Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bravegirl, bafta la dr, sa vii cu vesti bune.

alexa.1983, bine ai reinviat Tot rau te simti ???

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Mai poznaso...iesi de dupa caneapea!

Prea mult nu mai stau cu voi azi, deoarece la 5 plec, asa ca spun de acum burticutelor care vor merge la control BAFTA, asteptam vesti de la excelente in sus!

In weekend nu prea am sanse sa intru, din cauza capcaunului acaparator de calculatoare, care este sotul meu!

Asa ca ne vedem luni, sanatoase si cu veti dintre cele mai bune!

Weekend placut...iar daca avem "Floricele", le pupik dulce, sa fie sanatoase, sa aiba bebei frumosi, sanatosi si norocosi si sa "serbeze" cu masura sa nu iasa bebe prea ametzit...

Pupiiici muuulti si dulci burticutze gogonate!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Hi hi mi-am schimbat semnatura, am mai crescut cu o saptamana;
Ieri am avut toata dupa amiaza dureri de burtica,a sa ca niste intepaturi; Sper sa reusesc sa stau in pat tot week-endul , asta daca ma lasa juniorul

Kitacu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor, m-am intors.Stau foarte aproape de clinica asta din Unirii.M-am dus bou si m-am intors vaca intr-un final.DE ce?? Pai sa va povestesc.Am ajuns acolo si idioata aia nu era acolo (norocul ei).Erau alte 2 fete, dar care saracele nu aveau absolut nicio vina.Le-am povestit ce am patit, am chemat pe sefa de receptie, am facut o reclamatie ca asa mi-a cerut tipa aia sa aibe ceva scris.
Eram asa de agitata si ma inrosisem toata la fatza si niste nervi....efectiv nu puteam nici acolo, dar nici acum, sa realizez ca si intr-un spital poate sa existe asa ceva.Si ce clinica!!! hohoho cu ce pretentii, in care spui ca platesti mult dar ai siguranta ca e totul ok.
Mi-au spus ca din pacate nu au ce face decat ca trebuie sa ma intepe.Iar eu o intreb "trebuie sa fiu nemancata?" (stiam intrebarea de la diana ca o pusese inainte sa mearga la analiza), iar ea DA DIN UMERI si STRAMBA GURA.Pune mana pe telefon sa mai dea inca unul, ca pana atunci daduse 10.000 chipurile sa ma rezolve pe mine, si am rugat-o sa inchida sa nu se mai informeze ca pt linistea mea o sa merg maine dimineata pe nemancate sa-mi fac analiza inca o data.
Le-am spus ca voi plati inca o data analiza cu conditia sa primesc rezultatul marti seara.Mi-au spus ca nu se poate si ca o sa dureze, din pacate, tot 6 zile.Atunci le-am zis ca nu mai platesc nimic si sa-si repare intre ele greseala.Cam asta a fost.

i fotache, maryb, asa este, ai pretentia ca mergi intr-un spital ca te simti in siguranta ca e totul ok.Nu au nicio legatura cu medicina fetele astea din receptie.Sa mearga in turism, la piata la taraba, nu stiu oriunde dar nu intr-un spital unde nu te joci asa usor cu sanatatea oamenilor.

diana, iti dai seama ca e mult prea importanta analiza asta ca sa o ignor.mai asteptam acum inca o saptamana ce sa-i facem.

mav, iubita nu vin in week-end la cta.Vin joia cealalta inainte de Paste si stam pana marti sau miercuri cred si ne vedem atunci. Faptul este consumat acum, dar am ramas asa cu un gust amar.Stiu ca nu sunt prima si nici ultima din pacate.Este o analiza importanta asta in perioada se sarcina, dar sunt convinsa ca sunt alte analize si mai importante pt diferite boli incurabile......si ma gandesc cu groaza si ma trec fiorii sa pateasca cineva ceva de la o vaca.

I-am povestit si sotului meu la telefon si ce era la gura mea, de nu ma mai opream.Si cand sunt suparata nu mai pot vorbi decat limba mea.El cunoaste bine lb romana, dar daca vorbesc repede si mai si tip cum faceam acum la tel el nu mai intelege nimic.Dupa 10 min, el zice "copilul e bine? ca eu nu am inteles nimic! Nu vrei mai bine sa imi explici acasa?"
Ahhhhh am trantit telef.........dar el saracu ce vina are?

11+

Mergi la inceput

of of of brie....imi pare rau ca trebuie sa astepti alte 6 zile cu sufletul la gura rezultatul....ce nationalitate este sotul tau, de zici ca nu a inteles nimic, asta m-a facut sa rad rau....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Te rog, te implor Brie, linisteste-te . E bine ca te-ai descarcat...insa acum incearca sa te axezi pe solutie...Stiu ca esti revoltata si eu cred ca m-as comporta la fel si eu fiind o fire colerica...iti dai seama spume , clabuci si alte reclame la detergenti...Dar nu are rost...si mai ales nu are nici o vina micutzul samburel

Hai, uite si trece, da?

Promitzi?

Hai, te rog eu din sufletel, pliz,pliz,pliiiiiiz!

7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Daca nu ma inseala roza scleroza, cred ca sotioru lu Brie e grec...

Daca gresesc, imi da Brie una dupa ceafa

7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

i fotache, si eu iti doresc week-end placut, ne auzim luni dimineata.
Si ai grija ce faci la verisoara, sa nu dai iama-n blidele ei.Poate ti-a facut chis chisu ala de care ziceai, sau cum s-o spune.

11+

Mergi la inceput

brie, ia zi-mi....avem sanse sa ne vedem luni pe coridoarele de la medlife ??? mi-as dori sa te cunosc, desi e cam mare distanta de la ora 10 la 13.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Off, Brie, si and te gandesti ca au numai pretentii si toata partea medicala este sustinuta de marketing iti vien sa le umfli mutrele, caci inafara de venituri mari (obtinute pe spinarea amaratilor care nu mai au incredere in sistemul de stat) nu ofera nimic; Ca mi-am amintit, si acum sunt off topic, dar o matusa de a mea a patit-o asa ca avea cancer la san si i-au gresit rezultatul (i-a iesit ca nu avea)si iti inchipui tot neamul fericit si peste cateva luni, cand incepuse sa nu se simta bine deloc si-a repetat analiza avea cancer, cu solutie a fost extirpare de san; Imi cer scuze ca am venit cu aceste informatii dar pur si simplu imi este teama de tot ce inseaman spital si sistem de analize, indiferent de sistem;

Kitacu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput