MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Katiapam problema e ca noi suntem in sud si pana la Roma sunt vreo 500km,dar pana la urma cred ca se merita sa merg la ambasada,consulate pe unde sunt????poate e vreo unul mai apoape de noi
Noi abia acum incepem sa ne dezmeticim,sa stim sa vb italiana,asta e ......iar aici in zona de engleza nu s-a auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

azi azi dam cafeaua dar si de "beut"

ceva papica si o cola pt cine nu bea

e petrecere mare
mamei face 4 lunite...

va pupam si merem sa petrecem... glumesc azi avem o ramada de treaba...
mergem iar la ambasada..cred ca s'or fi saturat aia de noi si noi de ei

o zi buna

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
Slimatei
-auguri broscutzei
mergi sa scoti certificatul?
cind am fost eu ne-au lasat sa intram primii dar tot am asteptat inauntru cam 1 ora jumate sper sa rezolvi repede
Roxali-auguri Soniutei
fete mari ce mai!!!
a mea a inceput cu pasii e o figura cum merge si se grabeste uneori si isi mai calca pe picioare da merge inainte
o scumpa
Andreicorina
-nu stiu unde sint in alte parti decit roma-milano-torino
e cam departe de la voi,eu am intrebat in email pt procura pt pasaport in tara sa fac cuiva si mi-a zis 75 euro
uite adresa de mail poti intreba ce te intereseaza sint draguti si raspund repede adica daca nu in aceeasi zi urmatoarea consulara@roembit.org
o sa iti pun linkul de ambasada

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreicorina-uite daca te intereseaza

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Ma alatur si eu la o cafea,Nicolas s-a apucat de facut ordine in dulapurile din bucatarie,asa ca eu am timp sa stau la pc
Katiapam multumesc de informatii,o sa ma interesez pt ca in august eu plec ca baiatul in tara iar tati v-a veni dupa noi abia in septembrie,asa ca imi trebuie imputernicire ca sa pot pleca cu baiatul.
Slimatei mult noroc la ambasada,sper sa nu te lase sa astepti mult
Restul fetelor pe unde sunteti nu veniti la cafea??

Mergi la inceput

Slimatei si Roxali fetitelor sa creasca mari ,frumoase si desteapte si baietii sa roiasca in jurul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ginger bb lusi bolnaviori si o mamica super activa

Corina bb a crescut si o atentioneaza pe mami ca ai are putin

Dana7mi sanatate puiului.

Andreicorina baietoiul meu e un dulce ,saracul isi luase gandul ca mama va mai face un bb...normal ca era bucuros si dupa ce am nascut nu a fost nici gelos...cum o prinde pe sorsa cum o pupaceste,adik mi-o consuma toata
Multumim ptr felicitari.

Berarpiri si al meu era stitic si mai tarziu puturosssssssssss ca nu vrea si pace sa "munceasca un pic"...la inceput cu furtunelul il chinuiam,dupa ii puneam in lapte o lingurita sirop sau gem de prune,dupa ce a mai crescut cu supozitorul...in orice caz nu-l lasam ai mult de 2 zile...tu foloseste ce tie mai usor ,incet ,incet se va regla.

Micio cam multi copii ptr o educatoare de nido.

Stefania auguri printesei sa creasca mare ,frumoasa si desteapta ca mami+tati la un loc

A mea azi a fcut 1/2 de an san tare fericita...chiar azi am fost si la control ecocardigrama ca pediatra a auzit un suflu sistolic...nimic imporatant ,doar ca are o inimioara fffagitata.
Sant suparata ca pediatra fetei+baiatului a avut un accident de masina si voi avea altul...ptr ultimul control preferam doctorita ,mai ales ca am inceput deja sa ii dau si cina ca se cam saturase de lapte.
In legatura cu greutatea in poze luata de aproape e grasuta,dar e in limite mai minuta sa zic asa...dar nui bai ca de cand am inceput diversificare mananca enorm.

Mami felicitari printesei ptr primi pasi.

Sanatate bb cilor si mamicilor bolnavioare.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
In sfarsit iese soarele si la noi,sper sa reusim sa mergem afara azi,ca ieri n-am fost.
De dimi am fost la scoala la cursul de italiana,imi place tare mult.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Katiapam am intrat pe site-ul ambasadei si am citit si despre procuri,multumesc ca mi-ai dat adresa.Am gasit ca inafara procurilor de imputernicire pt obtinerea,buletinului,passaportului,certific de nastere,restul procurilor pot fi facute la notarii locali si trebuiesc apostilate la tribunalul local,
Deci si procura care o sa-mi trebuiasca cand plec ca baiatul in Romania pot sa o fac tot aici,
Intradevar au preturi mai mici la ambasada dar eu pana la urma tot la aceeasi socoteala ajung,benzina la masina plus ziua lipsa a sotului,plus oboseala de la drum .
Asa ca acum m-am lamurit tre sa accept preturile din zona .uff
PUPICI LA TOATE MAMICILE SI TOTI COPILASII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Berarpiri - eu i-am dat cate o bustina de Sedastip Milte (un integrao alimentar cu fibre)dizolvata in laptic,dupa cateva ore imi facea un munte de kk.De ieri am inceput sa-i dau cate o lingurita de mais di tapioca in lapte ca sa fie mai consistent si azi mi-a facut kk foarte bine,singur fara ajutor.Cand trecea o zi fara sa faca il stimulam cu sonda sau cu termometrul.
AndreiCorina-n-am inteles la ce iti trebuie apostila,la imputernicire sau la acte? Daca e pentru certificatul de nastere international atunci se face la prefectura,acolo am facut si noi ,e gta dupa 2-3 zile.Imputernicirea se face la consulat cu datele de buletin ale persoanei

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput