Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 7
andreap spune:
salutare!
ieri de la mucna nu am putut intra,acasa net-ul de la laptop a clacat..asa ca..lipsa la apel
Roserb,sanatate lui Mihnea
Dama,si eu am gandesc la alergie la intepatura d eceva..paianjen oare?furnici?
Monica,ai rabdare..fata Aissei facea la fel cum spui tu:plangea pana la gradi,apoi acolo uita,nu mai zicea nimic.Stii tu cum se spune,ia taurul de coarne si gata.Bafta..si Mariuca mai zice uneori dimineata'mi-e somn,nu vreau la grdai azi..'
Aseara chiar m-am simtit ca un ....nimic!A intrat cu tricicleta intr-un perete si a daramat coltul...si eu su Sebi am sarit cu gura pe ea..saracuta se bagase itnr-un colt,avea ochii-n pamant,in lacrimi.Intr-un final ne spune "sa ma duceti la Pitesti,sa ma lasti acolo si voi sa plecati la Bucuresti"..sunt asa de rea?e drept ca am pretentii prea mari uneori..pana la urma era doar un amarat de perete pe care Sara probabil il va devasta cu premergatorul peste 1 an!
Miria,serios..unde esti?
In rest,toate bune.
va pupic
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Try ce frumos ai povestit!cred si eu ca le-a fost dor mititeilor.uite si eu cand ma duc la gradi dupa Ken ,Amon e super bucuros cand ii vede fatzuca lui Ken.ii face din manuta,il pupa si mi-s atat de dragi!ma bucur din suflet pt rezultatul bun de la doctor.
Miria LA MULTI ANI!sarcina usoara si un bebe sanatos si frumoas ca si Damiana!
Ochi verzi ufff ce problema!sper sa-i dati de capat!
mey lui Amon i-au iesit sambata niste bubite mici,rosii pe obrajori iar duminica i-au aparut pe brate si pe picioare.avea si-n gurita si pe lobul urechii asa ca m-am dus cu el la doctor si mi-a spus ca nu ar fi nici o boala a copilariei ci un virus.mie nu prea-mi vine sa cred.nu stiu daca a avut febra caci si el ca si Delia e rece pe frunte si la manute cand e febril dar vineri mi-a fost toata ziua marait.
Ken astazi nu mi-a mai plans la gradi,ba chiar a mers voios si fff fericit ca se intalneste cu prietenii.vad maine in ce toane il duc
paxela spune:
miria sa fi sanatoasa si iubita sa ai parte de tot ce iti doresti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Miria, sa fii sanatoase si iubita! Un si o imbratisare calda si sper sa intri mai tarziu!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
brigita spune:
MIRIA, multa sanatate, fericire
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
brigita spune:
Despre noi ce va pot spune? Am terminat cu santierul, dar m-am pricopsit cu o raceala zdravana care nu vroia sa treaca. 2 sapt. nu eram buna de nimic,acuma sunt ok,fetele sa fie bine, restul...
Vad ca vorbiti de acomodare la gradi.La noi a mers destul de usor, singura problema era ca tot vroia in grupa la cea mare. O lasam dimineata in grupa ei si cum plecam, la Timea in grupa, unde se ascundea sub mese ca sa nu fie dusa inapoi.Asta a tinut cam 2 sapt. pana s-a obisnuit cu educatoarea si cu colegii de grupa.Acum nu avem nici o problema, in afara de tocmeala de dimineata in legatura cu tinuta. Are niste fite...ca nu-i place bluza cutare ptr. ca are si albastru, ca vrea fustita si nu pantaloni,ca vrea frizura nu stiu cum, si lista poate continua. La voi, cele care aveti fetite ,cum e? Cu cea mare ,n-am avut prb. asemanatoare, ptr. mine e ceva nou. Pana la urma e cum vrea mama, ca daca ar fii sa las dupa ea....
Am mai vazut , scria careva dintre voi , ca aveti sticluta, ei bine si noi mai avem, bem lapte din sticluta! Si nici nu am de gand sa schimb ceva in legatura cu asta, sunt multumita ca bea cam 900 mllapte pe zii.Timea ,cand avea 3 ani,i-am luat sticluta,cumparasem o cana cu pai smechera, cu fluturas,si in prima zii a baut laptic din cana, a doua zii la fel, si a treia zii n-a mai vrut sa bea de loc! Nu o mai tenta canita, si de atunci nu bea lapte, doar iaurturi si lapte batut.Asa ca ,din partea mea ,asta mica poate sa bea laptic din sticluta pana cand vrea.
Va multumesc ptr. primire, sper sa aveti rabdare cu mine, cel putin pana ma acomodez. E greu la inceput...
desene TIMEA ... ...
onitza spune:
LA MULTI ANI FERICITI MIRIA !!!!!!!! SA FII SANATOASA, SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!!!!!!
Fetelor, eu cred ca Miriei nu-i merge netul, de aceea nu intra! eu sper asta sa fie motivul! imi amintesc ca a mai avut ea ceva probleme cu netul si acum vreo luna...
Vreau sa va intreb ceva, pe fetele care au copiii la gradinita: Paul de ceva timp, cand vine acasa, pe langa faptul ca e agitat, in loc sa vorbeasca normal, el tipa, urla cand ne spune orice...m-a capiat de cap!! nu stiu ce sa-i mai fac.....dupa ce termina ce are de spus, il iau eu calm si ii spun sa vorbeasca mai incet ca il aud...dar...nu prea asculta.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
Buna, fetelor!
Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase si pentru griji!
Nu am mai intrat pentru ca timpul meu s-a restrans doar asupra sarcinii, care din pacate s-a oprit din evolutie pana la urma. Ieri, asa ca un cadou pentru ziua de azi, am facut chiuretajul. Nu mai aveam ce sa astept sa vad. Desi, imi suna si acum inimioara in urechi si nu pot sa uit sa am vazut-o si m-am minunat impreuna cu doctorul cat de perfecta este, cand am mers ultima data la eco se oprise. Doctorul s-a intors cu spatele la mine si il vedeam ca vrea sa-mi zica si nu stie cum. L-am intrebat eu si atunci mi-a explicat cat a putut de clar. Ii era si lui neclar de ce se oprise si pentru ca ii parea rau mi-a mai facut o eco inainte sa plec, asa de siguranta. Parca nu-i venea sa creada. Doar cu o saptamana in urma imi daduse analizele sa le fac si reteta cu medicamentele de sarcina si-mi zicea ca-i OK.
In fine, e tare greu. Am plans si cand am aflat, atunci la dr. si dupa, acuma parca mi-a mai trecut furia si chinul ala, dar am ramas c-o tristete interioara de care nu scap.
Mi-e frica sa mai incerc sa raman ca sa am din nou esecul de acuma sau sa am parte de-un copil cu probleme.
Doctorul a incercat sa ma linisteasca in privinta asta, dar acuma nu prea ma mai linisteste nimic.
Nu-s in apele mele si nu stiu cat timp imi va trebuie ca sa mai rad si sa fiu linistita. Asa, cand vorbesc cu lumea am stapanirea de sine ca sa nu ma fac de ras si oricum am explicat la prea multi cum s-au intamplat lucrurile, dar ce am in suflet stiu doar eu.
Dami vine sa puna sare pe rana, saraca! Se invatase sa-si arate burtica sau s-o atinga pe a mea si sa zica, ca are bebe, iar acuma nu stie ca trebuie sa se opreasca, desi am incercat sa-i explic.
Nu mai vreau sa vorbesc acuma!
La multi ani si voua si sa fiti sanatoase si fericite si va multumesc inca o data pentru grija!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
brigita spune:
quote:
Originally posted by onitza
LA MULTI ANI FERICITI MIRIA !!!!!!!! SA FII SANATOASA, SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!!!!!!
Fetelor, eu cred ca Miriei nu-i merge netul, de aceea nu intra! eu sper asta sa fie motivul! imi amintesc ca a mai avut ea ceva probleme cu netul si acum vreo luna...
Vreau sa va intreb ceva, pe fetele care au copiii la gradinita: Paul de ceva timp, cand vine acasa, pe langa faptul ca e agitat, in loc sa vorbeasca normal, el tipa, urla cand ne spune orice...m-a capiat de cap!! nu stiu ce sa-i mai fac.....dupa ce termina ce are de spus, il iau eu calm si ii spun sa vorbeasca mai incet ca il aud...dar...nu prea asculta.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Posibil sa imite un coleg, colega, si crede-ma sunt destui copii carora le este permis sa vorbeasca asa cu parintii, bunicii.Eu zic sa incerci sa-i explici ca daca va urla, tipa la tine- nu-l vei auzii.Dar atunci asa sa si faci, pana nu vorbeste frumos, nu-l bagi in seama.Poate ajuta...a fost doar o sugestie.
desene TIMEA ... ...