Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Criss,oricat de mila iti este de cainii de pe strada,oricat ar fi ei de fideli omului,trebuie sa admitem ca exista printre ei caini extrem de violenti.Cainii turbati,care au probleme psihice,la fel cum au si unii oameni.Vezi tu alta solutie pentru acestia,alta decat eutanasierea cu injectie letala de exemplu?

Vezi tu alta solutie pentru cainii batrani si grav bolnavi?Nu crezi ca se chinuie degeaba?Nu e mai ok sa fie adormiti printr-o injectie,decat sa fie chiloditi,arsi,impuscati,de oameni fara suflet?

Decat sa le dai un colt de paine pe strada,nu e oare mai bine sa fie luati frumusel si dusi in adaposturi unde le poti duce mancare,unde exista veterinari,programe de adoptie?

Inteleg ca pentru tine e greu sa-ti imaginezi eutanasierea a mii de caini.Insa in cazul celor turbati si grav bolnavi asta e din pacate singura solutie.Bucura-te macar ca e vorba de o moarte usoara.Cea ce mie imi suna mai bine decat chinuri fara sfarsit,atat pentru ei cat si pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by crisis81
Odata aveam o punga de chipsuri: am desfacut-o am varsat cateva jos pt catei si pe urma am intins-o unui copil. El a aruncat-o jos, in fata mea si mi-a zis ca bani ii trebuie nu chipsuri.

Dubla greseala: aruncatul pe jos si alimentatia nesanatoasa (atat pentru catei cat si pentru copil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Eu sunt pentru ce zice Rufus, ca sa nu mai dezvolt. Cine iubeste animalele le ia acasa. Bucurestiul (sau Berceniul) s-a umplut iar de cini fara stapani, multi dintre ei agresivi. Sa ii lasi in strada fara mancare si sa isi faca nevoile pe unde apuca fara ca nimeni sa curete nu e dragoste de animale, e altceva. Ma opresc aici ca acu ma apuca nervii si pe stapanii de caini care ii duc in locurile de joaca, cu nisip, sa isi faca nevoile si nu strang dupa ei. Avem tara pe care o meritam. Asa ne place sa traim, intre rahati, peturi, pungi de plastic si ciorbe si alte resturi menajere aruncate pe geam.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

ladyJ sunt constienta ca sunt si exceptii si nu suport sa vad suferinta nici la om nici la animale. Sunt de acord cu a curma suferinta unui animal. Nu sunt de acord cu a curma "suferinta" cuiva lund viata altcuiva.

capcaunul felicitari pentru nickul ales. E ca o manusa. Mai lasa PC-ul, iesi un pic afara si arunca o privire asupra vietii reale, asupra copiilor vagabonti care folosesc drept hrana o punga....... stim noi cu ce continut, si pe urma mai vorbim despre alimentatia sanatoasa, ok ?

nadina ai dreptate. Sunt multe alte probleme in tara asta si unele mult mai importante decat aceasta a cainilor vagabonti. Eu una as starnge mai de graba oamenii vagabonti, unii mult prea demni de mila si altii mult prea periculosi pentru strazi.

Pareri putem sa ne dam pana la Craciun si mult dupa, dar tocmai aici unde lumea, aveam eu impresia ca se uneste si urneste pentru orice problema a ramas la .... pareri.
Pe un post local (CTV) au fost in doua seri la rand emisiuni despre cainii vagabonti si ce ar trebui sa facem cu ei. Deci retineti: nu ce ar trebui sa faca altii in locul nostru ci ce sa facem NOI. Este o problema pe care trebuie sa o rezolve exact persoanele pentru care se constituie acest fapt intr-o problema.
Oamenii .... ca si unii de aici au inceput sa arunce cu pareri, altii cu solutii ca de exemplu: o femeie a donat un Ha de pamant pentru constructia de adaposturi, un alt domn s-a oferit sa construiasca padocurile, dispunand de materialele necesare, alte persoane s-au inscris ca voluntari pentru strangerea de fonduri. Cu 1 leu pe luna de la fiecare locuitor al orasului se poate avea grija de toti cainii din Constanta in niste conditii rezonabile. (550 000 oameni)
Dar nu toata lumea isi permite sa faca o astfel de donatie, dar daca o buna parte ar participa ..... ar fi simplu, nu? Ramane de vazut daca se concretiza acest mic proiect local.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

De caini vagabonzi ma impiedic zilnic. De maidanezi asemenea. Si caini comunitari am intalnit.
Dar ce rasa o fi asta: caini vagabonti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

De caini vagabonzi ma impiedic zilnic. De maidanezi asemenea. Si caini comunitari am intalnit.
Dar ce rasa o fi asta: caini vagabonti?

Adik bagabonti.
Pina la urma oferte de sponsorizare se pot gasi si pe parcurs, insa greul la Romanika este sa se urneasca odata actiunea, oricare ar fi ea, de eutanasiere sau de azilare pe termen limitat/nedefinit. Din pacate, stim cu totii ca problema ciinilor vagabonzi a ajuns sa fie numai slogan electoral, odata trecute alegerile, oamenii si ciinii sint lasati sa se descurce care cum stie: ciinele cu muscatul si omul cu ciomagul sa se apere de muscaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by crisis81
Cu 1 leu pe luna de la fiecare locuitor al orasului se poate avea grija de toti cainii din Constanta in niste conditii rezonabile. (550 000 oameni)

Propun, atunci, sa se doneze bani pentru sanatate, educatie, cultura, pensionari, mediu...ca vedeti bine ca nu merge treaba in domeniile astea, cu un mic efort si simt civic nu o sa mai avem nevoie de ministii, ministere si functionarii lor.
Si sa constituim patrule cetatenesti care sa ne scape de hoti, violatori, criminali. Si sa nu-i mai platim pe burtosii aia de politisti. Sa se desfiinteze.
Asta ai vrut sa zici, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Corect. Dar asta nu inseamna ca daca nu da nimeni, nu exista autostrada.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

crisis81-vreau si eu sa particip.sa donez cate 1 leu pentru tot neamul meu numeros(o suma frumusica-hihihi) si sa ma ofer si voluntar,gasesc eu timp si pentru asta si mai mobilizez si-o armata de prieteni,parol!iti scriu mail sau pm pentru mai multe detalii,bine?
pentru Rufus:cainii is vagabonzi de obicei,dar din cate am citit eu in regulament,nu tre sa aratam cu degetul o astfel de greseala din varii motive,corect?
in rest,felicitari tuturor celor care fac intr-adevar ceva concret pentru a rezolva aceasta problema;toata stima si respectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

nu era Rufus,era Capcaunulse mai intampla,deh,de la ...emotii.

Mergi la inceput