Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lexi, Corina, multumesc de raspunsuri!
Corina, da, te rog - Hollywood ar fi mai aproape de noi. Voi mergeti?
Sfanta Treime de care zice Lexi trebuie ca e cea din Glendale, nu? Nici asta nu e groaznic de departe, dar Hollywood ar fi si mai aproape.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lai, v-ati facut bagajele??

Honey, la multe luni de acum incolo!!!! Ce le mai pierzi siru dupa 1 an jumate incolo!!! hihi!! E dulce cu lipici bebele tau, sa=ti traiasca!!!!

Adriana, ma bucur ca iti place site-ul!!! Eu am dat de el de la colege si mai stiu (dar aici ma duc direct la magazin) un altul careia ii sunt foarte fidela:
http://acecatalog.com/
Incearca si aici, poate au transport mai ieftin!!!

Ruxi, felicitari pentru performanta la inot!!!
Eu folosesc o crema cu SPF 50 din ora in ora!!!
http://www.playtexstore.com/cgi-bin/item/PLA04475
Si eu am pistrui si pete peste tot!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim, Anuta seamana cu mami ei. Sinzi, tot asa eram si eu. Slaba si vinata de frig, nu ieseam deloc din apa de o disperam pe mama. Si tot pe la Eforie Sud am petrecut veri intregi, stateam si cite doua luni vara la mare. Spre norocul meu nu ma ard, nu ma pistruiez.
Andreea, incercati cu Philip. Ce o fi o fi, daca nu-i place mai amini si incerci peste citeva luni. Fiecare copil e altfel, depinde mult si de instructor, de cum se potrivesc, de dispozitia copilului in ziua respectiva etc.
Blackpanterro, nasol cu sotul. Sa se vindece cit mai repede si mai bine.
Anamaria, mina ta cum mai e? Insanatosire grabnica si lui Alex.
Snee, fetita ta e mai bine?
Honey, welcome back. N-am reusit sa vad pozele. Ai scapat de scorpioni?
Am pierdut firul, nu stiu ce ati mai spus.
Am facut pork butt , a iesit bunicel daca va intereseaza ma duc la bucatarie sa scriu reteta. Imi place si ca e meal cu totul, n-a trebuit sa fac garnitura separat ca ma lasa inspiratia citeodata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Sanzi, nu rade de noi ca e de plans Peste o luna plecam acasa si apartamentul il eliberam inainte sa plecam, la intoarcere mai stam vreo zece zile la niste prieteni dupa care road trip spre Texas. In luna asta mai avem de facut doua voiaje 'artistice' plus o sumedenie de alte trebusoare.. mi-a cam intrat morcovioru' in partea dorsala

Sa nu-mi zici ca voi ati renuntat la Texas ca viu cu batu' (citeam ceva acu' fo doua pagini de cumparat casa in Florida)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Adriana uff .. imi pare tare rau. Cum s-a intamplat?
Altfel si mie imi plac Melissa and Doug. Si ai intrebat mai demult. Da copiii mei vorbesc romaneste. Fetita aproape perfect si si citeste putin. Cu al doilea e mai greu, dar daca n-are incotro vorbeste.
Eu am tinut la limba romana. Sa fiu sincera nu pot sa-i explic orice in alta limba si pustoaica e foarte curioasa si ma pune deseori in dificultate.
Ma uit apoi in enciclopediii sa-i raspund si cum se spune in alte limbi, dar spontaneitatea o am doar in romana. Nah de exemplu ce feluri de roci sunt sau cum se numesc pietrele de faci focul cu ele, da oamenii primitivi cum isi faceau silex-urile...
Are niste intrebari...

Honey scump bebeul Sa creasca mare si fericit si sa va bucurati de fiecare clipa .

Ruxij vazui sarut-mana... ma agitam p-acolo ca era Adrada si stia si nu ma vedea :) ca altfel nu bolduiam. Brava flacaului la-notat... S-a mea tot asa vrea sa fie prima mereu... ma apuca plansul cand ii vad ca miorlaie pruncii ca n-au auns primii la olita!!! Parca drum de mijloc n-ar vedea copii acestia.

Ramona super pustoaica:) Si e o maimutica fara frica:). La mine unul incearca orice si fatuca e fricoasa. Multam puiul e din lac in put.. are otita...ma iau de mana cu Anamaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Sanatate multa copiilor cu otite! Ce se intimpla oare? si eu am avut in copilarie si mi s-a parut groaznic.

Vroaim sa va spun ca luni merg la nasterea indusa. Am picioarele prea umflate si dr. a zis ca ma baga la indusa pe loc(pericol de preeclamsie) dar e copilul cam mic(cum si-o fi dat seama de asta nu pricep, doar mi-a masurat burta nu am facut nici un ultrasound) si asteptam pina luni sa mai creasca Naomi. acuma chiar ca trebuie sa imi fac bagajul!
azi mi-am luat sutiene de alaptat si mi-au trebuit cu doua numere mai mari decit de obicei!

mi-a facut o manevra cam dura nenea dr. si acum elimin dopul gelatinos. trebuie sa stau cit mai mult relaxata si sa nu stau deloc in picioare. ceea ce e bun, deja picioarele mele amintesc de niste picioare de om si nu de pork.( nici macar nu le puteam ridica singura pe pat, trebuia sa le ridic cu mina!)

la noi e cald, ar fi super de lectii de inot, dar David al meu e mic, abia a implinit 3 si poate mergem mai la vara.

Am fost la Carter's si aveau reduceri faine la 4 usd , 5 usd diferite hainute. Si la children place erau reduceri dar nu mi s-au parut asa de spectaculoase.

cam atit despre noi, venim cu vesti acusi despre noua cetateana americana cit se poate de curind!

Cenia 37 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, Cenia! Nastere usoara, refacere rapida, bebe sanatos si cuminte.
Anuta abia a implinit trei ani, puteti incepe linistiti inotul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Cenia tinem pumnii! Multa bafta. Teoretic isi da seama masurand centimetrii de la ombilic in sus/jos habar nu mai am.. si pe mine m-au socat ca m-am dus sa citesc pe net...
Stai cuminte si pune picioarele pe tavan. Pune-l pe sot sa cumpere ca tot poti sa dai inapoi 30 de zile.. El cumpara, tu alegi, el da inapoi:) eu asa am cumparat cu bb 2 unde m-au cam tintuit ceva timp in pat.

Lai spor la lichidat si nunta faina ...parca-n vara, nu?

Si daca n-aveti ce face..,puteti admira o gradina salbateca pe care am luat-o in stapanire oarecum... adica doar curatat poison ivy-ul
http://home-and-garden.webshots.com/album/563199223rdGvxj?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, nastere usoara!! Sa ai grija cu cumparatul de la Carters ca intra la apa(si la apa rece!).Noi nu mai cumparam de mult de la ei, mai bine de la childrens place, old navy,gap,oshkosh.

Sinziana, nu pot intra pe al doilea site, imi da time out in continuu :(

Snee, off, si-a rupt piciorul jucand fotbal(soccer).Joaca de 2 ori pe sapt ca si outside work activity impusa de sef pt evaluari mai bune.Se pare ca in Military poti sa fi oricat de bun ca daca nu faci activitati din astea nu iei evaluari bune ....sti cum ii la razboi nu conteaza sa fi bun ci e important ca faci bullshit activities, asta e US Military fetelor!!

Tot pt Snee :) , ma bucur mult ca vorbesc copiii romaneste.E foarte bine si eu imi doresc pt ca vreau sa invete si alte limbi latine dar e atat de greu, el e mereu cu engleza,sot, prieteni numai americani, TV in engleza.Intelege tot in romana dar raspunde engleza.Imi pare rau de mama ca nu pricepe ce zice.I-am spus mamei sa puna mana sa invete engleza LOL ca si asa o sa o luam cu noi in US.

Bravo tuturor inotatorilor!!! E un sport foarte bun, ne-am gandit sa il dam si noi pe Aidan mai incolo dar el e foarte retinut, daca are cel mai mic motiv sa creada ca se poate rani facand ceva, nu face.
El il indemn la multe chestii dar el e fff precaut.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

frumosi copii, frumoasa gradina, frumoase site-uri cu arts and crafts.
cenia, ai grija de tine si nu-ti fa tu griji cu inotul acum, ai sa ai timp in cateva luni mai ales ca la voi e cald mai mereu. pupici.
adriana, hahaha, cat am mai ras cu us military :) stii ca sotul e acum civil in baza si zice ca nu mai e asa naspa, dar mancatorie tot este, noroc ca el nu-i omul sa puna la suflet.
philip vb numai in engleza desi noi in vb 90% in romana. el merge la gradi si engleza o aude cel mai mult asa ca asa s-a hotarit. intelege romana perfect, eu nu vrea sa-l stresez dar poate la anul ne apucam si de romana mai serios.
ramona, merci, il inscriu, acum am doua locuri si nu stiu pe care sa-l aleg. problema lui e ca vrea tiny water :), si cel putin unul din locuri e piscina cu apa multa ca de adulti

philip&andreea

Mergi la inceput