MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
Eu apar la ora asta ![]()
am iesit la restaurant a fost cuminte tare Giulia si era tare incintata de toti copiii care erau si de clovni dadea din minute de numa
si o tineam de facea o gramada de pasi si grabita parca trebuia sa ajunga undeva repede
notte
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
slimatei spune:
neata dau
felicitari
pt. plimbarica Giuliei ioana... las' ca de depresia mea, am eu grija... ![]()
corina
aaa acum am observat ca sunt doua corine
si ca sa nu fac confuzie le pup pe amandoua![]()
bineinteles ca
si restul
-lui
o duminica placuta tuturor
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
bidonsky spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajarea cu epidurala.Acum sunt convinsa ,daca pot sigur o fac.
Sunt cam preocupata acum ca nici azi noapte nici pana acum nu prea l-am simtit pe bebe miscand.Am mancat si ciocolata ,m-am apasat si pe burtica dar nimic .Nu stiu ce sa cred??????????????????????????????
Hmmmmmmmmmmm.
mamii spune:
buna dimineata si de la noiiiiiiiiii
1noi ieri am facut singurei de mai multe ori 2-3 pasi sunt tare mandra de flacaushu asta al meu 
![]()
2 Raluca Daca fetita ta este alimentata doar de la san ti-as sugera sa nu o ajuti cu nimic!Bebelushi alimentati doar cu san pot sa faca caca si 1 data pe saptamana!Ale de multe ori facea la 4 zile!In cazul in care o vezi ca se chinuie ii poti administra un supozitor cu glicerina pentru copii ( eu ii puneam jumatate).Eu nu i-as da ceai de prune de la varsta asta este foarte periculos ( parerea mea)De medicamente nici nu mai vorbesc mi se pare cel mai potrivit supozitorul.

3 Bidonsky aici in pagina asta in stanga ai profil personal iar acolo ai semnatura !O scrii acolo salvezi dai trimite si iti va aparea mereu
. eu am nascut natural fara epidurala si nu as alege pentru nimic in lume epidurala dar eu sunt oripilata de ace deci... nu shtiu ce sa te sfatuiesc
4Katia va-ti facut de cap aseara ah??Felicitari pentur fetita cuminte..vreau si eu bebe cuminte..
La multi ani florii
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
mamii spune:
hahaha si pentru ca am uitat sa va zic sa radeti si voi
NOI 2 ASEARA :

Alex
mamii spune:
nu am prea apucat...deci cred ca a fost mai buna seara ta:)
Alex
Raluk31 spune:
Buna si o duminica minunata va doresc!
Noi am fost in parc - e o zi superba.. si am pozat copilul intre flori,de ziua ei de nume ( Iasmina < Jasmin (fr) < iasomie)
.La multi ani cui se mai sarbatoreste!
Mamii,in primul rand,m-ai amuzat grozav cu sirul tau de emotioane![]()
In al doilea rand,felicitari pt primii pasi ai lui Ale,te cred ca esti mandra!
In al treilea rand,Anais e alaptata prea putin,mananca mai mult lapte artificial,de asta are uneori probleme.
Corina,da muzica tare,ca se trezeste..sau mai bine,lasa-l sa doarma,mai are si el zile si zile
Katia,ce fete plimbarete!
Bravo voua!
Pupici tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra