Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 12
sucitul1 spune:
cum ne putem inscrie pe lista aspirantelorla un copila prin rugaciune . ne ajuta cineva ?
mada23 spune:
Mersic mult de urari 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
mada23 spune:
Scuze, tocmai pe voi am uitat sa va servesc poftiti la o feliutza de
de post
si un
de suc
asteptand miracolul
georgia_c spune:
sar'na fetele pt urari ...
mada , bun tortu'...sa-ti dea DD macar 2 ochisori in burticuta 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anadomnica spune:
Fetelor - am adaugat pe lista familia aspiranta cu numarul 100!!!
Cred ca e timpul sa auzim de noi reusite acum... ca plange listuta cu
ca vrea sa ajunga repede, repede la cel putin 20 de
pana incepe vara
. Doamne Ajuta! Asteptam vesti bune cat de curand.
Eu m-am invrednicit aseara sa incep putin cate putin sa recitesc Biblia cu mare atentie, cu nadejde mare ca Domnul sa ne binecuvinteze cu
. Asa citind eu Facerea... am vazut iubirea Domnului, ca din iubire Divina ne-a creat pe noi oamenii si ne-a iubit deplin chiar daca a vazut ca ne-am intors fata de la El. A pedepsit la inceput poporul prin Potop, a pus apoi semn de legamant cu Noe "curcubeul" si a promis ca nu va mai pedepsi toata creatia pt faptele oamenilor... A vazut Domnul ca suntem slabi... si abia astept sa parcurg incet incet Biblia sa ajung la Hristos si sa (re)descopar iubirea Domnului pt. noi... Cu iubire deplina ne iubeste Domnul chiar atunci cand mult ratacim de la calea lui... gaseste o modalitate sa ne reapropie si sa vedem ce mult ne iubeste!!! De-am putea si noi macar o farama din aceasta iubire sa intoarcem catre Dansul si catre semenii nostri!!!
Fetelor, sunteti o minune si ma bucur ca v-am descoperit, si va iubesc, si-mi sunteti prietene si sunt asa de fericita ca reusesc sa ma rog alaturi de voi si ma simt asa de bine... si sincer... abia astept sa ma bucur pt. urmatoarea
. Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Livsy spune:
Buna dimineata si din partea mea! In primul rand, LA MULTI ANI! celor care sarbatoresc astazi, zi de nastere sau de nume... Georgia si Mada23 - si toate fetele care au nume inrudite cu al Sfantului Gheorghe - sa va dea Dumnezeu Bucurii si impliniri, Darul Vietii si sanatate multa, voua si celor iubiti! Vad ca v-ati servit cu tort fara mine... sa dea Dumnezeu sa ne vedem curand in realitate si sa ne servim de-adevaratelea, dupa Post, fireste
... si cu multa bucurie in suflete!

Va multumesc TUTUROR pentru cuvintele de incurajare, au fost zile mai bune si zile mai triste... cu ajutorul Lui Dumnezeu pana la urma va straluci din nou Soarele in vietile noastre, si a mea si a sotului, fie ca ne vor fi date drumuri diferite sau impreuna. Daca ar fi sa ma iau dupa "semne" ... as spune ca nu mai pot crede ca acum lucrurile se pot intoarce - si poate ca e mai bine sa nu mai cred. Vreau doar sa-i dau Lui Dumnezeu primul loc in viata mea si toate celelalte lucruri, asa cum se spune in Evanghelie, ne vor fi date pe deasupra. Iaca, mi-am gasit si un citat din Evanghelie...
„Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Ce e drept, ma gandesc mai de mult la el...
Am uitat sa spun ca indiferent ce se va intampla in viata mea eu voi continua sa ma rog ca si pana acum, impreuna cu voi la 9, pentru prunci... si nu mi-a iesit cu niciun chip din cap ideea de
, pe care sper ca Dumnezeu imi va ingadui sa il am la momentul potrivit... deci ma rog de pe acum.
Anadomnica, nu stiu sincer ce as putea sa adaug ca sa raspund cum se cuvine intrebarilor adresate de tine, atat de frumos. mi se pare ca ce ai scris tu contine deja si intrebarile si Raspunsul, adica la Dumnezeu sunt toate, iar iubirea mai ales... poate ca vom salva ceva din iubirea care ne-a unit candva, noi doi, eu sper din toata inima sa da, iar daca dumnezeu nu ingaduie sa mai fim sot si sotie, pentru motivele stiute de El, atunci suntem in Mana Lui cu toate, cum am fost de altfel mereu... Iti MULTUMESC, mi-ai umplut ca de obicei inima de mangaiere, sa te rasplateasca Dumnezeu si s ne aduci o Veste mare dupa post! Tare mai sper ca asa se va intampla!

Inca o data LA MULTI ANI! Sarbatoritelor, sa va dea Dumnezeu niste zile
cam asa!
si Vesti Bune in curand! 

TUTUROR!
Cu mult drag,
Ana 

medamaya1 spune:
LA MULTI ANI , celor care isi serbeaza azi ziua de nume, multa multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor

Mada, LA MULTI ANI 

, un bebe mic cit mai repede
Cami, imi pare rau sa aud ca s-a imbolnavit si mama,
si multa sanatate ptr ambii parinti.
Livsy, 
Bun venit noilor aspirante si cit mai repede DD sa va auda rugile
Va pup pe toate
Meda
anadomnica spune:
Oh... Livsy
... Tare m-as bucura sa va aduca iubirea inapoi si sa va reindragostiti unul de altul, pentru ca atunci mai mare va fi si va renaste dragostea voastra. Iti spun cumva si din proprie experienta, pt. ca si la mine era sa moara iubirea intre noi (intre mine si sot)... si tocmai cand ma resemnam ca poate nu mai este nimic de facut... totul a renascut din cenusa, ca pasarea mitologica Pheonix, am ars tot ce era vechi si am luat-o cu mult avant de la capat... si nu pot sa gasesc cuvinte pentru dragostea ce a reincoltit, ne-a adus inapoi in brate si apoi a inceput sa creasca mult, mult mai frumoasa si mai repede spre sentimente despre care nu credeam ca le voi trai. Ai mare dreptate, si te felicit din suflet pt. citatul din Biblie care iti ghideaza acum viata: mai intai Domnul... si restul se vor adauga! Mare adevar si mare minune ca te sprijini pe aceste cuvinte si ca pe ele vrei sa cladesti viata ta! Si te vede Domnul si ma rog din inima sa va renasca unul pentru celalalt din iubire... iar daca nu va fi asa ... pacea din sufletelul tau va primi din nou iubirea poate in alt mod. Pana atunci, totusi, mergi pe calea rugaciunii cu noi, pastreaza aceasta temelie sfanta care este iubirea de Hristos si credinta ta va naste bucurii. Doamne ajuta! 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
MaraAnisia spune:
Livsy, nu stiu exact care au fost problemele, dar ca sotie care a trecut prin asa ceva pot sa-mi permit sa-ti dau un sfat: LUPTA PT RELATIE, nu accepta pur si simplu decizia lui. cand v-ati casatorit a fost decizia ambilor, nu? deci de atunci incolo toate deciziile trebuie sa fie comune. eu am trecut la inceput printr-o situatie asemanatoare si nu am acceptat pur si simplu decizia lui, am discutat muuuuuuuult de tot, am enuntat fiecare problemele si nefericirile si desi se parea ca lunga discutie avuta nu a putut rezolva situatia, dupa ce am anuntat si parintii de decizia de despartire (locuiam impreuna cu ei si era inevitabil sa nu spunem), sotul a plecat dar a revenit in cateva ore cand a realizat ca NU PUTEM TRAI UNUL FARA CELALALT si s-a intors pt a continua ce am inceput in ziua casatoriei. si pana acum e minunat.
asa ca LUPTA daca tu crezi ca merita, daca nu a facut o greseala capitala.
pupici si rabdare,
Mara
quote:
Originally posted by Livsy
Buna dimineata si din partea mea! In primul rand, LA MULTI ANI! celor care sarbatoresc astazi, zi de nastere sau de nume... Georgia si Mada23 - si toate fetele care au nume inrudite cu al Sfantului Gheorghe - sa va dea Dumnezeu Bucurii si impliniri, Darul Vietii si sanatate multa, voua si celor iubiti! Vad ca v-ati servit cu tort fara mine... sa dea Dumnezeu sa ne vedem curand in realitate si sa ne servim de-adevaratelea, dupa Post, fireste... si cu multa bucurie in suflete!
Va multumesc TUTUROR pentru cuvintele de incurajare, au fost zile mai bune si zile mai triste... cu ajutorul Lui Dumnezeu pana la urma va straluci din nou Soarele in vietile noastre, si a mea si a sotului, fie ca ne vor fi date drumuri diferite sau impreuna. Daca ar fi sa ma iau dupa "semne" ... as spune ca nu mai pot crede ca acum lucrurile se pot intoarce - si poate ca e mai bine sa nu mai cred. Vreau doar sa-i dau Lui Dumnezeu primul loc in viata mea si toate celelalte lucruri, asa cum se spune in Evanghelie, ne vor fi date pe deasupra. Iaca, mi-am gasit si un citat din Evanghelie...„Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Ce e drept, ma gandesc mai de mult la el...
Am uitat sa spun ca indiferent ce se va intampla in viata mea eu voi continua sa ma rog ca si pana acum, impreuna cu voi la 9, pentru prunci... si nu mi-a iesit cu niciun chip din cap ideea de, pe care sper ca Dumnezeu imi va ingadui sa il am la momentul potrivit... deci ma rog de pe acum.
Anadomnica, nu stiu sincer ce as putea sa adaug ca sa raspund cum se cuvine intrebarilor adresate de tine, atat de frumos. mi se pare ca ce ai scris tu contine deja si intrebarile si Raspunsul, adica la Dumnezeu sunt toate, iar iubirea mai ales... poate ca vom salva ceva din iubirea care ne-a unit candva, noi doi, eu sper din toata inima sa da, iar daca dumnezeu nu ingaduie sa mai fim sot si sotie, pentru motivele stiute de El, atunci suntem in Mana Lui cu toate, cum am fost de altfel mereu... Iti MULTUMESC, mi-ai umplut ca de obicei inima de mangaiere, sa te rasplateasca Dumnezeu si s ne aduci o Veste mare dupa post! Tare mai sper ca asa se va intampla!
Inca o data LA MULTI ANI! Sarbatoritelor, sa va dea Dumnezeu niste zilecam asa!
si Vesti Bune in curand!
TUTUROR!
Cu mult drag,
Ana
http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png
mada23 spune:
Am uitat sa va spun ca am dus listuza la catedrala si m-am rugat pentru toate sa primim tot ce avem nevoie si Bunul Dumnezeu sa faca pentru noi ce crede ca este mai bine.
As vrea sa nu-mi multumiti, nu v-am spus pentru a-mi multumi, vroiam doar sa stiti ca Doamne Doamne are grija de toate.
Milioane de pupici
asteptand miracolul