Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

quote:
Originally posted by Rufus

Stiu ca se discuta la mai multe subiecte..
Asa, ca o recapitulare, daca sunt stransi, prin absurd, toti cainii maidanezi (adica fara stapan, ca o baba de la etajul 10 dintr-un bloc care duce oase la Fetita din spatele blocului nu e stapan) si sunt sterilizati, vaccinati, deparazitati si apoi li se da drumul pe strada, ce credeti voi (cei care spuneti ca e o masura suficienta) ca se rezolva si in cat timp?
Adica in cat timp estimati ca nu va mai fi pericol de muscaturi pe strada de la acesti caini? Ca despre asta e vorba, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Rufus,sub nicio forma nu trebuie sa li se dea drumul inapoi pe strada!!! Pai asa ce mare rezolvare este?

Nu-mi amintesc daca a propus cineva asta.
Ideea e ca ar trebui adunati toti de pe strada,cei turbati batrani sau bolnavi eutanasiati(fara chinuri,da?) iar ceilalti ar trebui sa intre inr-un program de adoptie,o anumita perioada de timp.

O parte din ei,cei mai inteligenti(se poate afla asta) ar trebui inclusi in programe de dresaj profesionist pentru politie,pompieri,nevazatori,salvamari.
Eu asa vad lucrurile.Desigur ca unii considera ca rezolvare uciderea lor in masa sau trimiterea lor pachete cu dedicatie chinezilor.

Da, sunt mai multi care propun intoarcerea cainilor in strada. De fapt, care ar fi solutia reala? Tu spui cum ar trebui. Dar poti face un exercitiu de imaginatie: cine si cu ce ar putea avea grija de zeci de mii de caini (vorbesc in Bucuresti, desigur). Program de adoptii? Pai si acuma sunt programe. Uite, in parcul Bucur, de langa Primaria sect.2, sambata este o asociatie care vine cu catei; strange bani si da spre adoptie (cu carnete de sanatate) caini de diferite rase si varste. Nu se inghesuie lumea...Cine adopta atatia catei?

Nu o sa incep si eu cu pensionari, copiii strazii...dar parca sunt altii mai in fata, la rand. Cand au vrut sa mareasca pensiile, evident propaganda, au vazut ca nu sunt bani. Ma gandesc: cine poate propune solutii care nu se pot realiza?

A mai fost o campanie puternica, acum cativa ani, daca va aduceti aminte. Atunci lucrurile erau cam ca acum, ceva mai grav, insa tot asa, se discuta pro si contra. Asociatii, BB in vizita, etc. Cearta peste cearta. Rezultatul? In doua nopti succesive au fost omorati, prin otravire, mii de caini. Au venit noaptea si le-au dat de mancare. Crenwursti. Era vara si au ramas zile intregi la soare, ne-au otravit aerul. Nu puteau sa-i ia, ar fi sarit lumea pe ei. Cuimva au disparut, a plouat, a nins...si a fost mai bine. Am uitat cum am trecut peste un caine mare si negru ( fatase de cateva zile, cateii au murit si ei), inca mai misca. Era bine ca nu mai imi era frica pentru Ioana.

Cei care se opun eutanasierii, de ce nu inteleg ca este de preferat o actiune organizata, cu presa si asociatiile pe faza, in loc de un masacru la care se va ajunge sigur in acest mod?

Pe un peron, in Gara de Nord, intr-o gaura (peronul este in lucru) sunt vreo 8 catei fatati, nici nu au ochi. Cum vor muri aia, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:

quote:
Originally posted by ladyJ

quote:

Stiu ca se discuta la mai multe subiecte..
Asa, ca o recapitulare, daca sunt stransi, prin absurd, toti cainii maidanezi (adica fara stapan, ca o baba de la etajul 10 dintr-un bloc care duce oase la Fetita din spatele blocului nu e stapan) si sunt sterilizati, vaccinati, deparazitati si apoi li se da drumul pe strada, ce credeti voi (cei care spuneti ca e o masura suficienta) ca se rezolva si in cat timp?
Adica in cat timp estimati ca nu va mai fi pericol de muscaturi pe strada de la acesti caini? Ca despre asta e vorba, nu?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus,sub nicio forma nu trebuie sa li se dea drumul inapoi pe strada!!! Pai asa ce mare rezolvare este?

Nu-mi amintesc daca a propus cineva asta.
Ideea e ca ar trebui adunati toti de pe strada,cei turbati batrani sau bolnavi eutanasiati(fara chinuri,da?) iar ceilalti ar trebui sa intre inr-un program de adoptie,o anumita perioada de timp.

O parte din ei,cei mai inteligenti(se poate afla asta) ar trebui inclusi in programe de dresaj profesionist pentru politie,pompieri,nevazatori,salvamari.
Eu asa vad lucrurile.Desigur ca unii considera ca rezolvare uciderea lor in masa sau trimiterea lor pachete cu dedicatie chinezilor.

Da, sunt mai multi care propun intoarcerea cainilor in strada.

Aceste persoane au o mare problema atunci.Stiu la ce gen de persoane te referi.O amenda de cateva sute de euro i-ar linisti...pentru totdeauna.

De fapt, care ar fi solutia reala? Tu spui cum ar trebui. Dar poti face un exercitiu de imaginatie: cine si cu ce ar putea avea grija de zeci de mii de caini (vorbesc in Bucuresti, desigur). Program de adoptii? Pai si acuma sunt programe. Uite, in parcul Bucur, de langa Primaria sect.2, sambata este o asociatie care vine cu catei; strange bani si da spre adoptie (cu carnete de sanatate) caini de diferite rase si varste. Nu se inghesuie lumea...Cine adopta atatia catei?

Eu cred ca,daca nu este o actiune la nivel national,cu implicatia guvernului,nu se va rezolva nimic.Si vom fi in aceasi eterna situatie.Consider ca,din cei zeci de mii de caini,jumatate din ei sunt batrani,turbati sau grav bolnavi.Deci acestia trebuie eutanasiati.Ceilalti,asa cum am mai spus,dresati ,dati spre adoptie pentru o perioada de timp.Dar trebuie facute programe,nu asa cum fac acum cei cativa la colt de strada.Si iar se cere implicarea guvernului,a mediei,etc.Si daca interes nu exista....

Nu o sa incep si eu cu pensionari, copiii strazii...dar parca sunt altii mai in fata, la rand. Cand au vrut sa mareasca pensiile, evident propaganda, au vazut ca nu sunt bani. Ma gandesc: cine poate propune solutii care nu se pot realiza?

Da,Romania are multe multe probleme.Si tot din cauza ´´durerii in cot´´ se amana rezolvarea lor.Problema cainilor este deja o urgenta,pentru ca se intampla accidente mortale.Si pana la urma,exista in tara asta diferite ministere,ar trebui sa se adune si sa-si stabilesca fiecare prioritatile,nu?Sanatate,social,etc.[/size=1]

A mai fost o campanie puternica, acum cativa ani, daca va aduceti aminte. Atunci lucrurile erau cam ca acum, ceva mai grav, insa tot asa, se discuta pro si contra. Asociatii, BB in vizita, etc. Cearta peste cearta. Rezultatul? In doua nopti succesive au fost omorati, prin otravire, mii de caini. Au venit noaptea si le-au dat de mancare. Crenwursti. Era vara si au ramas zile intregi la soare, ne-au otravit aerul. Nu puteau sa-i ia, ar fi sarit lumea pe ei. Cuimva au disparut, a plouat, a nins...si a fost mai bine. Am uitat cum am trecut peste un caine mare si negru ( fatase de cateva zile, cateii au murit si ei), inca mai misca. Era bine ca nu mai imi era frica pentru Ioana.

Pai da,ca atata stim.De ce sa ne batem capul? vorba aia,nu avem fonduri...asa ca,mai bine cumparam 100 de kg cremwursti,vreo 20 kg otrava si o imprastiem pe strazi.Apoi,ce,mai avem si pretentia sa stranga cineva cadavrele?Ce,ati inebunit?Nooo,le lasam asa,in vazul lumii,inhalam mirosurile si asteptam sa-i manance viermii.Pai cum altfel,doar intr-o capitala europeana asa se procedeaza.
Mai avem vreo 100 de ani pana invatam si noi totusi cum merg lucrurile.dar la chilarit se pare ca nu ne intrec decat popoarele barbare.

Cei care se opun eutanasierii, de ce nu inteleg ca este de preferat o actiune organizata, cu presa si asociatiile pe faza, in loc de un masacru la care se va ajunge sigur in acest mod?
EXACT.e vorba aia ..stat cu fundul in 10 barci...

Pe un peron, in Gara de Nord, intr-o gaura (peronul este in lucru) sunt vreo 8 catei fatati, nici nu au ochi. Cum vor muri aia, oare?
[size=1]Vor muri batuti,calcati in piciare,arsi,schingiuiti,otraviti.Asa,dupa metoda romaneasca.Sau pur si simplu vor muri de foame.poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

E chiar asa de mult sa-i ´´adormi´´ civilizat,cu o injectie?Sau nu avem fonduri nici pentru eutanasieri?

Edit ca nu se mai intelegea nimic din mesajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by alyclau

Eutanasieree este singura solutie.M-a ingrozit stirea despre fetita de 6 ani din Agigea omorata de caini.Data viitoare poate fi chiar copilul nostru(fereasca Dumnezeu).Basescu a vrut sa-i eutanasieze dar au sarit "iubitorii"de animale.Si mie imi plac animalele.Doar imi plac pentru ca de iubit imi iubesc copilul,sotul, mama etc.Ce este periculos trebuie indepartat,iar cainii vagabonzi sunt periculosi.

Eu zic sa indepartezi tot si pe toata lumea din jur pentru ca oricine si orice lucru poate deveni periculos. Sa incepi cu oamenii pentru ca noi suntem cele mai periculoase fiinte de pe pamant.

quote:
Originally posted by Amethyst

Fantastic! Eu n-am sa pun vreodata copilul pe aceeasi treapta c-un caine. Si nici tu n-ai face-o daca tu sau copilul tau ati fi afectati direct de aceste animale, ceea ce nu-ti doresc.
Si nu voi fi niciodata indulgenta cu animalele care merg libere pe strazi si ataca oamenii.
Indulgenta e buna, dar strica-n cazul asta.
p.s. in cati kk de copil ai calcat in fata blocului si-n parc?
nu stiu cum dar mie nu mi s-a intamplat niciodata.
iar un copil tipa dintr-un anumit motiv nu ca e luna plina sau trece o masina.

Nu pune nimeni copii pe aceeasi linie cu cainii, ideea era ca asa cum cainii deranjeaza pe unii si copii deranjeaza pe altii. Tine de fiecare om in parte. Apropos de latrat. Noi avem 8 caini in fatza blocului si i-am luat si i-am dus la sterilizat. Acolo au stat trei nopti timp in care s-au spart 8 masini in parcare. Ca sa vezi ce rau faceau ca latrau.

quote:
Originally posted by stefaniya

ar mai fi o solutie,sa facem un oras unde sa fie dusi toti cainii iar iubitorii de caini sa se mute in acel oras In cazul asta ar fi multumita toata lumea! E o chestie de psihologie ca iubitorii de caini ii pot intelege pe caini si invers

Foarte amuzant. Aproape ca am ras. Si ce ziceai ca e psihologia?

quote:
E chiar asa de mult sa-i ´´adormi´´ civilizat,cu o injectie?Sau nu avem fonduri nici pentru eutanasieri?

Ce e aia sa omori civilizat? Explica mai pe larg ca sunt atatia oameni pe care ii deranjeaza fiintele din jurul lor si le-ar prinde bine o idee. Ma gandesc ca daca e facut "civilizat" nu se pune, nu?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by crisis81
Apropos de latrat. Noi avem 8 caini in fatza blocului si i-am luat si i-am dus la sterilizat. Acolo au stat trei nopti timp in care s-au spart 8 masini in parcare. Ca sa vezi ce rau faceau ca latrau.

Pai atunci sa mai asteptam ca numarul maidanezilor din Bucuresti sa sara de un milion (), sa ajunga la paritate cu numarul masinilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Crisis - am vrut sa ma opresc din toata discutia asta care oricum nu va aduce vreun rezultat dar ma provoci.Ai venit cu un mesaj ironic,in loc sa faci o discutie si sa scrii tu cu ce am gresit eu cand am zis de psihologie tu vii cu " si ce zici ca e psihologia" Dar trebuie sa ne dam mari,nu-i asa?

Apropo,sa stii ca agresivitatea face parte din psihologie si daca ai un caine nu inseamna ca esti mai bun decat altul.

Pt suprinderea ta exista psihologie animala si psihologie umana.Exista psihologia cainilor,porcului,pasarilor a melcului chiar,si care o mai fi.Tot ce misca are o psihologie a ei.

Afectivitatea voastra iesita din comun pt maidanezi nu e decat pt interesele si motivele voastre,indiferent de ce inseamna asta,de bine sau de rau.
Voi ar trebui sa tineti cont si de realitatea inconjuratoare.
Motivatia voastra e doar reusita de a ne arata noua cat iubiti voi cainii.

Ai ras despre solutia propusa de mine,e bine ca face abdomen frumos. Am sa-ti fac o poza cu al meu sa vezi ce bine arata la cat am ras.Poti visa la asta si se poate indeplini!
Dar sa stii ca eu chiar imi doresc voi iubitorii de maidanezi sa locuiti intr-un oras cu ei ,de-ti place sau nu solutia mea.

Eu mi-as dori sa locuiesc intr-un oras plin de copii si iubitori de copii si daca ai propune o solutie ca asta mie mi-ar conveni.Atunci eu nu stiu voi de ce sariti cand va propun sa locuiti cu fiintele iubite de voi,cainii!

Doar Lady,iubeste animalele fara sa-i ia acasa.Eu sunt curioasa cat plateste sau platiti lunar pt ei ca sunt fundatii si in Romania care colecteaza bani pt ei.
Am intrebat daca cunoasteti numarul cainilor sau la cam cat s-ar ajunge fondurile care s-ar acorda pt ei ca sa vedem daca e posibila solutia adaposturilor,dar au venit alte mesaje doar cu ironii ca na,nu cunoastem...

Eu ma ocup de copii si acolo unde o fac stiu aproape cu exactitate cati copii mor,cati au investit acolo si asa mai departe.Unde ma bag stiu si pot aduce argumente.
De ce nu ati adus si aici argumente din astea?

Si de ce sa aleg eu fonduri pt adaposturi cand atatia oameni au nevoie urgenta de bani.Noi nu suntem o tara bogata sa putem face asta.Sunt prea multi caini!

Si noi am cerut eutanasierea care e descrisa asa "Cuvântul „eutanasie” vine din limba greac#259; („ev” + „thanatos”) #351;i s-ar traduce prin sintagma „moarte frumoas#259;”, „moarte bun#259;”.

Deci nu vad unde am cerut noi omorararea cainilor in conditii rele?

Au fost persoane ( da persoane ca dincolo de nick-uri sunt persoane iar eu am atata imaginatie sa vad dincolo de ele) care au spus ca au sau avut caini maidanezi dar cunosc situatia din Romania si considera ca singura solutie este eutanasierea.Au fost fair play si realiste si sunt de apreciat.

Cam atat si va rog,nu va place ce zic eu treceti peste,ca nu ma supar.Nu vom gasi solutii asa si doar de a ne da mari si a ne mai jigni direct sau indirect nu face bine nimanui.

O zi buna!

papa

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
[br Doar Lady,iubeste animalele fara sa-i ia acasa.Eu sunt curioasa cat plateste sau platiti lunar pt ei ca sunt fundatii si in Romania care colecteaza bani pt ei.
Am intrebat daca cunoasteti numarul cainilor sau la cam cat s-ar ajunge fondurile care s-ar acorda pt ei ca sa vedem daca e posibila solutia adaposturilor,dar au venit alte mesaje doar cu ironii ca na,nu cunoastem...

O zi buna!

papa

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Sincer,pe bune ca nu-mi amintesc cand ai fost tu la mine acasa?
Cand ai vazut tu ce animale am acasa,sau cate animale am acasa?

Vrei sa-ti atasez pe un mail cam toate donatiile pe care le fac?
Ma distreaza ca incepi sa te interesezi de finantele mele de cum imi cheltui eu banii,ce donez,unde donez....
Ce mai vrei sa stii? Vrei sa stii daca prefer o cina la restaurant sau mai bine mananc o supa instant si diferenta de bani o dau cersetorilor?
Asa ceva nu am mai pomenit,zau asa!

Well...stii cum e aia cu(,) curiozitatea,nu?
Insist,opreste-te in a mai trage concluzii despre o persoana pe care nu o cunosti.Pentru ca procentul de a te insela este covarsitor.

Iti promit ca in momentul incare voi sti numarul EXACT al cainilor din Ro(maidanezi sau nu) ti-l comunic numaidecat!

O zi buna si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Dragilor ,
aici este un subiect separat de cel cu nesfarsita polemica in care fiecare spune ce ar face cu cateii.Aici votati ce credeti ca trebuie facut si apoi incearcati sa argumentati.
Nu trebuie sa va jigniti , daca "x" are o parere si e iubitor al cateilor, fie ei si maidanezi atunci o gramada de "y" ii sar in cap si incearca sa-l convinga ca e gresit.Fiecare din noi avem dreptul sa spunem ce credem intr-o anumita problema.Eu subiect mai inflacarat ca acesta nu am vazut.Poate ar trebui sa fim cu totii mai ponderati si sa nu ne lasam dusi de val.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

Dragilor ,
aici este un subiect separat de cel cu nesfarsita polemica in care fiecare spune ce ar face cu cateii.Aici votati ce credeti ca trebuie facut si apoi incearcati sa argumentati.

Corect. Eu sunt pentru strangerea imediata a cainilor fara stapan de pe strazi si eutanasierea lor dupa o perioada de asteptare, pentru eventuale adoptii. Sunt constient ca nu se poate face decat treptat, nu este loc sa-i inghesuie pe toti deodata. Programul trebuie sa devina lege, pentru ca sunt multi caini care isi pierd stapanii si ajung pe strazi, deci in permanenta vor fi "candidati".
La capitolul "as vrea sa...", adica SF-uri, cred ca, dupa o perioada de criza, in care sa se rezolve situatia existenta, mult-laudata si visata Politie a animalelor sa-si intre in rol. Da' daca o sa faca treaba ca Politia asta de oameni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu la fel as vrea..Sa speram ca intr-o zi va fi posibil.

quote:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

Dragilor ,

Corect. Eu sunt pentru strangerea imediata a cainilor fara stapan de pe strazi si eutanasierea lor dupa o perioada de asteptare, pentru eventuale adoptii. Sunt constient ca nu se poate face decat treptat, nu este loc sa-i inghesuie pe toti deodata. Programul trebuie sa devina lege, pentru ca sunt multi caini care isi pierd stapanii si ajung pe strazi, deci in permanenta vor fi "candidati".
La capitolul "as vrea sa...", adica SF-uri, cred ca, dupa o perioada de criza, in care sa se rezolve situatia existenta, mult-laudata si visata Politie a animalelor sa-si intre in rol. Da' daca o sa faca treaba ca Politia asta de oameni...

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:

Crisis - am vrut sa ma opresc din toata discutia asta care oricum nu va aduce vreun rezultat dar ma provoci.Ai venit cu un mesaj ironic,in loc sa faci o discutie si sa scrii tu cu ce am gresit eu cand am zis de psihologie tu vii cu " si ce zici ca e psihologia" Dar trebuie sa ne dam mari,nu-i asa?

Apropo,sa stii ca agresivitatea face parte din psihologie si daca ai un caine nu inseamna ca esti mai bun decat altul.

Pt suprinderea ta exista psihologie animala si psihologie umana.Exista psihologia cainilor,porcului,pasarilor a melcului chiar,si care o mai fi.Tot ce misca are o psihologie a ei.

Afectivitatea voastra iesita din comun pt maidanezi nu e decat pt interesele si motivele voastre,indiferent de ce inseamna asta,de bine sau de rau.
Voi ar trebui sa tineti cont si de realitatea inconjuratoare.
Motivatia voastra e doar reusita de a ne arata noua cat iubiti voi cainii.

Ai ras despre solutia propusa de mine,e bine ca face abdomen frumos. Am sa-ti fac o poza cu al meu sa vezi ce bine arata la cat am ras.Poti visa la asta si se poate indeplini!
Dar sa stii ca eu chiar imi doresc voi iubitorii de maidanezi sa locuiti intr-un oras cu ei ,de-ti place sau nu solutia mea.

Eu mi-as dori sa locuiesc intr-un oras plin de copii si iubitori de copii si daca ai propune o solutie ca asta mie mi-ar conveni.Atunci eu nu stiu voi de ce sariti cand va propun sa locuiti cu fiintele iubite de voi,cainii!

Doar Lady,iubeste animalele fara sa-i ia acasa.Eu sunt curioasa cat plateste sau platiti lunar pt ei ca sunt fundatii si in Romania care colecteaza bani pt ei.

Eu ma ocup de copii si acolo unde o fac stiu aproape cu exactitate cati copii mor,cati au investit acolo si asa mai departe.Unde ma bag stiu si pot aduce argumente.
De ce nu ati adus si aici argumente din astea?

Si de ce sa aleg eu fonduri pt adaposturi cand atatia oameni au nevoie urgenta de bani.Noi nu suntem o tara bogata sa putem face asta.Sunt prea multi caini!

Si noi am cerut eutanasierea care e descrisa asa "Cuvântul „eutanasie” vine din limba greac#259; („ev” + „thanatos”) #351;i s-ar traduce prin sintagma „moarte frumoas#259;”, „moarte bun#259;”.

Deci nu vad unde am cerut noi omorararea cainilor in conditii rele?

Au fost persoane ( da persoane ca dincolo de nick-uri sunt persoane iar eu am atata imaginatie sa vad dincolo de ele) care au spus ca au sau avut caini maidanezi dar cunosc situatia din Romania si considera ca singura solutie este eutanasierea.Au fost fair play si realiste si sunt de apreciat.

Cam atat si va rog,nu va place ce zic eu treceti peste,ca nu ma supar.Nu vom gasi solutii asa si doar de a ne da mari si a ne mai jigni direct sau indirect nu face bine nimanui.

O zi buna!

papa

Nu ti-am cerut exemple de ramuri ale psihologiei ci doar daca sti ce inseamna psihologia in general. Da o cautare pe Google si ai sa vezi ca ideea ta nu avea legatura cu psihologia . Nu mai poti sa muti oamenii in masa de muuuulte secole.
Cat despre definitia "eutanasiei" chiar si eu pot sa gasesc definitia si originea cuvantului. Dar asta nu inseamna ca gasesc ceva frumos in moarte. Cel putin nu in moartea unor fiinte care nu au posibilitatea sa aleaga. Este buna eutanasierea in cazul in care viatza este un chin imposibil de indurat. Dar nu este cazul pentru cateii de pe strazi, majoritatea indura viatza care le-a fost oferita.
Din pacate la noi in tara nu exista posibilitatea de a le oferi o viatza mai buna pentru ca asta presupune bani. Si nu se pot cheltuii bani pe caini cand la noi nu exista camine pentru batrani.
Soarta lor ramane pe mana oamenilor de rand, unii cu suflet altii fara. Asa ca in loc sa va ganditi cum sa ii omorati, chiar si "frumos", mai bine ganditiva cat de grea este viatza lor si totusi nu fac ce fac oamenii.
Cati dintre voi cei care vreti sa ii vedeti morti le-ati intins o bucata de paine? Si daca le-ati aruncat ceva de mancare v-au uitat vre-o data sau v-au aratat recunostinta de cate ori v-ati reintalnit?
Am dat si cateilor si oamenilor vagabonti ce am putut, cand am putut. La noi in oras e o strada cu doua bariere. Daca treci pe acolo si prinzi vre-o bariera lasata isi fac aparitia. Oamenii cersetori si cateii cersetori. Fac acelasi lucru: trec de la o masina la alta in speranta ca vor primi ceva. Deosebirea este ca unii inteleg cand le spui: "Nu am azi nimic sa-ti dau". Ghiciti voi cine se uita urat si cine nu. Odata aveam o punga de chipsuri: am desfacut-o am varsat cateva jos pt catei si pe urma am intins-o unui copil. El a aruncat-o jos, in fata mea si mi-a zis ca bani ii trebuie nu chipsuri.
Din pacate cel mai daunator animal de pe paman e omul......

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput