Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 21
maryb spune:
quote:
Originally posted by Miky-ea
Buna,tuturor burticilor!
Sunt noua pe forum si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru..
bineinteles ca te primim, noi ti-am mai urat o data bun venit si sarcina usoara. Da-ne si tu datelke ca sa te trecem pe listuta. Primele 12 mesaje iti sunt monitorizate si de aceea apar foarte greu, asa ca da-i bataie si nu te supara pe noi ca nu-ti raspundem, este din cauza ca noi suntem la lata pagina si nu mai vedem mesajele tale.

maryb
11+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
Mickyyy spune:
Ma intrebati de DN: 28.09.1976.
DPN-ul stiu ca teoretic se calculeaza dupa UM, insa la mine fiind o oarecare dereglare, n-o sa corespunda, bag mana-n foc.
Cineva ma intreba cum e cu 2 copii la diferenta atat de mica de varsta, nu-i usor, dar merita! Oricum, pe masura ce trece timpul nu pot decat sa ma felicit ca'i asa mica diferenta intre ele, cresc impreuna, se joaca impreuna, se giugiulesc si se iubesc dimineata-n pat de ti-e mai mare dragul (atunci cand au chef), merg la gradinita impreuna...ma rog...se mai si cearta, se mai si bat....ca deh...sunt capoase (ca mine) amandoua, dar una peste alta au o relatie de invidiat, care nu stiu daca ar fi fost la fel de frumoasa daca diferenta era mai mare.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Maria_K spune:
Mickyyy te-am trecut in listuta si pe tine si pe fetitele tale dulci
trec imedi si dn-ul
Maria
My Album
marushk spune:
Buna fetelor 
Si eu sunt o viitoare mamica si ma bucur foarte mult ca ma numar printre voi :)
Petrec destul de mult timp pe site, dar pe forum din pacate nu prea am timp sa stau....E super ca exista acest site, de unde poti afla o multime de chestii
Eu am trecut destul de binisor peste primele sapt de sarcina si sper sa fie bine si in continuare 
Va pupic si va doresc numai bine si sarcina usoara fiecareia dintre voi!![]()
![]()
![]()
biaz29 spune:
Va rog frumos sa ma stergeti de pe lista. Pentru mine odiseea s-a incheiat brusc in dimineata asta.
Mult succes tuturor mamicilor. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si bebelusilor pe care ii asteptati.
Bia mamica lui Busici si
6+
Ramo2007 spune:
Biaz29, imi pare rau, o sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta pierdere
Corina
te asteptam cu vesti bune de la medic.
Ramo
5+
Puiutul meu scump
toriceli spune:
Brie , daca individele de la receptie nu rezolva "problema intre ele" poti sa faci o sesizare la Protectia consumatorului.
Maryb discutaserati anterior despre fructe : maninc fructe indiferent de categorie , cca 3 pe zi sau chiar mai multe. Astazi am avut o durere cumplita de cap. Am stat in pat cit am putut , m-am odihnit dar durerea nimic. Mi-am facut un ceai si am mincat 8 fructe kiwi.Amm inteles ca nu e voie sa exagerezi cu fructele care contin multa vitamina c , dar nu mai stiam cum sa calmez aceasta durere.
Biaz , draga , imi pare rau pentru tine. Sa fii puternica !
Fetelor cred ca se impune deschiderea unui nou capitol.
Toriceli
12+
brie spune:
biaz29, imi pare si mie foarte rau....nu stiu ce sa mai spun.Ma rog pt fiecare in parte sa va fie bine si sa aveti puterea de a trece peste aceasta perioada cat mai usor si sa ne auzim cat de curand ca sunteti iar cu bebelusi.
Brie
11+
Ramo2007 spune:
Toriceli, incearca cu felii de cartof puse pe frunte si cand te culci pune un prosop cu apa si spirt tot pe frunte si dormi asa.Mie asa mi-a trecut durerea aia groaznica de miercuri.Sanatate multa!
Ramo
5+
Puiutul meu scump