Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
BraveGirl tin pumnii pentru maine la echo. Te asteptam cu vesti bune!
Pentru toate fetele care azi nu au fost in apele lor, au fost triste sau s-au simtit rau le trimi un maaareeeeeee si o calda . Fetelor aveti grija de voi!O seara cat mai placuta!
ginye 10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
Otiliav spune:
Fetelor, eu am sunat-o de dimineata pe Miria sa-i spun La Multi Ani si am aflat vestea trista, am rugat-o sa intre daca poate pe forum. A scris la scutece aici mai mult despre ce s-a intamplat.
Eu am simtit-o tare puternica la telefon, eu una nu stiu daca as fi rezistat sa povestesc 15 minute in detaliu cuiva la o zi dupa chiuretaj fara sa-mi dea lacrimile si sa nu mai pot spune nimic. Pai nici telefonul nu l-as fi deschis.
Nu stiu ce se intampla, numai vesti triste astazi.
Poate-i mai bine asa ca mine fara nici o ecografie pana in trimestrul II.
Maria_k, ma bucur ca esti o luptatoare, sigur ne vei prinde repede din urma.
Eu am niste strai de greata continue si somnolenta, am intrat pe Safe Mode, am mers repede la magazin sa iau mancare si imediat acasa. Am intrat in bucatarie si ma gandeam sa-i fac fetei o omleta si imediat mi s-a intors stomacul pe dos. Nici cu Ana cu bicicleta nu am fost in stare sa ma plimb, decat ma uitam la ea ce face. Si la servici sunt cu treaba in urma.
Am primit si eu prima programare la ginecolog, pe 30 mai .
Brie, faci vaccinul anti D si dupa aceea amnio?
Eu prefer sa disecam pe aici ce inseamna SD si ce teste se pot face. La odiseea trecuta s-au incins spiritele pe tema aceasta, in final fiecare a facut ce a vrut. Din pacate una dintre mamicile care s-a alaturat grupului dupa acele discutii are copilas cu SD.
BraveGirl, inteleg ca stai in Pipera la casa, super. La ce preturi au terenurile acum nu stiu insa cine-si mai permite in acea zona.
Cata myky, se pot face si ecografii fara sa platesti si la fel si consultatii fara sa dai nimic, conditia este sa te duci la stat. Eu cu Ana am facut prima ecografie la un ecograf din policlinica si nu m-a costat absolut nimic, a doua la Sanador si am platit-o, deh 3D, am filmuletz cu Ana in burtica, calitate foarte buna. A treia la spitalul filantropia, tot morfologica, 2D, cu trimitere de la medicul ginecolog, se cotiza o suma modica 10 euro cu chitanta, cu programare frumos, fara sa astept. Ca sa le faci ieftin trebuie sa mergi in policlinici si spitale si sa ai trimitere de la un doctor care lucreaza in policlinica/spital. De fapt, cand mergi la cabinetul privat nu stiu daca iti mai poate da trimiteri pentru ecografii. Dar cei mai multi doctori prefera ca viitoarele mamici sa faca ecografiile in anumite locuri mai ales ca ecografele sunt ultima tehnologie de aceea si costa mai mult.
Alexuta_26, la mine testul cu sarea a aratat fata, si fata este. Si burtica nu a fost tuguiata.
Va urez bafta maxima la controale, sa veniti numai cu vesti bune!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
BraveGirl spune:
Va multumesc fetelor ca va ganditi la mine. Sper maine sa vin numai cu vesti bune. Va pup pe toate
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu
miria_cristina spune:
Fetelor, multumesc pentru gandurile bune si urari!
Doare foarte tare ce simt acuma si nu-mi place sa povestesc pentru ca retraiesc la maxim fiecare clipa.
Foarte pe scurt, dupa ce era bine, adica i-am auzit inimioara si doctorul era incantat si am facut analizele de sarcina si am luat medicamentele prescrise, la urmatoarea ecografie inimioara nu mai batea, iar bebe se oprise din dezv. Nu am cuvinte sa descriu momentul respectiv...doctorul dupa o tacere neagra s-a intors cu spatele si a inchitit in sec si se uita la sot, sotul la mine, eu am inceput sa plang incet, dar fara sa ma pot opri, vibra aerul..nu stiu sa descriu momentul...una peste alta, acuma am facut chiuretaj. Unul destul de complicat ca era avansata sarcina la 8 saptamani, destul. Nici acuma nu intelege nimeni cum s-a intamplat.
Cam asta e!
Damiana, saraca, vine si acuma la mine cu burtica dezgolita si-mi zice ca acolo e bebe, asa, ca la mami...pune sare pe rana fara sa stie.
Mi-e rau, greata, i-au antibiotice si fac Ergomed.
Daca ar mai fi trecut ceva timp poate eram in stare sa vorbesc si sa descriu in amanunt situatia, dar a fost cumplit, atata va zic.
Va pup pe toate si-o sa ne intalmim pe forum!
Sarcina usoara si bebei sanatosi, mamicilor!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
OTILIA - Iti multumesc din suflet pentru mesajul anterior si pentru cuvintele tale frumoase!
Nu stiu cat de puternica sunt, stiu insa, ca astfel de momente te marcheaza pe viata chiar daca le depasesti.
Inca data, numai bine si noroc la toate pana la sfarsit!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ginye55 spune:
Miria Cristina sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste aceasta pierdere!
ginye 10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
babyzapi spune:
Doamne fetelor am o zi ingrozitoare la munca si acum dupa ce am mai citit si ultimele voastre vesti deja am inceput sa plang.
MIRIA CRISTINA SI MARIAK imi pare nespus de rau pentru pierderea voastra, va doresc tot binele din lume si multa putere pt a merge mai departe. Va pupic dulce si va imbratisez cu drag.
Toata lumea m-a enervat azi!! ca sunt atat de slaba....ca unde o sa-l tin pe bebe...k sa mananc mai mult...k unde mi-e burta, cand imi creste???? si in plus mi se pare ca am mai si slabit un pic...deja m-au luat 1000 de ganduri negre si pe mine....si am devenit atat de sensibila in ultima vreme...offff!
BRAVEGIRL mult succes maine la eco.
Babyzapi fericita 8+
BraveGirl spune:
Miria- inca o data iti spun ca-mi pare nespus de rau. uneori e atat de nedreapta viata...
Eu ma bag acum in pat.Am emotii pt maine. Daca nu reusesc sa fac eco?
Noapte buna!
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu
anes spune:
mav, multumesc pentru mesajul replay. L-am citit si la vremea respectiva, dar am si exemplul unei colege, la care a crescut mult , iar la nastere a trebuit sa-i faca cezariana. Din pacate a avut o problema cu coagularea sangelui si nu au putut sa-i scoata si chistul. Sa vedem la mine cum o fi!
Maria K, Miria Cristina, nu pot sa cred! Se va ajute Dumnezeu sa va reveniti si sa aveti puterea sa o luati de la capat! Sunt cu nodul in gat si ma gandesc la suferinta voastra amintindu-mi ca si eu am trait cu spaima asta (si inca o mai am).
babyzapi si eu am slabit si am 1000 de ganduri negre. Sigur sunt cea mai inalta dintre voi . Am aproape 1,80 m si sunt destul de slaba. Burta a inceput sa se vada putin cate putin. Hai sa incercam sa nu ne mai gandim la ce spun altii!!
ginye55
maryb si eu ma simt la fel inainte de fiecare ecografie. Mai am de asteptat sa vina dr. din concediu joi
10+
anes spune:
windwild te inteleg atat de bine! Si noi incercam de ani buni din cauza unor probleme ale sotului. Stau cu inima cat un purice mai ales ca sarcina a debutat cu probleme. Sper doar sa fie bine. Stai linistita, adica nu face efort si ia tratamentul prescris .
Tu de ce ai iminenta de avort?
10+