Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
narcisa fetelor... e foarte trist ce s-a intamplat ieri pe aici. Dar asta este realitatea de zi cu zi si nu avem ce face decat sa o acceptam asa cum este si sa fim puternice. Nu bagati in seama cosmarurile cu "am pierdut sarcina". Cand va treziti dimineata in loc sa va ganditi la ele ignoratile ca asa e cel mai bine pentru voi. Atitudine pozitiva si increzatoare no matter what. Si o sa fie bine! Curaj!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
mnarcisa spune:
VonHelen cred ca este cel mai bine zsa stai in pat. Poti sa citesti, sa te uiti la tv sa te odihnesti. Curatenie ai sa tot faci. Va veni pastele si la tine chiar daca nu stralucesc toate. Ai vrija de tine
mav si la mine s-au schimbat gusturile. De ex eu eram inebunita dupapeste, dar acum sa nu il mai vad, in schimb mie mi se facea rau de la carnea de miel/ oaie si acum nu mai am nimic, ba chiar as manca mereu (si asta imi place foarte mult si ma bucur ca pot sa manc.
Dar nu pre imi vine sa manc fructe Voi mancati fructe?
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
ginye55 spune:
Fetelor si eu am avut o noapte tare agitata! Am visat numai gravidute care pierd sarcina si numai copii nascuti prematur! Imi pare asa de rau pt fiecare graviduta care isi pirde puiutul si ma gandesc cu groaza sa nu patesc si eu la fel.Incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul va fi bine!
VonHelen te rog sa ai grija de tine, sa stai in pat si sa nu faci niciun pic de efort. Nimic nu e mai important acum decat inimioara care bate in burtica ta! Imbratisari multe!
Mav felicitari pentru semnatura! Sa ne auzim cu bine la 40 de saptamani si sa ne vedem fericite cu bebeii nostri iubiti in brate!
BraveGirl asteptam vestile bune!
Maryb Anes
ginye 10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
mnarcisa spune:
alinushca promit ca nu ma mai gandesc la minic rau
ca sa uit am inceput sa ca mai uit la flori si sa ma gandesc cum am sa imi amenajez gradina, chiar daca abia peste un an am sa o pot face
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
dadap spune:
Prezenta si eu!
Sint trista de cele citite ieri... Foarte trista. fetele si sint alaturi de ele. Voi ati spus totul.. cuvintele mele sint de prisos.
Am fost la eco - chiar la doua (desi am perfecta incredere in dr mea mai trebuie sa merg la una de la centrul unde am asigurare ca sa imi fac gratuit analizele). Totul era ok. Azi am fost sa imi recolteze toate cele pentru analize.
In rest - ma lupt cu greturile si cu somnul. Cind ajung acasa - varza de oboseala - aia mica ma ia de proaspata. Dupa baita si adormit, in momentul in care ating perna am adormit!
Am ramas in urma rau cu cititul si am foarte multa treaba la servici.
Sint foarte suparata pentru ca dupa ce ca acum eu am program de 6 ore (ca Ilinca are 1 an si putin.. si pina la 2 ani am dreptul asta) si stau 8-9 ore, tot mi se da de lucru in plus, ba chiar am dicutii ca de ce nu am apucat sa fac una alta - dar ma mai baga in 3 proiecte. Am o sefa noua... foarte neintelegatoare. E genul care sta pina la 10 la birou - dar nici ca face ceva sa munceasca - le invirte le suceste - nu stiu ce face. Nu are familie, nu are prieteni si se pare ca nu are viata persoanala (si nici simtul umorului - evident!). Singura ei ocupatie e sa stea la birou. In fine... ma descurc eu cumva.. O sa vad cum pun piciorul in prag ca nu se mai poate!
Va pup si desi putin in umbra sint alaturi de voi!
Dani 6+ si Ilinca (27 feb 07)
maryb spune:
hai ca au aparut fetele....ce ma bucur....
alinushca, sa inteleg ca saptamana viitoare mergi la dr de ai zis ca ne spui mai multe atunci....daca nu ma insel mergi la iosup, nu ? o sa vii si cu o culoare de carucior
dadap, ma bucur ca esti bine si tu si samburelul. Cu serviciul nasol...si daca mai ai si o sefa care nu stie altceva decat sa stea la birou si mai nasol....vezi si tu cum te poti folosi de lege ca sa se calmeze scorpia aia de sefa...
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
creatza spune:
Prezent la apel!
Raportez: totul bine, am avut greturi cam 2 saptamani, dar incep sa ma lase, dureri de burtica foarte rare si in rest... totul bine.
Eu de-abia pe 24 apr ma mai duc sa-l vad pe bebe, de-abia astept.
PS: Imi pare rau ca nu apuc sa scriu, dar sa stiti ca va citesc. Am suferit si eu pt fetele care au pierdut sarcinile si le doresc din tot sufletul sa-si revina rapid si sa fie cat mai repede din nou.
Va pup mult pe toate,
Creatza10+
maryb spune:
oooooo.....se pare ca strigarea mea a fost cu folos....
creatza, ma bucur ca si tu esti bine. Iti tin pumnii pentru ziua de 24 aprilie, sa stii ca si eu merg pe 24 la iosup. Sper sa ne mai scrii, chiar daca mai rar, macar sa stim si noi cum esti.....asta este valabil pentru toate fetele care nu mai scriu de cand s-au inscris la odisee. si asteptam vestile bune pe 24 aprilie, da ?
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
ginye
narcisa, si eu la fel cu pestele...[voma].... inainte de sarcina, mancam foarte des somon la gratar si legume la abur.... acum numai cand ma gandesc la astea imi vine rau, dar efectiv am reactia fizica (si acum cand scriu mi s-a facut gura punga)! chiar mai am vreo doua bucati la congelator, de vreo 2-3 luni, probabil ca nici nu mai sunt bune, o sa le arunc....
Fetelor, e foarte important pt bbii nostri sa gandim pozitiv! Recunosc ca si eu am plans ieri toata ziua, mi-a fost tare greu, a fost o zi neagra... dar in viata se intampla mereu lucruri pe care nu le putem controla si pe care trebuie sa le luam exact asa cum sunt, asa cum vin. Pur si simplu sa acceptam realitatea. Chiar vorbeam mai devreme cu alinushca (si ea a pierdut doua sarcini inainte de cea de acum) si ea zicea un lucru la care m-am gandit si eu: "mi-a placut ce a zis MariaK, pentru ca a judecat prin prisma colegei ei de camera, care pierduse sarcina la varsta mult mai mare, si-a dat seama ca putea fi mult mai rau si a fost impacata (ma rog, cat se poate la momentul respectiv), asta inseamna ca nu a ramas egoista in suferinta ei, ci si-a deschis inima si spre altcineva"...
Noi le suntem datoare bebelusilor din burtici sa fim optimiste si sa avem grija de noi! Pana la urma, fiecare are soarta ei.... Asa ca nu va mai panicati, cand nu este cazul!
Va rog, mutritele sus si zambetul pe buze, este si va fi bine!
Brie (sper ca nu m-am confuzat), unde esti mamico cu vraja a la Bibi-micuta vrajitoare (se vede cine are copil care se uita la Minimax)?
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anes spune:
VonHelen trebuie obligatoriu sa stai acasa si cat mai mult in pat. Eu cand am avut hematomul si decolarea de embrion am consultat si parerea altui dr. ca sa ma conving, pt. ca nu imi venea sa cred. Din pacate era adevarat. La fel am luat si eu Utrogestan cate trei pe zi si No spa. Nu-i problema ca ai luat doua NoSpa, nu dauneaza lui BB.
Dupa cateva saptamani de stres continuu (cam 5) hematomul s-a resorbit si embrionul s-a prins la loc. Bine ca ii bate inimioara, inseamna ca este un luptator.
Bafta fetelor care faceti azi, maine si luni ecografii. Sa dea DD sa venti cu vesti bune! Sa nu mai fie probleme la odiseea noastra!
10+