Clubul nurorilor (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza. Haideti la .
Briza frumoasa masina, dar de ce nu va ganditi la ceva mai accesibil si sa va ramana banuti si pentru concediu? Pana la urma o masina nu este o investitie, este o cheltuiala si singurul scop este sa te duca unde ai nevoie (cel putin asta e parerea mea).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Eu ma confrunt de dimineata buna cu niste contractii, tin cateva secunde si sunt la intervale de vreo 8-10 min aprox, ultimele 2 au fost mai dureroase, ma duc sa fac un dus, sa-mi fac manichiura si sa-mi pun ultimele lucruri in bagaj....am luat un no-spa, poate e alarma falsa...sa vedem. Oricum, sa fiti pe faza.
Ultima a fost de 25 de sec la 5 min diferenta. Sunt curioasa cum evolueaza.

40 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In primul si in primul rand:...azi se naste /nascut Diana. Pe la 12 m-a anuntat Kitzy ca are deja dilatatia de 2 cm. Asa ca facem pt Kitzy si Diana, sa fie o intalnire cat mai rapida.
Aly varianta standard d ela masinuta asta e cu 200E mai ieftina ca Loganul si e dotata cu o gramada (inclusiv 6 airbeg...) si are garantie 7 ani "bara in bara". Sincer, nu stiu ce altceva mai ieftin, cu dotarile si garantia asta, as putea sa iau.

briza_marii

Mergi la inceput

Eu ii fac dincolo galerie la Kitzy.

Briza sorry, credeam ca e mai scumpa, daca tu spui ca e asa mic, go for it.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

, hai Kitzy!
mai degraba cred ca a nascut pana la ora asta. Aveti ceva vesti?

Briza, frumoasa masina!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Tocmai am reusit sa vb cu Kitzy. E f bine, super bucuroasa (mi se zbarlea pielea pe mine cand ii auzeam vocea un pic epuizata sar FERICITAAAAAAA). Dupa un travaliu de 9 ore si cezariana s-a nascut Diana la ora 15.25. E maricica, are 55 cm si 3.500kg si nota 9. A, si am uitat ce era mai important E O FRUMUSETE . Mamica ei a promis poze cat mai repede.

Stiu ca e o frumusete masinuta aia..Inca cochetam cu ideea. Speram ca anul asta sa ne permitem sa o luam

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

felicitari, Kitzi! Refacere usoara, mult laptic si sa-ti traiasca cea mica!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Felicitari Kitzy!

Fetelor, va doresc Sarbatori fericite!. Sa va petreceti frumos alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Kitzy,felicitari,refacere rapida ,sa fiti sanatosi cu totii iar cea mica sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor,va pup pe toate,sa fiti sanatoase si sa petreceti alaturi de cei dragi Invierea Domnului...Un Paste Fericit si vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput