Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 11
magdita spune:
Livsy
, suntem toate alaturi de tine, cred ca nu gresesc cand spun asta, in aceasta grea incercare cu care trebuie sa te confrunti
. Banuiesc ca ti-a fost extrem de greu sa ne marturisesti aceste lucruri si iti multumim pentru asta ! Roaga-te la Bunul Dumnezeu sa se faca voia Lui ! Si noi ne vom ruga pentru voi ! Suntem aici pentru tine, iar tu stii asta !
Doamne ajuta 
Vine
cu 

Doamne ajuta tuturor
sa auzim numai vesti bune

magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
cami_antonia spune:
buna fetele
va scriu cateva cuvinte desi sunt foarte suparata.....caci mama mea s-a imbolnavit si ea de oboseakla si de alte alea pe langa tata....nu era suficient ca era el paralizat s-a mai imbonavit si ea si va trebui sa plec iar la ei....asa ca s-ar putea sa lipsesc o vreme ....exact in perioada sarbatorilor....
in rest.....
georgia sotul meu....parintele....spune ca daca ai facut marturisire catolica ai trecut efectiv si daca ai marturisit crezul catolic esti trecuta la ei....daca nu esti ortodoxa....dar el zice ca sigur esti inca ortodoxa.....asa ca poti sta linistita....si poti sa te spovedesti in liniste....caci daca ai fost botezata ortodox....asta este credinta.....caci prima comuniune nu reprezionta nimic, adica nu este echivalenta cu o trecere la catolici.....
lunanueva....are dreptate anadomnica....pomelnicul inseamna exact ce a zis ea si se citeste la slujbele de duminica...la Sfanta liturghie....iar acatistul....este slujba speciala care se face seara mai ales la manastiri....si sus se scrie ACATIST.....si se trece numele de vii....
la pomelnic se trece data in care a fost scris....suma de bani....si preotul citeste cate zile trebuie....sauy altfel poti scrie sus POMELNIC PT 40 DE ZILE si dai cat crezi tu sau cat se cere acolo.....
si scrii ca pentru sanatate....nastere de prunci buni....etc....liniste sufleteasca si trupeasca.....si tot asa
livsy....eram sigura ca e ceva de genul acesta....de aceea te-am intrebat....cred ca ai inima tandari....dar asa cum si mie multi imi zic viata merge mai departe....asa iti zic si eu....Dumnezeu e mare ....ne vede si ne aude pe toti....asa ca nu dispera....ai incredere....multa si roaga-te cat mai mult.....
va pup pe toate....
rugati-va si pentru parintii mei ANA SI ALEXANDRU
MULTUMESC
DOAMNE AJUTA!
bb_wanted spune:
cami_antonia, ce bine ca m-ai luminat in leg cu acatistul si pomelnicul, pentru ca.....(ce bucuroasa sunt!!!!!!!!!!!!!)sambata voi pleca sa vizitez si sa petrec noaptea de Inviere la manastirile din Moldova si doar ce-am scris toata lista si ma voi ruga pe la manastiri
in
sa ne 

in caz ca n-o sa mai scriu, "Paste fericit" tuturor, sanatate si bb-i de la 
anadomnica spune:
Ana-(Livsy) - cea cu nume de imparateasa!!!
Plange inima in mine
si nu ma pricep sa-ti fiu aproape... Nu stiu evenimentele petrecute, dar stiu ca iubirea multe poate invinge, iubirea fiind divina multe repara si vindeca. Poate ca nu e totul pierdut... si daca v-ati iubit poate mai poate fi ceva salvat prin iubire. Iar daca tu gasesti in inima ta multa dragoste pt. sotul tau, chiar daca relatiile s-au racit intre timp, daca ai iubire multa nu e nimic pierdut... si noi ne rugam sa se intoarca sotul la tine. E drept ca nu poti tine un om cu forta langa tine, e drept ca ortodoxia adminte despartirea in anumite circumstante, totusi nu inceta sa crezi ca daca este iubire cat o farama nu e totul pierdut... si merita sa lupti. Ce sentimente ai tu??? Cum plange inima si sufletul in tine??? ... Nu stiu ce sa-ti vorbesc... Doamnul sa te ajute in incercarea ta, Maicuta Domnului sa-ti dea gand bun si putere de lupta!
Cami - imi pare nespus de rau pt. parintii tai
si o sa ne rugam cum putem pt. dansii. Esti un copil iubitor si o adevarata odihna pt. parintii tai sa te aiba
si am incredere ca dragostea ta pentru dansii le va aduce usurare si sanatate si pace. Doamne ajuta!
sucitul1 - te rog sa-mi spui numele de botez al tau si al sotiei sa va pot trece la parinti aspiranti. Domnul sa va aiaba in paza. In grupul nostru ne rugam unul pentru altul la ora 21 in fiecare seara pe cat posibil si ducem listuta si la manstiri si biserici ca sa auda Domnul ruga noastra. Fii binevenit asadar la noi 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
georgia_c spune:
buna dimineata fetele
va multumesc ff mult fetelor (anadomnica si cami )pentru ajutor; astept sa-mi treaca cm si sa ma duc la biserica , desi parca m-as duce si azi la liturghie, si stau mai la intrarea in biserica ![]()
livsy , sunt alaturi de tine 
cami, in mod sigur stii , dar daca cumva de suparare ai uitat , iti reamintesc ca Sf Pantelimon este considerat Doctorul Doctorilor , cred ca o ruga la Sfantul, este binevenita
Urez si eu LA MULTI ANI , tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume(sau de nastere), multa multa sanatate , si credinta ca visul lor o sa devina realitate
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Livsy...
sunt alaturi de tine
e trist..dar trebuie sa mergi mai departe,roaga-te Bunului Dumnezeu sa va lumineze gandurile si poate vedeti lucrurile altfel, sa se faca voia lui, tot raul spre bine, cu siguranta ai sa-ti gasesti linistea de care ai nevoie alaturi de cineva care te v-a iubi din tot sufletul.

Cami...
treci prin mare incercare , dar roaga-te mult pentru ei, Mare este Dumnezeu si are grija de cei incercati
Georgia...La Multi Ani si aici sa traiesti si Bunul Dumnezeu sa-ti aduca bebelinul mult dorit 

Va invit la o feliutza de tort si la un pahar de suc, azi schimb prefixul si fac cinste 
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
elaa spune:
Mada, La Multi Ani!!!, multa sanatate ,fericire si sa dea bunul dumnezeu sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta, aceia de a fi mamica.
La multi Ani!!
Si nu in ultimul rand la multi ani ptr. toti ce-i care-si sarbatoresc ziua numelui.
katymana spune:
LA MULTI ANI!!! MADA,GEORGIA si celelalte fete .
Livsy
ai incredere Dumnezeu e mare si bun.
Cami stiu prin ce treci
.Domnul este alaturi de noi.
eu il simt mai aproape de mine mai mult ca oricand .de cand am intrat sa va scriu si m-am alaturat voua parca am renascut..va iubesc mult ..
pe toate.
anadomnica spune:
mada23 La Multi Ani!!!

Nu am vazut postat nici o pizza, tort, suculet... alea alea... sau ca e post sarbatorim mai pe tacute?? 
Sa ne traiesti sa te veselesti in curand cu bebe mic in brate. Doamne ajuta!
georgia_c - si pt. azi La multi ani!!! Poti sa intri in biserica sa asculti dar asa cum ai spus, stai mai in spate. Trece repede CM si Doamne Ajuta la Spovedanie curata. 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png