Romanii din Marea Britanie (17)
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Miruleeeeeeeeeeeeeee, de cand nu am mai vorbit!! Mama mia, sunt gemenii la scoala?? Cand a trecut atata vreme? Ce faci, cum se descurca ei, le place? Tu muncesti acum? Pupa purcelusii frumosi de la mine, ma bucur tare sa te revad aici si sper sa apuc sa te revad si live pana ma car din tara asta inapoi la a noastra
--------------------
Andra
motanik spune:
Englezoaicelor, ce faceti, va pregatiti de bank holiday? Cum/unde petreceti? Se pare ca si duminica si luni vom avea paret de ploaie
--------------------
Andra
asiza spune:
quote:
Originally posted by motanik
Englezoaicelor, ce faceti, va pregatiti de bank holiday? Cum/unde petreceti? Se pare ca si duminica si luni vom avea paret de ploaie
--------------------
Andra
Ce bank Holiday ...io ma pregatesc de plecat acasa ...duminica viitoare decolam...cu masina ...
Ce mai face burtica?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
mammy2706 spune:
Frumos, lumea se pregateste de distractie ... si tocmai de aceea o sa lucrez fara nici un liber pana weekend-ul viitor - pt ca hotelul la care lucrez o sa fie full.
Asiza, voi ce ati ales - eurotunelul sau ferry? Si noi ne pregatim de plecat cu masina acasa in iulie.
asiza spune:
quote:
Originally posted by mammy2706
Asiza, voi ce ati ales - eurotunelul sau ferry? Si noi ne pregatim de plecat cu masina acasa in iulie.
Ferry...e a treia oara cand facem drumul asta si mereu am trecut cu vaporul. Noi mergem cu SeaFrance mereu.
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Lara spune:
Buna, fetelor.
Noi tocmai ne-am intors din Germania, tot cu feribotul. Ne-a costat 82 de pounds dus - intors, dar am inteles ca daca se face rezervare de pe net ar fi mult mai convenabil.
Voi cum luati biletele?
A fost cineva prin euro tunel? Pe mine ma cam claustrofobiaza ideea da` tot as incerca o data. Aveti idee de pret?
Happy.. bank holiday!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
mammy2706 spune:
Lara, un drum cu eurotunelul e 50 lire - cel mai putin; pt a obtine pretul asta trebuie sa treci noaptea sau foarte de dimineata si sa faci rez din timp.
Am citit ca euorunelul face cam 35 minute, cu ferry cat v-a luat?
Si apropo, ati avut nevoie de ceva acte speciale pt masina? Cartea verde sau asemanator?
Lara spune:
Mamy, costa 50 de lire dus-intors, prin tunel? Banuiesc ca doar dus, nu? Si cat de noapte trebe sa fie ca noi de obicei numai in jur de ora 10 am mers, dar daca stiam... ma i intarziam pe drum un pic
Ca timp, dureaza cam o ora si jumatate, uneori si mai putin, depinde cu ce ferry mergi. Numai sa alegi Dover - Calaias, ca daca mergi la Dunquerque(sper ca asa se scrie) face muult mai mult.
Acte speciale pentru masina nu au cerut, de fapt nu ne-au cerut actele masinii niciodata, doar la intoarcerea in tara cand am avut "norocul" de ne-a selectat pentru un control mai amanuntit cand culmea nu le-am avut la noi pentru ca nu erau gata (schimbare de nume) si chiar nu a fost nici o problema.
Asa ca relax si enjoy. Mie chiar mi-a placut pe ferry, am stat tot timpul in shop si la cafea si parca a trecut atat de repede timpul.. :)
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
asiza spune:
quote:
Originally posted by mammy2706
Am citit ca euorunelul face cam 35 minute, cu ferry cat v-a luat?
Si apropo, ati avut nevoie de ceva acte speciale pt masina? Cartea verde sau asemanator?
Vin si io sa confirm cele spuse de Lara...o ora jumate' e calatoria. Daca e timp fain trece repede si e o placere...in ianuarie cand am venit incoace a fost cam agitata marea si aveam mereu asa o senzatie de "plutire in eter" , dar am rezolvat-o ca am iesit urgent pe punte la tigara ...Acte speciale pt. masina...nu cred, da-l intreb maine pe sot si revin...daca uit, trage-ma de maneca
Lara, eu am facut rezervare pe net la ferry...am luat doar one way de data asta si m-a costat 25 de lire...e intr-adevar mai ieftin daca faci rezervarea online...iar preturile difera si la ferry, la fel ca la eurotunel, in functie de ora la care traversezi Canalul...In PrimeTime e mai scump...eu am luat dupa-masa pe la 18.00 (nu mai stiu exact ora acum) si e ieftin...la amiaza mi se pare ca era mai scump, dar nu cu mult, vreo 5/10 lire diferenta parca...cred ca e la fel si pt eurotunel...Puuupiiici...
Carstea, ce mai face baietelul tau? Si-a revenit cu burtica?
Slideshow