Clubul nurorilor (83)
Raspunsuri - Pagina 7
a.cicel spune:
KITZY felicitari pentru bebelina. Sa creasca mare si cuminte. Asteptam poze. Refacere rapida si mult laptic pentru micuta Diana

Andreea
29+ si
Bianca Maria
POZE
briza_marii spune:
Gagici, sarbatori fericite, sa petreceti frumos impreuna cu cei dragi voua.Si sa va aduca Iepurasul tot ce va doriti.
briza_marii
slimatei spune:
fetelor mii de scuze
n-am reusit sa mai intru
iar nu am mai avut timp ..dar promit ca recopar
acum abia mi-am facut un pic de timp sa va pot ura un Paste fericit si numai lucruri bune!
va 
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!
NicoletaB spune:
neata fetelor!
HRISTOS A INVIAT!
kitzy-felicitari pt bubulina, asteptam poze, da stiu ca te-ai chinuit, nu gluma
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
HRISTOS A INVIAT!
Adevarat a inviat!
Cum v-ati petrecut, fetelor?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
A fost frumos tare de Pastele asta. In prima zi am fost la tara de unde este tata (cam la vreo 50 de km pe autostrada). Am fost multiiiii, si am mai tot primit si pe altii in vizita
. Am luat masa de pinpong a unui vecin, si ne-am tot luptat "care pe care", am fost la padure...Si am si o surpriza, v-o arat putin mai incolo ca tre sa pun pozele.
A doua zi, am fost la soacra, unde m-am simtit f bine, chiar mi-a placut! Am fost pt prima data la soacra soacrei (desi sunt cu sotul meu de vreo 12 ani, abia acum am ajuns la bunica lui, ca soacra -mea si soacra-sa "se iubesc tare", asa ca nu ne-am dus niciodata). Mai fetelor, era atata verdeata acolo, ceva de vis. Seara am venit acasa la Buc pe la 7 si am mers la niste prieteni de unde ne-am intors pe la 1 noaptea. Si..gata!
Cum a fost la voi?
briza_marii
Alynutza spune:
Wow, Briza ati avut program incarcat. Noi duminica dimineata am facut o plimbare pana la Tarnitza, sa luam o gura de aer de munte, sa admiram peisajul si sa mai fac eu un exercitiu de condus. N-am stat foarte mult, la pranz ne-am intors acasa, am papat, ne-am odihnit si pe urma am mers in vizita la socrii si la ai mei. Ieri am avut noi musafiri. Cam atat.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
unde pun si eu 3 poze fara sa treabuiasca sa imi fac cont si alea alea???
briza_marii
Alynutza spune:
Nu stiu daca se poate fara cont.
briza_marii spune:
Sper ca am reusit sa le pun. (nu sunt pe adresa mea, ca cica mi-a expirat)
http://www.flickr.com/photos/26106108@N05/2452908712/in/photostream/
Pt fetele noi: ea este Raza de soare o norica de aici, care acum sta acasica cu minunea asta Maria Cristiana (din pacate nu are net asa ca nu mai poate intra). Noi 2 ne-am intalnit la un suc, si nu mica ne-a fost mirarea cand am descoperti ca nasii lor sunt din sat cu bunicii mei (ca sa vedeti ce mica e lumea
). Duminica erau si ei veniti la nasi, asa ca au trecut si pe la mine.
Doamne ce mare s-a facut Cris, si e o ranjita la fel ca si mama ei. Ultima data am vazut-o la botez; iar acum are 10 luni.
briza_marii