Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

i_fotache, vad ca esti in mare forma, esti tare haioasa....mie imi placi ....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

...Vreau chipshi (adica cartofiori prajiti)...Hihihiiii

Pupici!

7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Brie, incearca sa te linistesti, faptul e consumat...din pacate asa e in Romania.Imi pare rau ca trebuie sa te intepi din nou si sa mai astepti inca 6 zile.
Cumnatei mele, anul trecut cand era in luna a 7 a, la analizele facute la medicul de familie, i-au spus ca are Sifilis si cel mai probabil si SIDA.Era disperata, si-a repetat analizele la inca 2 clinici si bineinteles ca au fost negative....dar cateva zile a stat in stres.I-am spus ca eu in locul ei as fi facut un scandal monstru, Doamne fereste putea sa aibe un soc si sa piarda sarcina.

Fetelor, ce-i cu BRANZA FETA, am intrebat si mai devreme...am mancat 2 zile la rand?

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Da, uite ca i fotache a retinut.Este grec si vb asa frumoooosss romaneste, de-mi vine sa-l mananc.El este copilul cel mai mare al familiei. Zice "de tze?", "sase", "machelar" (in loc de macelar) di multe multe altele.Cand fetita incepuse mai bine sa vb dar stalcea cuvintele in romana...era rasul lumii in casa,se intelegeau perfect.

11 +

Mergi la inceput

brie....haios sotul tau
ramo, eu doar am auzit ca este bine de evitat, tot din cauza listeriei...mai multe nu stiu...

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ramo, kita asta e, faptul e consumat dupa cum am mai spus.Acum incerc sa ma repliez sa ma conformez.Si asa am simtit azi multe contractii in partea dreapta.Exact cum spunea si mav, am simtit de vreo 5-6 ori ca un ghem tare tare in partea dreapta.

maryb, chiar nu stiu ce sa-ti spun eu ma gandeam ca poate se mai intarzie cu programarile si intru mai tarziu, cu cat tine echografia, poate ajungi si tu cu 15 min mai devreme si....hopa cum ne vedem pe acolo.Si mie mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem.

Brie 11+

Mergi la inceput

intreba cineva la un moment dat daca mancam fructe....ei bine da, eu mananc la fructe de cand am ramas gravi...de fapt la inceput cand imi era rau nu prea aveam chef de fructe, dar acum mananc zilnic cel putin 2 fructe, ori o banana si un mar, ori un mar si o para sau nectarine, capsuni...depinde ce am pofta...si de cand cu multe frucvte si legume a disparut si constipatia...

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

brie, vezi ca ti-am trimis pe PM nr meu de telefon...poate luam legatura luni sa vedem daca avem sanse sa ne vedem sau nu.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

gagici, plec si eu acasa, va pup si va doresc un week-end minunat.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,tuturor burticilor!
Sunt noua pe forum si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru..

Mergi la inceput