MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Ginger00 spune:
'Neata!
Noi raportam ceva tentativa de insanatoseala dar avem inca mucisori,asa ca mai defilez noaptea cu ei in baie la aburi.Ieri a inceput sa-mi curga nasul si mie...vad ca o luam toti pe rand...mai ramane soacra-mea.Tati e in Romania la facut de acte asa ca noi suntem singurei si neconsolati ca nu ne place fara el.
Pupici bolnaviorilor mici,mamicutelor si gravidutelor 
............. ma intorc la "servici" 
.
Mamica de gemenasi smecherasi

bidonsky spune:
Buna ziua fetelor.Si eu mai tarziu.De azi dimineata umblu dupa acte pt maternita obligatorie.maine sper sa termin cu tot.
Bebele meu ,ieri,pana cand nu am iesit nu a vrut sa miste.Eram intr-un magazin si deodata mi-a dat un picior( cred) sa ma satur de miscarile lui.puternic mai e.apoi si-a revenit la miscarile lui normale.Maine ma duc si la ecografie sa vad ce-o mai face.deabia astept!
In rest mai nimic.ma enerveaza vremea asta .Plouaaaaaaa.nu se mai opreste.
Fetelor va multumesc la toate pt. sfaturi si mai astept si altele in legatura cu sarcina.
Sa va fie copilasii sanatosi.A, mie mi-au disparut smile-urile ?
Pupiciii
corina 29 sapt
dana7mi spune:
Ciao a tutti!
astazi noi suntem acasa ... Ale este bolnavior, multi imi spun ca asa este in primul an de camin ... asta este. In ultimul timp mai mult racit l-am avut.
nu am mai trecut de multisor pe aici, de la munca nu-mi permit, de acasa nici atat ... Ale este mereu la mine in brate sau vrea sa ma joc cu el ... insa din cand in cand va mai citesc.
Pupici si multa sanatate puiutilor bolnaviori si salutari tuturor mamicilor si gravidutelor :-)
Roxali spune:
Buna fetelor!
Noi ne-am plimbarit zilele astea...pe unde am putut...am vrut sa-mi mai cumpar cate ceva,dar n-am gasit nimic ptr gustul si gabaritul meu
...vroiam ceva mai sexicos,adik mai femeiesc(nu va ganditi la...)am 3 comunioni si o nunta de argint...am pus-o.
Corina sa-ti pregatesti dosarul si dupa vezi tu...tare mult am patimit cu primul,dar oricum la spitalul respeciv nu faceau epid,dar macar daca as fi fost informata
Andreicorina atunci eu sant fericita ca mi-au venit dupa 6 luni(de l nastere)...eu amfacut si febra se vede ca eram cu anticorpi la pamant .
Stefi mai omorat cu tb casnice
.
Mami va destrabalati
...sau munciti ptr bb 2?
Pup toate fetele fug ...pe seara am si sedinta cu parinti
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
andreicorina spune:
Fetele i-a spuneti-mi si mie cum sta treaba cu gradinitza?Eu m-am saturat sa stau acasa,as vrea sa-l dau pe Nicolas la gradi,dar mi s-a spus ca abia la 2 ani pot sa-l inscriu si o sa mearga la gradi abia la anul in septembrie uff.Si n-am pe nimeni care sa poata sta cu el.Aici sunt doar crese particulare si totusi ma gandesc ca poate e prea mic sa mearga undeva,
Mamicilor voi ce faceti cu copilasii?
Roxali tu ai fost un caz fericit cu CM la 6 luni,eu am acus o saptamana si curge ca la robinet,asta e dupa 2 ani lipsa acum platesc.....

Dana7mi multa sanatate lui Ale
Ginger multa sanatate gemenilor si tie,sa va insanatositi repede!
Pet.cost2005 felicitari pt rasucire
Katiapam ai o fetita frumoasa foc
Ce zici ne incuscrim??
Bidonsky ma bucur ca Andrei a reinceput sa se miste,astep sa ne dai vesti de la eco
Salutari la toate mamicile si gravidutzele!Spor la treaba!![]()
andreicorina spune:
Roxali am vazut pozele cu voi ,ce sa zic o fam fericita iar copilasii sunt superbi!Sunt foarte scumpi!Chiar vroiam sa te intreb cum a reactionat baiatul cand i-ai spus ca esti insarcinata??Ce zice de surioara lui??
katiapam spune:
Ciao
Petcost-fata mare ce mai
descopera lumea
a mea face intr-una de nu sta la imbracat deloc,mereu(aproape) ne razboim ca seintoarce intr-una,nu suoporta cind ii dau geaca mereu face crizute abia astept s-o tin cit mai lejera
Dana-bine ai revenit,ce mult e ca nu mai scriiiiiii
Sanatate lui Ale si mai pune poze sa va vedem,a trecut atita timp.....
Roxali-si eu trebuie sa ies sa imi innoiesc garderoba,citeodata ma simt
de nu-s multumita de haine,de nimik ![]()
Andreicorina-multumim de complimente
si al tau e f scump
a mea e de maritat ![]()
![]()
Bidonsky-sa ne spui si noua cum creste Andrei
Ginger-sanatate multa tie si la gemenasi smecherasi
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Buna fetele!
Dana, din ianuarie l-am dus si eu pe Eduard la nido si tot asa mereu este racit, de 4 ori i-am dat antibiotice de atunci, speram ca pt la anul e imunizat, sanatate lui Ale...
Roxali, ma intrebai de copii si educatoare, sunt trei tipe si 18-20 de copii..asta cand sunt prezenti toti, dar cu racelile astea nu prea se nimereste, astazi nu a mai venit muscat
... Vazut copii frumosi, pe buni...arata bine Sonia nu pare slabuta deloc, ca spuneai ca nu prea papa!
Andreicorina, cu gradinita cam asa sta treaba: anul asta in septembrie merg copiii nascuti in 2005 plus cei din ianuarie 2006 (daca sunt locuri). Noua ne-a venit instiintare de la comune in februarie, sa facem inscrierea pt septembrie (Eduard e nascut in ianuarie 2006). Acum merge la cresa privata. Si eu vroiam sa merg la lucru, dar am cam renuntat momentan, pt ca s-a imbolnavit foate des si nu as fi avut cu cine sa-l las, in plus nu am gasit nimic doar dimineata, in intervalul cat este el la gradi. La un an nu e prea mic sa mearga la cresa, acum depinde de cum simti si tu, cat am facut inserimento am stat cu Eduard si am vazut ca se simteau bine copiii mai micuti, fac mult mai putine "figuri" in ceea ce priveste acomodarea decat cei de 2 ani. Doar sa fii predatita ca se imbolnavi des in primul an.
Cristina, felicitari pt 7 lunite ale Giuliei, sa creasca mare si sanatoasa!
Katia, vazut montajul...frumoasa pitica...Vezi ca-ti bat petitorii la usa si tu te stresai ca-ti ramane fata nemaritata
Si la noi e jale cu imbracatul, ca face fite: cand vreau sa-i pun pantalonii sau geaca zice mereu: ata, ata (sa-i pun alta
)...iar pe cap vrea doar o anumita caciula mai nou..
katiapam spune:
Micio-ce bine ca avem petitori,asa nu ramine de caruta hahaha,![]()
saracuta deja ii fac planul
vad ca cu cresa si gradinita difera de la zona la zona
la noi e asa,la cresa de stat se face domanda in fiecare an doar luna martie pt anul urmator adica din septembrie incepind ca si la scoala,se ia in functie de puncte,ai de completat un formular si se acorda puncte in functie de situatie la fiecare apoi in iunie se afiseaza lista cu cine a intrat la cresa,aiurea rau
si mereu sint putine locuri vb in cazul meu de asilo-nido
se iau bebelusi de la 3 luni incepind atit la stat cit si la particular
la cresa privata se ia in functie de virsta copilului ma refer la pret acolo gasesti locuri dar tot asa inscrierea e din timp si 200 pe an plus alegi orarul cit il ti si taxa difera de la orar la orar
acum ma gindesc si eu pe cind voi lucra ca mereu se zice ca pimul an sint bolnavi cred ca nu numai primul an si nici eu nu am cu cine s-o las daca incep lucru si ea se va imbolnavi
cam asta e situatia la noi in zona
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Raluk31 spune:
Salut,gagici..mie tot nu mi-a trecut raceala,ba e mai rau ca inainte..oare ce mai pot lua?!..ca nu simt nimic in mod special,ci un rau general..
Galusca mea s-a obisnuit sa mai astepte somnul si in patut,de cand nu mai doarme continuu..singura ei grija e sa aiba ceva de ros
..si cum degetul nu si-l gaseste inca,ramane suzeta,pe care o tot scapa..asa ca pana doarme profund,ii urmaresc respiratia si daca simt ca se agita,e clar c-a pierdut-o pe Suza-Zuza..si i-o returnez![]()
In rest,mor de ciuda ca n-o pot pupaci inca...![]()
Vazut si eu pozici,minunat cat au crescut copilasii..sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Si auguri celor doua Giuliette!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra