Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 12
maryb spune:
si acum sa facem o strigare pentru fetele care s-au inscris la noi la odisee si nu mai dau nici un semn de viata....deci.........
alinushca, flore26, vrajitoarea, je_grigo, loremarian, ancaoradea, amalia, oaanna, madalina70, leeloo, crismarqrq, dyannna, siminica, nebunica_zapacica, naty35, creatza, flowers, laurasv, esaria, aliburtica, elilov, gabitza1977, alionushca, bertha, oana_oana26, lorellay, alexa.1983, yannisa, ralu23, IuliaCospy, gabitza_ro, estyanda, madutza, iubu77, maria_28, simona73, dadap, ioanamami16, pyc....haideti fetelor, mai dati-ne si noua vesti despre voi sa stim ca este totul bine si la voi.
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
alinushca spune:
PREZENT
dar si eu as vrea sa stiu ce mai face celelalte fete care sunt in strigarea ta, maryb. Noi suntem bine. Va zic eu mai multe saptamana viitoare.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
alexutza_26 spune:
Buna dimi..am si eu n moment mai liber,uffff
Maryb- mi-a placut ca le strigi la apel pe burticoase
Mav - nasol tare cu munca asta prelungita, dar daca tu zici ca se merita....incearca numai sa nu stai ff mult in picioare!!!
Bravegirl- bafta azi la echo - tinem pumnii!!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
mav spune:
alexutza... nu stau deloc in picioare, numa cu dansul pe scaun, da' nu-i bine nici asa, ca am probleme cu hemoroizii, de la prima nastere....
...si niste vesti nu prea grozave:
quote:
Initial creeata de vrajitoarea
am facut eco la 13 saptamani si nu sunt lipite bine membranele si nici nu o sa se mai lipeasca ,trebuia asta pe la9sapt.mi-a zis dr sa nu fac efort dar mai am un bebe care vrea tot in brate.mai are cineva ceva asemanator ?am si un chist in uter ,si e posibil ca din cauza lui sa se fi intamplat asta.
diana mami de andrei(19.10.2006)si11+
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mnarcisa spune:
Buna dimineata burtici,
Ziua de astazi s afie una de 1000 de ori mai buna decat cea de ieri.
PE mine ma amrcat tare de tot, ca am visat ca am pierdut si eu sarcina si m-am trezit cu o durere de pap de nu o pot descrie. Totusi mi-am propus sa nu ma mai gandesc la nimic rau. Narti merg si eu la Dr sa vedem cum au iesit rezultatele la analize.
Astazi ma concentrez pe ce voi face in week-end. Merg la Buzau la festivalul de bluzz.
Fetelor si pe mine ma doare burtica fregvent, dar dr a zis ca este perfect normal (creste bb) si mai ales la bb2 doare mai tare decat la primul. A zis ca atat timp cat nu e tare si cat nu sangerez nu am de ce sa imi fac probleme. Zicea ca sa ma astept sa ma doara zile la rand si mi-a recomandat nos-pa si sa stau cat mai linistita.
Am ramas putin de minciuna, nu am reusit sa merg sa ma interesez de nastere in apa, dar imi doresc din tot sufletul sa ajung sapt viitoare.
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
VonHelen spune:
stau in pat...pana pe data de 5 mai, mai mult nu se poate.
dar nu am voie sa fac chiar nimic? nu pot sta ca o leguma..ufff..cine-mi face curatenia de Paste? macar vasele am voie sa le spal?
voi ziceti ca 3 utrogestan /zi e prea putin? nu stiu ce sa cred , am sa mai cer o parere. marti am sa ma mai duc la un medic.
v-am pupat si multumesc pentru raspunsuri!
7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
maryb spune:
mav, de unde ai luat postarea vrajitoarei ??? ca la noi nu a postat....oooffff........si astazi avem vesti rele ???
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
...gagici, eu n-am fost niciodata o mancatoare de zacusca.... da' acum m-a palit asa o pofta, ca aproape am dat gata un borcan de 400g...... mai trag chiulu' si pe aci, in loc sa-mi vad de treaba (si asa prea multa)... mai si halesc fara sa fie ora de masa....... o sa ma dea astia afara de la serviciu...
12+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mnarcisa spune:
i_fotache si brie multumesc pentru raspunsuri
Mai astept si eu pana marti ca nu mai e chiar atat de mult si am sa vad ce zice dr.
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
mav spune:
mary, vrajitoarea a deschis un subiect azi-noapte, parca e tot pe forumul odiseei, eu i-am raspuns adineauri, desi, din pacate... nu stiu ce sa zic despre problema ei.... n-am mai auzit despre asta pana acum.
12+