Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Of, dragelor, ce zi rea a fost ieri... Pe seara am avut o sedinta neprogramata si am mai primit si alte vesti proaste de la sefa... Pe langa faptul ca aveam programul destul de aglomerat, cu termene stranse, am mai primit si alte sarcini de rezolvat, urgent, cu toata parerea de rau... ca stie ca-s gravida si asta e un stres in plus pt mine... Dar n-avem incotro, ca eu sunt al doilea om in firma, omu' de baza, care tre' sa rezolve tot ce nu poate face sefu....
Asa ca, cel putin saptamana viitoare o sa fie o adevarata cursa... Si bine-nteles ca din cauza asta, s-a dus naibii tot programul meu pe vreo doua luni inainte... Nici n-am avut curaj sa intreb daca imi mai pot lua si eu cateva zile libere in saptamana cu Pastele si 1 Mai....

Miria, imi pare ATAT de rau.... Nici nu stiu unde ar fi mai potrivit sa-ti scriu... Poate ca ar fi trebuit sa-ti trimit un PM, sa nu le mai intristez si eu, cu mesajul meu, pe gravidute... Dar cum necazul tau face parte din prezentul nostru, am sa scriu aici, daca cineva nu vrea sa citeasca, pur si simplu sa sara peste mesajul acesta!
La fel am patit si eu ultima data... la 9 sapt i s-a oprit inimioara.... Si Sebi dorea asa mult sa avem bebe... si efectiv era suparat pe DD... ca de ce ne-a luat si bebele asta din burtica... ca merita si el sa aiba o surioara (pe vremea aia vroia surioara, acum nici nu vrea sa auda ca bb ar putea sa fie altceva decat baiat)....
Stiu ca acum simti ca nimic nu te poate ajuta, ca s-a prabusit cerul in capul tau, ca ai sufletul frant, dar trebuie sa fii puternica pentru Damiana, ea n-are nicio vina pt ce s-a intamplat si merita toata dragostea si atentia ta, la fel ca si inainte!
Nu te gandi ca nu vei mai putea avea alt bebe! Eu, pe pielea mea, stiu ca un alt copil nu-l poate inlocui pe cel pierdut, insa asta nu inseamna ca nu va veni alt sufletel la voi!
Nici mie nu mi-a venit sa cred ca am pierdut doua sarcini dupa nasterea (normala, prima mea sarcina, fara probleme a) lui Sebi...
Dar uite ca am ramas din nou insarcinata (pt a 4-a oara) si acum CRED ca este si va fi totul bine! Eu nu-mi dau voie sa gandesc altfel decat pozitiv in legatura cu aceasta sarcina (care merita toate sansele, motiv pt care refuz sa gandesc negativ sau sa-mi fac griji fara fond)!
Te asteptam sa revii cu vesti bune la noi, oricand te vei simti mai bine!

Sper ca astazi de avem toate o zi mai buna! Sa veniti cu vesti minunate de la echo, fetelor!!!!!!!!!!!!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata!
BraveGirl tin pumnii azi la eco! si celorlalte fete care merg azi, dar capul meu zapacit nu-si mai aminteste care!

MAV te rog din sufltel spune-mi, te mai doare burta? m-am gandit toata seara ca poate te doare ca te-ai intristat din cauza mea si te-am facut sa retraiesti pierderile tale

eu sunt ok, atat cat se poate! n-am put sa dorm. ma pregatesc sa merg la birou. nu cred ca as rezista sa stau in casa

pup mare pe toate burticile dragute!

Maria

My Album

Mergi la inceput

Maria stai linistita, am luat No-spa si m-am cuibarit in pat (abia dupa ce-am terminat si cu sedinta) si m-au lasat durerile... Azi m-am trezit devreme, cand i-a sunat ceasul sotului meu... si n-am mai putut sa adorm, dar ma simt bine. Acum tre sa fug, dar intru eu mai tarziu, cand voi putea...

12+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

fetelor am fost si eu la eco cu bune si cu rele!!!
bebe a aparut, i-am auzit si inimoara, , a fost foarte emotionant!!!
dar doctorita tot ma intreba daca nu am sangerat...nu sangerasem. pe eco se vede o mica zona de decolare (a placentei sau viitoarei placente mai bine zis) si mi-a dat 3 utrogestan/zi in loc de 2cat luam pana acum si nospa 1/zi.nu mi-a zis ca nu as avea voie sa mai merg la serviciu, nimic de repaus la pat, mi-a spus doar sa vin la 12 sapt sa masuram pliul nucal si ca o sa vedem cu evolueaza problema cu decolarea.
a2a zi m-am trezit dis de dimineatza pt a merge la analize si cand colo colac peste pupaza 2-3 picaturi rozii...m-am panicat , nu am mai mers la analize, am stat toata ziua in pat si am luat 2 no-spa forte pentru ca m-a durut burta . sangerarea nu a mai aparut.
nu o sa astept pana la 12 sapt, voi mai merge sapt viitoare la un alt medic sa vad daca e ok bb dupa durerea de ieri sunt cam ingrijorata
mai ales ca am luat si cam mult No-spa, 2capsule forte la interval de 3ore!
sunt foarte ingrijorata dar incerc sa nu-l stresez prea mult pe bb.
va pup si multa sanatate tuturor!

7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragele mele,

miria_cristina, eu iti doresc multa putere pentru a trece peste aceasta grea incercare. Damiana iti va da forta necesara. Eu te inteleg perfect ca si eu am trecut printr-o pierdere de sarcina. Dumnezeu sa te ajute si sa-ti trimita alt sufletel cat mai curand. Nu trebuie sa-ti fie teama sa mai incerci sa ramai insarcinata, trebuie sa gandesti pozitiv, asa cum fac si eu. Nici eu nu concep ca de data asta sa nu fie bine. si ai grija de tine.

maria_k, ma bucur ca stai cu noi si ca inca ne citesti. si ai si tu grija de tine.

mav, imi pare rau ca esti din ce in ce mai solicitata, in loc sa fii menajata....ma bucur ca nu te-am mai durut burtica. si felicitari pentru semnatura. ....hai ca maine o schimb si eu

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

babyzapi, lasa lumea sa vorbeasca, tu stai linistita si vezi de sarcina ta....toate cred ca ne confruntam cu rautatea lumii, eu am trait-o la servici cu o colega care este foarte invidioasa pe mine, iar acum ca eu am ramas gravi si ea nu ramane mai tare i s-a amplificat invidia, dar asta este....eu si cu bebe sa fim sanatosi.

VonHelen, imi pare bine ca l-ai vazut pe bebe si imi pare rau ca ai problemute cu decolarea. Trebuie sa-ti iei concediu medical, sa stai cuminte, sa iei no-spa ca sa se lipeasca la loc. Fetele care au avut astfel de probleme asa au rezolvat problema, cu foarte mult repaos la pat.

BraveGirl, iti tin pumnii pentru astazi. Sa vii cu vesti bune.

anes, asa este, toate avem emotii inainte de o ecografie si cred ca este normal, mai ales pentru noi cele care am trecut printr-o experienta neplacuta.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti toate?! Ati dezertat????

VonHelen, felicitari pt embrionasul mic, cu inimioara! Incearca sa-ti iei concediu medical si sa stai mai mult in pat, este foarte important: repaus total!!!!
Mie mi se pare putin sa iei doar 3 utrogestan/zi, in cazul tau. Eu as lua cate 2, de trei ori pe zi! Iar No-spa, ai voie maximum 3/zi.
Poti lua si MagneB6, e bun si pt sistemul nervos si relaxeaza musculatura si nu-i face rau lui bb. Eu iau MagneB6 de din-nainte de pozitivarea testului. Am vrut sa renunt la el, dar am vazut ca nu mi-e bine fara, asa ca doar am redus de la 4tb/zi, la 2tb/zi.
Sper sa vii cu vesti bune dupa urmatoarea ecografie!

12+

Mergi la inceput

windwild, hai ca ai scapat de moderare. ....ce problema ai de ti s-a spus ca tu nu poti avea copii ??? stai calma, gandeste pozitiv si ai incredere in Bunul Dumnezeu si ai sa vezi ca va fi bine cu bebele tau. Iar cu durerile de burtica sa stii ca toate le-am avut pana pe la 9s....si acum mai avem zile in care ne mai doare burtica, dar se rezolva cu no-spa. Deci....fruntea sus si incredere, da ?

monicabo, si tie iti tin pumnii pentru controlul de azi, sa vii cu vesti bune.

ramo, pe 23 aprilie zici....si tie o sa-ti facem galerie sa vii cu vesti bune....se pare ca saptamana viitoare multe dintre noi vom avea de facut vizite la dr. Sper ca in Saptamana Mare sa venim toate cu vesti bune.

fetelor, eu sper ca am reusit sa va raspund tuturor.

diana21, dandusa, otiliav, alexutza_26, toriceli, brie, ginye, olivia26, spiridusul, mamiseli, kita, i_fotache, mnarcisa, oceanborn, biaz, cata_myky, loren, hera25 pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza! Eu am stat pe terasa afara ca sa ma umplu de energie pozitiva. In cele din urma am abandonat dupa ce mi s-au incins creierii .
Mav- nasol la tine la munca. Tocmai acum cand ai nevoie de liniste si relaxare trebuie sa muncesti mai mult.
VonHelen-sper ca la urmatoarea eco sa primesti numai vesti bune. Stai cumintica in pat si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Pupici la toate burticile!

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Mary, ai aparut! Eu mereu mi-am schimbat semnatura vinerea, caci intr-o zi de vineri am avut prima zi de intarziere si la mine vinerea se implinesc saptamanile! Si v-am zis ca dr mea mi-a spus ca eu pot considera pt calcule ca UM a fost mai devreme decat a fost (cam pe 21, in loc de 28), pt ca eu aveam ciclul scurt si regulat si ovulatia demonstrata mai devreme! Adica, dupa dr, as avea chiar 13 s azi. Am ales si eu calea de mijloc, sa impac si capra si varza. Oricum, important e ca bb sa fie bine, ca saptamanile vor zbura...

12+

Mergi la inceput