MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 8
Berarpiri spune:
KATIAPAM am incercat cu supozitor,si o ajuta.Ce ma preocupa e ca trebuie sa-i pun cam des glicerina,si nu stiu daca e normal.Voi ce ziceti?Ati mai auzit cazuri in care
-ii au avut probleme?Nu as vrea sa se invete cu glicerina.Nici eu nu stiu cum e mai bine,nu as vrea sa-i fac eu rau cu mana mea.
ANDREEA mamica de
-AMBRA
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Berarpiri-asa e nu prea e bine ca se invata cu glicerina si nu mai face de bunavoie si se obisniuieste asa
poate te ajuta Ginger ca ea a avut probleme cu unul din bebei ca si tine
sper sa isi revina ca acum incepi cu mincarea mai bine
eu la inceput cind ii dadeam mincare deja in fiecare zi cum am inceput diversificarea facea cite 3-4 pe zi 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by andreicorina
Fetele i-a spuneti-mi si mie cum sta treaba cu gradinitza?Eu m-am saturat sa stau acasa,as vrea sa-l dau pe Nicolas la gradi,dar mi s-a spus ca abia la 2 ani pot sa-l inscriu si o sa mearga la gradi abia la anul in septembrie uff.Si n-am pe nimeni care sa poata sta cu el.Aici sunt doar crese particulare si totusi ma gandesc ca poate e prea mic sa mearga undeva,
Mamicilor voi ce faceti cu copilasii?
corinasi nicolas
(18.01.2007)
eu sunt pentru cresa/gradinita; l-am dat pe Alessandro la cresa/nido de la 13 luni. Pana la un an m-a ajutat mama mea trei luni (cand Ale avea 9 luni m-am intors la munca). S-a acomodat bine, ii place ... doar ca se imbolnaveste destul de des ... daca are febra ti-l da acasa, iar a doua zi trebuie sa-l tii acasa ... daca face diaree ... la fel ...
dupaamiaza am fost la pronto soccorso; ALe are inceput de faringita. L-am trecut pe antibiotic x 7 zile. Sa vad cum evoluiaza starea lui pana maine dimineata ... ca nu stiu cum vor reactiona sefii daca si maine cer sa stau acasa ...
dana7mi spune:
Corina, multumesc si tie.
nu am inteles ... de ce zici ca doar de la 2 ani poti sa-l dai la gradinita sau cresa?
pe aici, la gradinita/materna il primeste de la 3 ani, sau 2 ani si 1/2 daca este independent.
micio spune:
Dana ti-ai schimbat locul de munca, parca asa vroiai mai demult?
Ginger, am vazut pozele cu bebeii de pe mail, sunt tare dragalasi si seamana mult...
Am luat si eu pt Eduard oscillococcinum ca v-am tot auzit vorbind pe aici...i-am dat vineri seara prima data cand avea febra si tuse, de sambata nu a mai facut febra...Nu stiu de o fi fost efectul lui sau pura coincidenta, pana acum nu am folosit homeopate...nici nu stiu prea clar ce sunt. Am cautat in discutii pe forum si am vazut ca multe mamici dau copiilor pt raceala.
micio spune:
Berarpiri, nu o ajuta la burtica fructele? Da-i din borcanele piure de prune , pere sau incerca cu iaurt...
andreicorina spune:
Dana7mi am mai intrebat mamicile prin parc si mi-au zis ca asilo-nido parca asa se cheama cresa,aici in zona sunt doar particulare si ti-l primeste de la cateva luni,iar la gradinitza de stat abia dupa ce implineste copilul 2 ani ,deci cum e cazul lui Nicolas ianuarie 2009 pot sa-l inscriu si va merge la gradi abia din septembrie 2009,dar am inteles ca trebuie sa se ceara la wc si sa stie sa vb lucruri elementare.Acum sigur nu stiu ce si cum
Fetelor multumesc ca m-ati lamurit cu gradi
Ce stiti despre procuri?Eu tre sa-i fac o procura mamei sa o imputernicesc pt niste acte si mi s-a zis ca imi trebuie si Apostila de la HAGA.Aceasta procura pot sa o fac la orice notar?Imi poate pune notarul Apostila de la Haga?Aveti idee c-am cat costa?
Luna trecuta am avut nevoie de o procura in italiana legalizata si notarul mi-a luat 200euro e normal??
Sanatate multa bolnaviorilor si insanatosire grabnica!Salutare la toate mamicile si va doresc noapte buna !
andreicorina spune:
Berarpiri si la Nicolas am folosit si mai folosesc uneori supozitoarele cu glicerina,dar ii pun doar 1/4 dintr-un supozitor.Acum ii pun doar daca nu face caca la 3 zile.
Am inteles de la doctori ca daca bebele e alaptat la san si laptele mamei e gras,duce la constipatie,dar ca bebelusul poate sa faca caca si la 4-5 zile,dar poti sa-i dai ceai de musetel si apa plata sa bea si ajuta la scaun.
Ai inceput diversificarea mancarii la fetita?Daca da incearca sa-i dai piure de pere sau prune de la borcanele,la noi mai functioneaza inca aceasta metoda
katiapam spune:
Corina-mi se pare f mul 200 euro
poti face in ambasada sau consulat procura
si eu merg in ambasada sa fac acte si trebuie sa-mi faca sotul procura pt pasaport 45euro,procura sa calatoresc cu fetita 55euro iar sa faci pt cineva din tara ori 45 ori 75 daca bine imi amintesc
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai