Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am dat si eu click pe link de curiozitate, dar se deschide la pagina principala. Pe unde e Luica asta, ca tare-mi suna cunoscut si nu mai stiu de unde sa-l iau. Parca era un grad, ceva in armata - caporal parca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E pe linga Piata Resita. Ultimul stop inainte de Giurgiu.
De pe pagina principala cauta X2521100K, unde scrie "cautare dupa ID".

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

hy,fetelor!va urmaresc demult cu interes,am si eu o intrebare:vrem sa ne luam un townhouse si nu suntem hotarati unde,avem doua alternative:unul in Sterling (cascades) si altul in Centreville ,ambele in Virginia.Pentru care sa optam?
Eu sunt inca in Ro cu copiii,insa in curand vrem sa ne mutam cu totii acolo.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vreau doar sa spun ca pe copiii siminei i-am vazut si pen' ca-s frumosi si destepti i-am si votat si am mai ramas datoare cu vizionatul unor poze, dar we asta nici nu m-am atins de calc, de aia nu fac nici o remarca. sper sa nu scrieti mult ca sa le pot recupera din urma.

eu nu stiu cum e prin virginia, dar ma duc in delegatie in iunie si abia astept. yuhuhu! daca mai ai rabdare, iti zic atunci ce si cum :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Andreea, multumesc mult! Si pentru complimente, si pentru voturi.
Si eu ma tot uit la pozele voastre si-mi plac tare mult. Si iar ma mai uit, ca nu ma satur de poze nicicind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by ellaine

Hilde, multumesc tare mult pt sfaturi, pt mine sunt de un real folos.Am sa incerc- pe cat posibil-sa le urmez.Ma gandeam daca se va putea face ceva in avans.In sensul asta ma gandeam la carti care ar putea fi procurate pt a ma putea acomoda cu sistemul american de contabilitate.Sfaturi?
Partea buna e in faptul ca va fi o mai usoara acomodare pt copii, data fiind asemanarea intre sistemul educational din America si cel de aici(copiii vorbesc engleza perfect si afrikaans-f inrudita cu olandeza).
Inca o data: MULTUMESC MULT!

Cu placere!:)

Ce carti ai putea citi? Cele mai tehnice, ar fi asa:

1)Weygandt, Kieso, Kimmel: Accounting Principles
http://www.amazon.com/Accounting-Principles-PepsiCo-Annual-Report/dp/0471448575/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1208820918&sr=1-3

2)Intermediate Accounting
http://www.amazon.com/Intermediate-Accounting-Update-Donald-Kieso/dp/0470128747/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1206925867&sr=1-2

3)Advanced Accounting
Author: Joe Ben Hoyle Thomas Schaefer Timothy Doupnik
ISBN: 0072991887
EAN: 9780072991888
8. Edition
928 Pages
Publisher: McGraw-Hill/Irwin
Binding: Hardcover
Publication date: 2005-12-15

http://www.searchabook.us/isbn/0072991887/

Sau mai bine ia editia a 9-a.

Daca le citesti pe astea, cu siguranta iti vei face o idee despre ce fac ei aici.

Ramona, am urmat si eu instructiunile de pe etichete, care spuneau sa le pun in casa cateva saptamani mai devreme. Stiam eu ca e bine sa urmezi instructiunile numai in caz ca nimic altceva nu functioneaza dar de data asta am mers ca la carte. Si a iesit prost. Incep sa devin un contabil veritabil, care stie doar sa urmeze regulile. Noi muncim, nu gandim. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi e vara-vara...am fost la plaja si iar sunt rosie ca racu, dupa ce acum 2 saptamani am dat un strat de piele jos!!!!
Uf...soarele asta!!!!

RamonaJ, din cate stiu eu piata imobiliara e cam blocata in Ro...noi stam cu apartamentul de vreo 2 luni pe piata...si nu prea se inghesuie nimeni!!!!
Cred ca preturile sunt oricum mult umflate...pt un ap de bloc trecut prin cutremuru din 77!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Adriana La Multi Ani baietului!
Sanzi foarte frumoase pozele cu ceramica unde le-ai facut?

AnaMaria si noi si noi am bolit tat weekendul. Deocamdata numa un pui bolnav sa vedem poate restul scapa.

Ramona wow... mey capitala europeana. Am eu ceva de zis mai usturator legat de cum castiga unii banii de sa-si permita asa ceva in .ro... dar ma abtiiiiiin eroic.

Sorry de Virginia nu stiu nimic, iar cu sistemul de invatamant suntem inca la-nceput.

In schimb am gasit si eu minuni prin gradina... toporasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ramona: nu mai zice ca esti antitalent ca oamenii chiar o sa te creada! si eu sunt, dar nu zic nik. din contra, imi bag nasul!

nu mi-am facut bagajul fiindca sunt o inconstienta. tot am zis ca il fac dar daca tot nu imi trebuie mai nimik in spital in comparatie cu Romania, nu ma stresez. tot zic ca il fac dar ...

Cenia +37 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Cenia haidi mey tu mai vrei sa-l tii un pic pe bebe in burtica...

Ma tot pe retete de Pasti asa... Nu suntem ortodocsi, dar parca as face ceva.... dar ma apuca groaza de bucatarit. In bucatarie sunt catastrofica. Barbatii familiei nu zic nici pas, dar fiica-mea se revolta zi de zi

Mergi la inceput