Clubul nurorilor (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Alynutza spune:
Mai, mai, tare dragutza gagalicea.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Alynutza spune:
Fetelor, va astept sa-mi spuneti sarbatoritii de mai.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
a.cicel spune:
Hristos a inviat!
Tare dulcica Cristinica Razei.
Cum ati sarbatorit Pastele? Si cum v-ati distrat? Noi am avut musafiri, am fost in vizite si cam atat. Distractia incepe de maine ca mergem la tara. Din pacate nu putem sta pana duminica, doar pana sambata, dar asta e. Plecam de azi. Aly o sa fiu mai aproape de tine ca merg la Bistrita. Sper sa avem parte de vreme frumoasa. Ca aici a inceput sa ploua. ![]()
Si sa ma laud cu Bianca. Acum 2 saptamani am inceput sa nu ii mai pun pampers ziua. Si o puneam la olita din ora in ora. Ei bine, acuma se trezeste si din somn si cere la WC (ca nu ii mai place olita). E adevarat ca numai ziua, dar e super. Nu ma asteptam sa reusim asa repede. Asaca am fata mare deja. E asa dulce cand vine si imi spune "Mama, piu teu" (in traducere: mama, pisu wc.)
Sper ca duminica, luni cand mai reusescsa intru pe net sa gasesc vesti de la kitzy si poze cu noricica mica.
noricile si distractie faina in mini vacanta.
Andreea
30+ si
Bianca Maria
POZE
Alynutza spune:
Andreea distractie placuta sa aveti! Si sper sa aveti parte si de vreme buna. Noi sambata ne-am programat o iesire, sper sa nu ploua sa ne dea planurile peste cap. In rest, acasa, am program de croitorit ca pe cand ma intorc numai bine trebuie sa merg la o nunta si vreau o rochitza noua.
Bravo Bianca, ce bine ca ati reusit operatiunea 'fara pampers' asa de usor.
briza_marii spune:
Eee, ce bine Andreiut ca Bia e asa cuminste si cere singurica la "piu"
.
Noi maine vrem sa dam o fuga pe ....afara din Bucuresti. Acum suntem la capitoul "parlamentari" incotro sa o luam. Din pacate nu putem sta si vineri ca unii oameni mai si muncesc
. Asa ca trebuie sa fie pe "aciulea" pe aproape...Si in nici un caz pe DN1 ca imi dau seama ce card de masini or sa fie la iesire din Bucuresti
briza_marii
camelia72 spune:
Hristos a Inviat!
Briza,multumim pt. surpriza,tare draguta razuca mica,le pupam pe amandoua!
Noi de Paste am fost pe la parintii mei,de fapt doar eu cu copiii caci al meu sot a plecat de sambata in Germania,nemtii fiind catolici a ramas si fara paste anul asta!
Andreea,felicitari micutei pt. performanta de a renunta la pampersi!
Aly,la sarbatoritii de mai te rog sa o treci si pe printesa mea...duminica,4 mai,implinim 9 ani!
Un sfarsit de saptamana placut tuturor!
kitzy spune:
Buna! ![]()
Am reusit sa intru un pic pe aici, fetelor, va multumesc din suflet pt urari, sapt asta pun si cateva poze cu broscuta
Fug ca s-a trezit! Va pup!
40 cu
Diana
briza_marii spune:
Cami
pt fetita ta. Sa aiba bafta in viata.
Kitzy bun venit acasa. Asteptam pozele!
briza_marii
mephala30 spune:
Hristos a inviat!
Camelia,
Georgianei!