Romanii din Marea Britanie (17)
Raspunsuri - Pagina 11
motanik spune:
Salut!
Mada, m-am uitat pe ambele si desi Loola mi se pare groaznic de scump, e mult mai simpatic decat Cabi. Eu tocmai invers, am vrut o culoare mai pala la carut si am oscilat intre un Gracco si un Hauck (travel system ambele) si am sfarsit prin a lua Hauckul pt ca era mai micut si incape mai bine in masina. E negru cu rosu si sunt foarte incantata de el, acum sa vad cum isi face treaba avand in vedere ca am dat foarte putini bani pe el.
Deci daca as fi in locul tau si nu m-as uita la bani, Loola as alege, daca il gasesti. Mie Cabi nu imi place.
DarkBendis, ce faci, ce iti face burtica?
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Motanik ms de raspuns. Si mie mi se pare tare scump asta loola dar e si tare fain si tocmai pt ca am avut un carutz din asta gri as vrea ceva mai colorat mai viu pt ca mai ales pe aici nu prea merg cu transportul in comun ca nu am nevoie si am scapat de nebuneala din Londra deci nu ma mai intereseaza in mod deosebit greutatea si dimensiunile la carucior, ca avem spatiu destul si daca merg undeva am trenul si in ala incape orice fel de carutz fara pb.
Ce model de la hauck v-ati luat?
Eu de maclaren am fost f multumita dupa doi ani de folosit non stop zilnic, deci la greu e intact se cunoaste numai la husa ca a fost folosit in rest arata ca nou, da cum am zis vreau ceva mai colorat si mai simpatic ca acuma avem spatiu si etc.
Sper sa gaseasca cumnata mea modelul in magazin ca la aia unde l-am vazut pe net le-am dat mail si au zis ca asta pe roz nu stie daca mai primesc in stoc, ala pe albastru il au da eu vreau ala roz ca deh avem tot o printesa , dat fiind ca na e editie limitata si etc asa ca a ramas sa vada ea in magazin daca il gaseste sau daca il poate comanda sau ceva.
Am sa o sun in seara asta sa vad daca a rezolvat ceva ca ieri i-am dat adresele de la magazinele care au produsele lor de la ei din zona.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
motanik spune:
Mada, dar in Uk cat costa carutul ala? Nu cred ca vazut vreunul peste 500 lire aici.
Al nostru e Speed Sun Plus; acum ca m-ai intrebat l-am cautat sa vad numele ca habar nu aveam.
Inseamna ca la bebe 2 si eu o sa trec la ceva mai viu colorat...
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Motanik da aici e maxim 500 de lire setul cu landou scaun de masina si caruciorul dar uite ce www.bebeconfort.com/collection-2008/UKonly/prom_poussette_loola_coloris.htm" target="_blank">culori au pt uk si uite ce www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_loola_coloris.htm" target="_blank">culori au pentru italia de ex. Si asta editie limitata a fost lansat numai pe site-ul frantuzesc dar eu pe net l-am gasit si in italia dar numai pe site-ul ala sau pe ebay da nu prea imi vine sa cumpar de pe ebay, pe ebay italia era 650 setul la astia de unde am pus link-ul e 700 setul da nu il mai au.
AMR 4 saptamani
motanik spune:
Pai si tu pe care il vrei? Mie imi place Oxygen red ala, vad ca e pe ambele.
Sa stii ca e ok ebayul atata timp cat iei de la un magazin care are reviews aproape de 100% pozitive. In ultima vreme am cumparat si eu cate ceva (de ex un umidificator Winnie pe care nu l-am gasit in Uk si singura posibilitate a fost America - ca nu merge e partea a doua, magazinul insa mi-a oferit full refund si am pastrat si aparatul; la tine nu are ce sa fie stricat la carut).
--------------------
Andra
motanik spune:
Tot eu, acum am vazut mai bine, linkul prim pus de tine pt Loola nu duce la ebay ci la ebaby care e cu totul altceva cred. Tu unde zici ca l-ai vazut pe ebay? Sa ne uitam la comentariile despre magazinul respectiv. Sau ai gresit si tu?
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Motanik pai eu il vreau ala editie limitata cu roz si floricele care e lansat numai in franta, adik www.ebaby.it/bebe-confort-1/trio-loola-kenzo-edizione-limitata-col-yumiko.html" target="_blank">asta. Daca ar fi sa aleg din culorile de pe alea doua site-uri ala uk si ala italia de pe ala italia ala verde pistachio sau ala portocaliu.
Dar noi am vrut ceva hazliu deosebit colorat funky si de aia ni s-a pus pata pe ala editie limitata.
AMR 4 saptamani
MissJJ spune:
Deci ebaby e site-ul ala al magazinului unde e out of stock si mi-au raspuns la mail sa zica ca nu stie daca il mai primesc sau cand asta pe roz.
Pe ebay l-am gasit aici.
AMR 4 saptamani
motanik spune:
Uite aici sunt reviews despre vanzator click si vad ca nu are nici un negativ in ultimele 6 luni, mai mult vad ca la comentarii cei mai multi au cumparat acest carut in diferite culori si toti sunt incantati. Asadar cred ca sunt ok.
Doar ca pe roz nu-l vad.
--------------------
Andra
Lara spune:
Buna, fetelor. Iarasi e liniste pe aici? :D
In cele din urma mi-au aprobat un loc pentru fiicamea la scoala si acum urmeaza un interviu cu directoarea scolii. Stie cineva in ce consta interviul asta? Sper ca e doar o formalitate, ca mi-a scos peri albi toata povestea asta cu trebe` una trebe` alta ca m-au intins pe cateva luni pana mi-au aprobat un loc pentru ea.
Si muor de ciuda ca interviul e abia luni, ca sa mai piarda inca o saptamana de scoala, ca doar ce..?! Uof!
Asa ca va rog, care stie sa-mi spuna si mie la ce sa ma astept la interviu, sa merg si io prepared
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------