Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 8
ellaine spune:
Hilde, multumesc tare mult pt sfaturi, pt mine sunt de un real folos.Am sa incerc- pe cat posibil-sa le urmez.Ma gandeam daca se va putea face ceva in avans.In sensul asta ma gandeam la carti care ar putea fi procurate pt a ma putea acomoda cu sistemul american de contabilitate.Sfaturi?
Partea buna e in faptul ca va fi o mai usoara acomodare pt copii, data fiind asemanarea intre sistemul educational din America si cel de aici(copiii vorbesc engleza perfect si afrikaans-f inrudita cu olandeza).
Inca o data: MULTUMESC MULT!
ruxij spune:
Salut!
Nu am apucat sa va laud si eu copilasii! Superbi, niste minunatii de copii!! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii multe!
Noi ce am mai facut? Acum sambata si duminica am avut musafiri si ne-am simtit f. bine. Vremea a fost cam inchisa, dar am reusit sa facem gratare atat sambata cat si duminica. Musafirii au plecat la 3pm duminica si eu am plecat in delegatie la Washington DC la 3.40pm. Acum scriu din hotel. Urati-mi succes pt. maine, incerc sa imi fac pile :)) (adicatelea networking)
Va imbratisez pe toate!
Andrada spune:
Networking ca sa ce? te muti pe coasta?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Gabbriela e bine, doar extrem de ocupata!!!
Ii spun ca ca ginditi la ea...
M-am intors din weekend rupta...si racita cobza! Yay, ma recuperez la servici (usa inchisa sa nu transmit raceala)
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
corinadana spune:
Intru si eu sa va urez o saptamana frumoasa!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Anamaria, multumim pentru update. Si eu ma tot gindeam la ea, bine ca e OK.
Sint in urma rau cu scrisul. Am vazut copilasi frumosi, sa va traiasca!
Simina, ce inalta e Raluca! Imi pare rau ca nu pot s-o vad. In rest e la fel de slabuta ca si Ana, nici ea n-a pus mai mult de 1 lb in ultimul an, desi s-a inaltat mult.
Andreea, Alexandru era la fel ca Philip. Acum ca e mai mare e ceva mai bine, dar tot e mai "needy" decit Anuta (ea ma scoate din camera, cica s-o las sa doarma ).
Adriana, Anamaria, vorbiti de locuri sfinte. Nu, nu biserica - ma gindeam la restaurantele poloneze din Greenpoint.
Adriana, nu mai stiu pe unde esti - undeva prin Midwest presupun. Am prins si eu un cutremur acolo, acum vreo 20 de ani.
Lexi, multumesc. Nu face poze singur? Ziceai ceva de lens, eu caut aparat care sa stie singur ce are de facut - eu fiind antitalent la orice tine de tehnica.
Cenia, esti cu bagajul la usa?
La noi e mai cald decit anul trecut. Atunci a fost tare frig de Pasti, acum Simbata am fost la pool party. Adica in aer liber.
Hilde, am si eu niste chestii firave in ghivece - nu si-au mai revenit nici afara. Daca ai loc, incearca sa pui si direct afara. Citeodata merge mai bine asa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana_m spune:
Ramona J suntem in indiana si de aceea a fost tare ciudat cutremurul asta. Nu a mai fost cutremur aici din 1968.
Salutari la toata lumea si spor la treburile pe sapt asta, ca ma gandesc ca toata lumea se apuca de pregateli pt paste.
Siminaf spune:
Am pus o poza de anul asta la profil, cu copilasii mei. Sper sa se vada.
Edit: nu merge. Iar la album nu pot pune nimic, nu stiu cum sa fac sau nu ma lasa...
Ramona J spune:
Voi ati vazut ce se poate cumpara la Bucuresti cu $300.000? Sa nu mai spun unde e str. Luica! Front stradal 6 m, wow!
http://imobiliare.ro/bucuresti-ilfov/vinzari-case-vile/lista-641532/detalii/X2521100K
The best thing you can do for your children is to love your wife.