MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 4
katiapam spune:
Neata
fetelor multumesc de raspunsuri
veniti careva la cafea?
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
slimatei spune:
vin eu ..dar pe fuga asa ca acu dupa ultima criza de aseara... in care sotul s-a comportat cat se poate de calm si mi-a dovedit a mia oara ce tb sa o i-au si eu mai calm ... acu' profit ca junioara doarme si si ma apuc de treaba serios..ca am inteles ca tb casnice de ce smotruiesti mai tare, face bine la cervel
asa ce ma pui pe treba ...
va si va doresc o zi buna!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
katiapam spune:
Slimatei-spor la smotru
mai lasa crizutele fato incearca sa te relaxezi si tu putin
dupa ce incepi lucru cum faci atunci? crezi ca va fi mai usor sau ai timp mai mult?
treburile casei nu se termina si o sa fi si mai ocupata,sus si fi optimista lasa depresiile sa se plimbe si prin alte parti
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
mamii spune:
neatza si de la noi..
Eu sunt cam adormita nici forta sa scriu nu prea am ...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
katiapam spune:
Mamii-nu te lasa deloc Ale sa dormi
incearca cit doarme el sa dormi si tu cite putin sa mai recuperezi
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
bidonsky spune:
Fetelor si eu pe aici.Cam tarziu dace sa fac.Azi dimineata am fost la un curs pt peridurala si m-au convins.O fac sigur si eu.imi e prea frica de nastere .si in plus ieri a nascut o prietena de a mae cu epidurala si spunea ca a fost ff bine.a simtit cam 50% din dureri.VOI CE ZICETI? Este vreuna care a facut-o?
Sanatate multa copiilor bolnavior
O duminica placuta tuturor!
corina 29 sapt.
katiapam spune:
Bidonsky-eu am facut-o
sint categoric pro,nu am mai simtit absolut nimic imediat dupa ce mi-a facut-o am simtit durere dupa vreo 3 ore si ceva dar mi-a mai pus o doza,mina sfinta,nu as naste fara.....
din experienta mea eu te sfatuiesc sa o faci
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
daraban spune:
ciao fetelor
Corina si eu am facut anestezia epidurala(peridurala) la nastere.
Si eu ti-o recomand,n-as naste fara.Am mai simtit dureri ,dar suportabile.Fara anestezie cred ca mi-ar fi explodat inima de durere,serios.
dana si delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi a folosit ceaiul de prune uscate impotriva constipatiei la bebei.Daca da,din cate prune ati facut si ce cantitate de ceai a baut pe zi? Lui Anais i se mai intampla sa treaca si doua zile pline si sa nu faca si crampele o cam chinuie.
Corina,eu n-am primit nimic in timpul travaliului,nici macar occitocina sa-l grabeasca sau glucoza sa ma mai inviorez si as fi dat orice pt un calmant ( ca sa nu zic cezariana,ca m-as fi lasat taiata cu mare placere la ora aia ),dar nu te sfatuiesc nici asa,nici asa..la mine ar fi fost prea tarziu oricum pt epidurala,pana am ajuns la dilatia necesara au trecut ore intregi.Dar tu poti sa-ti faci dosarul,sa fii pregatita si decizi pe loc,in functie de situatie.
O seara buna si sanatate tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
andreicorina spune:
Buna seara fetelor
Azi am avut o zi nasoala,dupa un 1an si 3 luni mi-a venit si mie menstruatia,asa ca toata ziua am stat in pat,noroc ca sotul nu lucreaza in weekend ca altfel era nasol.Nici pastilele si nici whisky-le nu a ajutat.Acum Nicolas doarme ,iar sotul se uita la protv la un meci de box,iar eu ma simt mai bine
Roxali nu imi fac probleme pt ce ai scris,doar vroiam sa lamuresc problema.Si eu candeam la fel despre Calabria si Sicilia,dar acum mi-am schimbat total parerea.
Ginger si Nicolas a avut probleme cu constipatia si inca mai are uneori,cand eram in Romania pediatru mi-a dat un sirop ce contine lactoza si se numeste Duphalac,si isi facea efectul,si ca sa-l ajut imi spunea sa-i masez usor burtica ,sau i-am mai dat suc de pere sau de portocale si-l ajuta.
Slimatei te inteleg foarte bine ,ca de altfel inteleg toate mamicile cu bebelusi.Fiecare mamica se confrunta in primul an din viata bebelusului cu o situatie noua,mult stres,somn putin si multa oboseala,dereglari hormonale,asa ca totul in jurul nostru o ia razna sau noi pur si simplu o luam razna?
Eu am inceput sa dorm mai bine noaptea de 2 luni de cand l-am intarcat pe Nicolas,dar si acum uneori nu doarme ca are dureri de la dinti,sau se trezeste la 4 dimineata si are chef sa danseze[bang
MULTA SANATATE LA COPILASII SI MAMICI! SA VA INSANATOSITI REPEDE BOLNAVIORILOR
Va pupam si va dorim weekend placut si cu vreme frumoasa!