este diferenta doar de un an si am crescut impreuna exact asa cum povestesti tu despre fetele tale. Mai greu este pentru parinti, dar pentru copii este excelent!

10+

Mergi la inceput

marushk Bine ai venit printre noi!

10+

Mergi la inceput

biaz29 NU se poate, si tu? Ce se i ntampla fetelor la noi in odisee? Sa dea DD sa treci cu bine peste durere!

10+

Mergi la inceput