Romanii din Marea Britanie (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Lara, numarul este pt fix in Romania.
Nu stiu daca merge si in alte tari din estul Europei caci nu am avut motiv sa incerc dar daca ai nevoie de coduri pt alte tari poti da o cautare pe google "call X (=tara respectiva) cheap" sau ceva de genul si vei gasi o multime de coduri.

Daca vreti sa sunati pe mobil in Romania de pe fixul de aici, am un cod cu 8p pe minut: 0871 551 6363. La fel, conectarea costa 6p la Virgin si apoi fiecare minut cate 8p.

Tiramisu il gasesti la Lidl langa unt si branzeturi, acolo unde sunt iaurturi si budinci, sunt cate 3 cutiute itnr-un pachet, mie imi place f mult.


Si incearca si castraveciorii astia de la Asda de care zic, mie mi se par cei mai apropiati de cei de acasa (sunt tot acri desi in saramura).


A venit weekenduuuuul!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Asizaia incearca si aici http://www.shoe-shop.org.uk/hertfordshire.html
O sa vezi si magazine clarks dar si footsteps. Este unul in St Albans si cred ca e mai aproape de tine. Nu stiu exact unde stai. Eu am unul in orasul in care locuiesc. Dupa ce mergi o data acolo devii addicted. Nu spun ce papuci minunati au pentru bebelusi si in special bebeluse, aviz Motanik.

Lara, Motanik eu la castravetii aia ma refeream, murati in apa cu sare, brine cum spun ei. Astia imi plac. Mi-am luat de la Dumitrescu un borcan acu de pasti (nu-mi plac foarte mult astia de la ei ca sint putin cam moi, dar oricum mai buni decit cu otet), mi-am luat gogonele si harbuz murat. O bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Motanik, fusei azi pe la Lidl si am gasit Tiramisu, insa cate doua la pachet, nu erau cu trei, dar imi plaaac... Is ca acasa.. Multzam mult Si multzam si pentru coduri, esti super draguta.
Letitia, tu vrei sa ma omori?! Tu ai idee ce pofta mi-ai facut?? Taci din gura ca mai sunt si femei insarcinate pe-aici Al meu are noroc ca nu-s (sau am io ghinionul ) ca in momentul asta trebuia sa iasa din casa sa-mi aduca acriturile


Lara, mami de www.piczo.com/jomacaroana?" target="_blank">Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am pus povestea noastra in cateva poze pe un filmulet: http://uk.youtube.com/watch?v=bGxSguF02Z0

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Motanik, super super...ma bucur tare mult pentru voi! Sa aveti o bebica sanatoasa, ca frumoasa sigur e ca doar am vazut poze deja cu minunea mica ...Pup


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Nu prea am reusit sa accesez site-ul weekend-ul asta, noi suntem bine am fost numai pe la plimbari ca s-a facut in sf si aici vreme mai frumoasa.
Vesti deosebite nu avem dar avem poze noi de weekendul asta daca vreti sa ne vedeti.
Motanik am vazut filmuletzul f frumos si vad ca ati ales si nume daca nu te superi am sa il trec si la odisee, poate mai intri si pe acolo daca vrei, ca esti pe listutza cu fetele disparute.
Abia astept sa vina si la voi bebitza sa vad poze cu toti trei.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare!
Cum ati petrecut ?Ce bine a fost sa fim toti acasa atatea zile legate.Noi am fost azi intr-o scurta excursie la Cambridge.Super vreme, super orasel.
La playgroup a fost ok.Puiul meu era extaziat sa vada atatia copii si mai ales atatea jucarii cu roti(preferatele lui).N-am intalnit nici un mamica romanca desi sunt in zona dar nu disper.E organizat la biserica .Organizatoarea mi-a zis ca o zi pe saptamana e pt mamicile care lucreaza.Voi stiti cum functioneaza sistemul?Cat o costa sa-l las o zi ?Al meu inca nu e pregatit sa stea fara mine adica nu l-ar suporta nimeni ca e rasfatat nevoie mare dar ma bate gandul sa incerc.
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mada, vad ca ati facut ceva km weekendu' asta ...Frumoase fete are tata si ce ti s-a rotunjit burticaaaa ...Ai o poza cu un oareshce rau/lac/ce-o fi de' puteam sa jur ca-i un anume loc de pe malul Somesului din Cluj ...Super frumos!

Carstea, ma bucur ca v-a placut la playgroup...dar mai cauta ca sigur nu e singurul din zona...devine plictisitor daca mergi mereu in acelasi loc...te-ai inregistrat cu www.surestart.gov.uk/" target="_blank">Sure Start?...ei au o brosurica cu toate activitatile de la voi din zona si locurile unde se desfasoara...n-am prea inteles ce ai zis tu acolo cu "o zi pentru mamele care lucreaza"...adik un soi de cresa?...cel mai bine ar fi sa intrebi acolo exact ce si cum si daca/cat se plateste...Si eu vreau la Cambridgeee...ne tot zicem ca mergem, mergem si mereu amanam...da' musai sa mergem in viitorul apropiat pana acolo...si la Oxford de asemenea...Ceva poze nu ati facut azi sa ne incantati privirile ?

Noi azi am pornit de cu dimineata, cu traista-n spate la London Zoo...a fost super...desi noi am mai fost acolo, parca eram pentru prima oara si ne bucuram tare de bucuria lui Denis care a savurat tot tot...nu mai stia in care directie sa alerge si la ce sa se mai uite ...bineinteles ca programul lui a fost dat complet peste cap, dar ce mai conteaza?!?...Am stat la Zoo vreo 5 ore, apoi ne-am plimbat putintel prin Regent's Park...super quality time cu familia si super vreme

Va pup


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare: Ce fel de apa plata folositi/ati folosit pentru prepararea laptelui formula pentru bb-lusi?...In Ro stiam ce sa iau, ce tip de apa contine mai putine saruri, iar de cand sunt aici am cumparat doar Evian, fara sa-mi mai fac prea multe probleme in ceea ce priveste concentratia de saruri, dar tocmai ce-am vazut un subiect la Generale care m-a pus pe ganduri...deci? Multumesc frumos


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor!
Ce bine e cand incepe saptamana de munca martea
Noi sambata am luat centrul la picior cu niste prieteni veniti din Spania, am mers si la clinica pt 4d, apoi duminica am lenevit toata ziua iar ieri am iesit putin la cumparaturi si am facut un gratar. Se pare ca vremea buna a venit sa ramana, am vazut prognoza de dimineata la BBC News si aratau inclusiv sambata 24 grade.

Mada, sigur ca nu ma supar daca ne treci numele la listuta. Eu nu mai puteam tine pasul acolo si n-am mai intrat. Cum te simti? Arianna stie ca-i vine o surioara?

Va pup, saptamana frumoasa si usoara!

--------------------

Andra

Mergi la inceput