Romanii din Marea Britanie (17)
Raspunsuri - Pagina 10
mammy2706 spune:
Sarumana' pt raspunsurile rapide. Problema e ca noi nici nu ne-am gandi la mersul acasa cu masina daca easyjet-ul ar pastra cursele - ca doar stau la 10 minute de Gatwick. Dar asa, gandindu-ne ce alternative ne raman, am inceput sa studiem preturi, distante, ore.
Si revenind la cartea verde - are si sotul meu o grija - oare conteaza din ce tara e masina? A noastra e luata de aici.
motanik spune:
Salut fetelor! Cum ati petrecut weekendul lung? Presupun ca n-ati avut ce face mare lucru cu vremea asta. Letitia, cum a fost la Paris?
Noi am lenevit duminica si luni, ca niciodata, nu am iesit din casa deloc. Doar al meu a coborat la turcul de langa noi sa ma aprovizioneze cu pepene...altfel, am stat ca mosii la televizor si am vazut o groaza de filme.
Mada, ce face burtica?
Noi am fost la dr azi dimineata, bebe e bine, cu capul in jos, e gata de iesire dar mai are de stat cel putin inca 6 saptamani pana ii dau voie pe lume
Va pup, o saptamana frumoasa tuturor!
--------------------
Andra
Lara spune:
quote:
Originally posted by mammy2706
Sarumana' pt raspunsurile rapide. Problema e ca noi nici nu ne-am gandi la mersul acasa cu masina daca easyjet-ul ar pastra cursele - ca doar stau la 10 minute de Gatwick. Dar asa, gandindu-ne ce alternative ne raman, am inceput sa studiem preturi, distante, ore.
Si revenind la cartea verde - are si sotul meu o grija - oare conteaza din ce tara e masina? A noastra e luata de aici.
Mamy, asigurarea de aici e valabila in toata Europa, asa ca stai fara nici o grija, sunteti in regula :) dar asta doar daca masina si asigurarea sunt trecute pe numele tau sau al sotului.
Edit: asigurarea trebuie sa fie trecuta pe numele celui ce conduce, nu ai voie sa conduci masina daca nu esti trecut in asigurare.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
asiza spune:
Mammy, nu mai exista carte verde! Asigurarea nu stiu daca e valabila in toata Europa, cel mai bine ar fi sa suni la firma de asigrari sa-i intrebi...si NU, nu vi se cere niciun act al masinii de catre functionarii care opereaza tranzitul spre/dinspre Franta, dar cand iesiti din UK se poate sa ceara functionarii vamali vreun act al masinii, dar nici asta nu e un must...
Motanik, ma bucur ca esti bine si tu si bebitza!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am mai intrat de ceva timp da am fost f busy ca sambata am avut cununia civila si am avut musafiri la gratar si multa oboseala iar duminica si luni ne-am odihnit ca tot a plouat asa mult.
Noi suntem bine azi facem 36 de sapt mai e putin pana ne vedem cu bebitza. Abia astept.
Pe 5 iunie merg la dentist again sper sa imi faca ceva la masea ca deja ma dispera, ca la prima programare pe 24 mai nu a facut decat sa evalueze situatia.
Pe 15 iunie vine mama la noi sa ne ajute cu fata cand tre sa mergem la spital. Sper sa stea bebitza cuminte pana atunci ca daca nu chiar nu avem ce sa facem cu Ari cu cine sa o lasam care sa fiu sigura ca se descurca cu ea.
In rest nimic deosebit au inceput ceva insomnii da na e de inteles ca mai avem asa putin. Noroc ca am mp3 playerul si imi mai tine de urat cat stau si ma holbez la tavan.
Azi am sa sun la moase ca vad ca nu au dat nici un semn si ar trebui sa am control la 36 si la 38 de sapt ca la spital nu mai merg decat cand trebuie sa nasc.
Data trecuta mi-au trimis ele scrisoare acuma vad ca nu au dat nici un semn asa ca am sa sun eu sa vad ce si cum.
Na cam atata de la noi uitati aici si poze de sambata sper sa va placa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
motanik spune:
Mada, casa de piatra si multa fericire! Super pozele, Arianna e un vis alb (ce haioasa e cu ochelarii) iar tie rochita ti-a venit superb, sunteti un cuplu frumos, sa va iubiti mereu ca acum si sa aveti multe, multe impliniri impreuna!
--------------------
Andra
mammy2706 spune:
Casa de piatra Mada!! Ti-am admirat nu numai rochia superba dar si parul - arata super frumos. Bineinteles ca domnisoara fotomodel a fost la inaltime.
mammy2706 spune:
quote:
Originally posted by Lara
Mamy, asigurarea de aici e valabila in toata Europa, asa ca stai fara nici o grija, sunteti in regula :) dar asta doar daca masina si asigurarea sunt trecute pe numele tau sau al sotului.
Edit: asigurarea trebuie sa fie trecuta pe numele celui ce conduce, nu ai voie sa conduci masina daca nu esti trecut in asigurare.
Lara, mami de Ioana
No .... bineinteles ca masina si asigurarea sunt trecute pe numele sotului si numai el va fi soferul (din pacate eu nu conduc). Am vorbit si cu cei de la asigurare - ocazie cu care ne-au lamurit sa luam si breakdown pe langa comprehensive - si ne-au spus ca nu este nici o problema. Acum suntem hotarati in proportie de 70% sa mergem cu masina.
MissJJ spune:
Mammy, Mota multumim mult.
Fetelor hai ca va deranjez si eu cu o intrebare:
Vrem sa luam un nou carucior pt bebitza si pt ca data trecuta am optat pt maclaren techno xt din cauza de spatiu putin si transportul in comun din Londra acuma la bebe 2 vreau intr-un fel sa imi fac hatarul si sa iau un travel system. Bun am studiat eu piata etc si sunt doua care m-ar atrage, ambele am citit si bune si rele despre ele. Acuma poate stiti de la cunostinte sau poate ati avut voi sa imi spuneti ce parere aveti:
primul e www.cosatto.com/products.asp?pid=105&catid=1&subcatid=107" target="_blank">Cabi de la Cosatto, e fain ca e mai ieftin si iti da si geanta la el si car seat si landou, are si garantie 4 ani si ca pret l-am gasit setul complet cu vreo 325 de lire in medie, deci ok ca pret, are si footmuff si de toate
al doilea e www.ebaby.it/bebe-confort-1/trio-loola-kenzo-edizione-limitata-col-yumiko.html" target="_blank">Loola limited edition de la Bebeconfort, vedetri ca pe link-ul asta langa description este images si acolo se vede mai bine caruciorul in toate pozitiile, s-a lansat in franta editia asta limitata si mai este si in italia si am vb cu una dintre cumnatele mele sa inspecteze piata sa vada daca il gaseste ca e editie limitata, imi place f mult ca e f colorat si deosebit, bine si pretul pe masura in jur de 650-700 de euro carutzul, landoul si car seat si raincover, fara footmuff sau car seat base da aia nu sunt pb ca le iau de aici ca este loola si aici, numai ca spre deosebire de franta sau italia aici au f putine culori la loola, acolo au mult mai multe
Dilema mea e as vrea asta loola ca e f deosebit la culoare si etc f colorat asa cum mi-am dorit sa fie un carucior si la fata am cautat asa dar cum am zis din lipsa de spatiu si etc am ales maclaren.
Din reviews unii au fost f multumiti de loola unii mai putin, acuma na ma gandesc ca la cam toate gasesti asa si pro si contra.
Nu stiu cum sa facem mi-as dori mult asta loola daca as reusi sa il gasesc dar ca pret e mare diferentza fatza de cabi dar e exact ce vrem dpdv al culorii si arata funky si simpatic nu numai culorile clasice rosu albastru roz negru gri etc.
Ce parere aveti? Voi ce ati alege? Bine asta daca pp ca il gasesc asta editie limitata de cumparat ca era pe un site din italia dar deja e out of stock.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
DarkBendis spune:
Mada, Casa de Piatra si multa fericire! Minunate poze si voi sunteti toti atat de frumosi!
Acum 2 ani (ultima data cand am calatorit prin Europa cu masina) noi am luat P&Q speed ferry (Dover-Boulogne) si ne-a costat vreo 50 si ceva de lire dus-intors o masina si doi oameni. Eu zic ca era rezonabil, drumul a durat cam o ora (petrecuta mai mult la birtul de pe ferry), cred ca si data viitoare tot cu ei mergem. Am vazut ca aveau spatii de joaca faine amenajate pentru copii, iar la "pravalie" am prin chiar ceva oferta faina la D&G
Dark Bendis
8+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"