Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
credeam ca nu va mai gasesc de nu am cautat prin pagini sa va gasesc
fetele voi ce stiti de dublu test eu sunt programa pe 7 mai la asa ceva iar peste 2 sapt la triplu test...analize, analize ma credeti nu mai conteaza nimic decat bb sa fie bine ma rog tot timpul cu sotul meu sa avem parte de un bb sanatos fizic si psihic (cand o sa imi fac curaj o sa vorbesc de primul bb Pavel)acesta e blogul meu o sa il vedeti pe bb Pavel acolo http://elilov3.blogspot.com/
Sa dea D-zeu sanatate maxima tuturor, curaj si un moral de neinvins pe msg ne intalnim la elilov3@yahoo.com.
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

of fetelor ma dispera incompetenta unor cadre medicale ma refer atat la doctori cat si la asistente...daca la voi in buc se intampla asa ceva sa vedeti in provincie e ceva de genul horor!!!!pazea Romania nene.
deci eu trebuie sa vin din 2 sap in 2 sapt la buc ca la mine in oras nu prea am incredere (la prima sarcina nu au fost sa depisteze o malformatie destyul de grava hidrocefalie decat la 7 luni si jumatate in ziua in care sa vazut la eco am si ajuns in buc la dr. pelinescu care a confirmat si a fost oribilat de incompetenta unora. asta se intampla pe 8 ian 2005)
asa ca fetelor fiti foarte atenta sunt niste oameni de groaza printre noi
sanatate maxima sa auzim numai de bine (ah si eu am Rh - welcome in the club, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare tuturor gravidutelor!!!

Am trecut de pe forumul aspirantelor, unde mai mult am citit mesaje, mai putin am scris, la forumul gravidutelor.
Sunt aproximativ 5 saptamani, doar ce mi-a confirmat acum cateva zile doctora mea ginecoloaga. Sunte tare fericita si as vrea sa impartasesc cu voi din aceasta viitoare experienta si voi sa impartasiti cu mine din experienta voastra!
Nu stiu exact cum se procedeaza pt inscrierea in tabel.

Eu sunt la doctorita Vasile Mihaela din Craiova, care mi se pare o doctorita extraordinara!! Daca stiti ceva de ea sau unele dintre voi sunt sub urmarire sau au nascut cu ea, daca vor sa-mi impartaseasca impresii despre ea.

Pupici si sarcina usoara sa avem cu toatele!!!

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

elilov si carpediem, pentru listuta ne trebuie data nasterii(DN), data ultimei menstruatii(UM) si data probabila a nasterii(DPN).
...Noi suntem iar cu cateva pagini mai inainte... la urmatorul capitol... la ora asta, uite aici.

elilov, emotionant blogul tau! Primele 12 mesaje sunt moderate si nu apar in timp real, de aceea probabil ca ai impresia ca vorbesti singura.... Noi efectiv nu vedem mesajele tale si trecem mai departe... Asa ca, scrie-le mai repede, sa scapi de moderare si sa poti sa porti un dialog cu noi!

carpediem, bine ai trecut de la aspirante la odiseea sarcinii!

Sper sa gasiti amandoua capitolul si pagina curenta la care scriem noi... si va astept la povesti! Acest capitol va fi inchis de catre moderatori!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput