Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 18
i_fotache spune:
Dar in magazine nu gasesti branzica proaspata...decat in piata la tarani...si io ce pap?
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
brie spune:
Imi pare rau sa va spun, dar eu nu mai pot de nervi si suparare.Plang ca proasta de juma de ora de nervi!!!!Am primit rezultatele pt Rh(-) si nu mi-au iesit anticorpi,am sarit in sus de bucurie si nu mai puteam de emotii, parca nu-mi venea sa cred. cand ma uit mai bine scria Anti gr.A, am zis ca innebunesc.Incompetenta aia de la receptie, careia i-am spus, i-am explicat, i-am detaliat dupa care am repetat nu mi-a trecut in fisa corect ceea ce vroiam eu de fapt.
Dupa ce am coborat la recoltari, asistentelor le-am spus si lor si nu au comentat, iar eu in mom ala m-am simtit chiar ca "m-am dat desteapta pe acolo" si ca nu-s singura care am Rh(-).
Am sunat la clinica si le-am spus, iar eu chiar nu ma mai duc inca o data sa ma intepe pt ca m-am saturat.In fiecare saptamana pana acum m-au intepat pt analize.Ma rog....nu e vb de asta pt ca merg pana in panzele albe cu analizele, e vb ca nu m-as mai intepa inca o data din cauza unei incompetente.
![]()
Trebuie acum sa ma duc peste aia acolo sa vad ce pot face.Imediat dupa ce termin de scris mesajul, am si plecat la clinica.![]()
Raspund repede:
otilia, cred ca voi face vaccinul antiD inaintea amniocentezei pt siguranta bebelusului.(asta numai in cazul in care celelalte analize BT si TT + echo ies proaste)
mav, ce sa-i faci asa sunt sefii, cu mici exceptii.Imi pare rau ca nu prea ai parte de intelegere si de mai multa odihna.Ma bucur ca te-au lasat durerile aseara, ca l-ai simtit pe "iepuras".Desenele de la Minimax si Jetix le stiu pe de rost, mai bine decat stiam pt licenta in facultate.
von helen, stai linistita in pat.Ma bucur si pt tine ca l-ai vazut pe bb si ca i-ai auzit inimioara.
maryb, 
alexutza, 
i fotache, 
Cand stiu cu cate emotii am asteptat saptamana asta rezultatele si cum am stat toti din fam cu sufletul la gura......IMI VINE SA-I CRAP CAPUL ALEIA ACUM.
Tineti-mi pumnii, am plecat.Sper sa nu apar diseara pe ProTv la stiri ca am
p'aia de la receptie.
11+
i_fotache spune:
OOOOOf...tinem pumnii si sa aduci veti bune!
Ma enerveaza superficialitatea unora de mor...Daca ar lucra in piata la tarabe si in loc de morcovi pt supa, ti-ar da masline...sa zicem ca nu-i pb...cu toate ca nu cred ca ar mai avea supa acelasi gust...
Dar cand lucrezi in sanatate si cu gravidute nerabdatoare sa stie ca puiul lor e ok...si tu gresesti, este inacceptabil!
Te pup Brie si ai grija de tine
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
BraveGirl spune:
Eu fug la medic. Ne auzim diseara cu vesti bune. Pupici!
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu
mav spune:
Brie, calmeaza-te mamico, ca o singura inima ai!
Iti inteleg frustrarea.... Si mie mi-a trecut ultima data o analiza aiurea o proasta si am mai si platit-o, n-a fost gratis... dar daca am observat abia dupa... ce era sa mai fac? Ah si am mai patit odata asa, cand ma dusesem sa-mi fac progesteronul si toanta aia imi bifase prolactina...
Bine ca m-a intrebat tipa de la recoltare ce si cum si am rezolvat, ca atunci as mai fi pierdut inca o luna cu analizele hormonale.... oooofffffff......
Nu vii la Cta in weekendul asta?!
Pt noi toate (linkul ar trebui trecut si in lista, ca va fi tare util): How to Breastfeed
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
brie, sunt alaturi de tine....astept vesti bune de la tine....nu pot sa cred ca si la medlife se fac astfel de greseli....se pare ca nicaieri nu esti 100% in siguranta....
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt mai bine azi, m-am trezit la 11, am papat si apoi m-am apucat de curatenie, am spalat usile...restul face sotul maine.
Am vazut ca ati scris ca branza feta trebuie evitata in sarcina...eu am papat si ieri si alaltaieri 

ce se intampla de la ea?
Corina, tin pumnii sa ne aduci vesti bune de la eco.
Ramo
5+
Puiutul meu scump
diana21 spune:
Of, fir-ar sa fie! Chiar ma pregateam sa te intreb, Brie, daca ai rezultatul de la analiza, si uite ce ghinion ai avut! Ai dreptate sa fii nervoasa, si eu as fo fost, stiu cum am asteptat eu rez. asta si cum parca de el depindea totul dupa aia...
Eu sper ca se mai poate face ceva, daca nu, eu zic sa mai faci o data analiza, asta e, e VACA aia, dar tu chiar trebuie sa stii!
........
Pt fetele care au intrebat de mine, eu azi de-abia am tinut pasul cu voi si am recuperat cat de cat cu cititul...plus ca ziua de ieri m-a dat si pe mine peste cap si nu m-am simtit capabila sa mai spun ceva! Dar sunt ok, ma simt bine!
Va pup pe TOATE, fug acasa acum.
BraveGirl, ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Sa vii cu vesti bune!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
Alexa.1983 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Mai stiti ceva de Alexa? Ce o fi cu ea?
==========
Corina7+
My baby
Albumul meu
am auzit ca e inca tot pe fundul wc-ului......www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami......Primele episoade!!!...

LAURA
9+
maryb spune:
ceva semanator am patit si eu la medlife, pe fisa nu era trecuta si PAP, dar pe bon era trecuta, deci banii mi-i luase. Ma duc jos la recoltari si in timp ce asteptam si eu sa intru ma uitam pe fisa si vad ca PAP nu era trecut, dar zic lasa ca intreb eu inaintru.Si inauntru spune cu voce tare asistenta ce analize trebuie sa-mi faca, nu zice nimic pe PAP si ii spun eu ca l-am platit si ca pe bon apare. Mi-a zis sa-i arat bonuletul si uite asa mi-a facut si PAP. Altfel, daca nu eram atenta plateam PAP-ul si de facut nu mi-l faceau....
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele