MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
Eu apar la ora asta
am iesit la restaurant a fost cuminte tare Giulia si era tare incintata de toti copiii care erau si de clovni dadea din minute de numasi o tineam de facea o gramada de pasi si grabita parca trebuia sa ajunga undeva repede
notte
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
slimatei spune:
neata dau
felicitari pt. plimbarica Giuliei ioana... las' ca de depresia mea, am eu grija...
corina
aaa acum am observat ca sunt doua corine si ca sa nu fac confuzie le pup pe amandoua
bineinteles ca si restul-lui
o duminica placuta tuturor
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
bidonsky spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajarea cu epidurala.Acum sunt convinsa ,daca pot sigur o fac.
Sunt cam preocupata acum ca nici azi noapte nici pana acum nu prea l-am simtit pe bebe miscand.Am mancat si ciocolata ,m-am apasat si pe burtica dar nimic .Nu stiu ce sa cred??????????????????????????????
Hmmmmmmmmmmm.
mamii spune:
buna dimineata si de la noiiiiiiiiii
1noi ieri am facut singurei de mai multe ori 2-3 pasi sunt tare mandra de flacaushu asta al meu
2 Raluca Daca fetita ta este alimentata doar de la san ti-as sugera sa nu o ajuti cu nimic!Bebelushi alimentati doar cu san pot sa faca caca si 1 data pe saptamana!Ale de multe ori facea la 4 zile!In cazul in care o vezi ca se chinuie ii poti administra un supozitor cu glicerina pentru copii ( eu ii puneam jumatate).Eu nu i-as da ceai de prune de la varsta asta este foarte periculos ( parerea mea)De medicamente nici nu mai vorbesc mi se pare cel mai potrivit supozitorul.
3 Bidonsky aici in pagina asta in stanga ai profil personal iar acolo ai semnatura !O scrii acolo salvezi dai trimite si iti va aparea mereu . eu am nascut natural fara epidurala si nu as alege pentru nimic in lume epidurala dar eu sunt oripilata de ace deci... nu shtiu ce sa te sfatuiesc
4Katia va-ti facut de cap aseara ah??Felicitari pentur fetita cuminte..vreau si eu bebe cuminte..
La multi ani florii
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
mamii spune:
hahaha si pentru ca am uitat sa va zic sa radeti si voi
NOI 2 ASEARA :
mamii spune:
nu am prea apucat...deci cred ca a fost mai buna seara ta:)
Raluk31 spune:
Buna si o duminica minunata va doresc!
Noi am fost in parc - e o zi superba.. si am pozat copilul intre flori,de ziua ei de nume ( Iasmina < Jasmin (fr) < iasomie).La multi ani cui se mai sarbatoreste!
Mamii,in primul rand,m-ai amuzat grozav cu sirul tau de emotioane
In al doilea rand,felicitari pt primii pasi ai lui Ale,te cred ca esti mandra!
In al treilea rand,Anais e alaptata prea putin,mananca mai mult lapte artificial,de asta are uneori probleme.
Corina,da muzica tare,ca se trezeste..sau mai bine,lasa-l sa doarma,mai are si el zile si zile
Katia,ce fete plimbarete!Bravo voua!
Pupici tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra