Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 15
philip spune:
hehehe, ca bine zici andrada, eu nu cred ca philip e asa ambitios :( o sa incercam sa mergem cu el poate we asta, asa, in familie si sa vedem cum se comporta.
philip&andreea
sinzi_ana spune:
Ramona, eu mereu eram vanata si imi clantzaneau dintii (la propriu) si la plaja si la inot!!! Si eram NUMAI in apa!!!! In plus, pe plaja mereu ma ardeam groaznic (cu toate cremele si tricouri si stat la umbra) si ai mei nu stiau ce sa imi mai faca (vara o petreceam la Eforie Sud unde avem o casa iar plaja era peste drum...asa ca o frecventam zilnic)
Dar apa am iubit-o mereu (pacat ca tre sa fie sub soare - de cele mai multe ori)
Ana maria, cum e cu baietu acasa?? Are program de voie??
Eu evit soarele pe cat pot sa il evit in Florida (stam vizavi de ocean) in conditiile in care am copilarit in Constanta cu vacante in Ef Sud...Ma infofolesc cum putini o fac pe plaja, dar tot ma prinde la cotitura sa ma "arda"
Adriana, mi-am salvat si eu site-ul!!! Eu il folosesc pe asta http://www.montessorioutlet.com/
Am observat in poze ce camera frumoasa aveti cu muuulte jucarii!!!!
Aidan e frumos foc!!! (am si eu in clasa un baietel Aden cred ca se pronunta la fel)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
lai spune:
Corina, voi mergeti la slujba de Inviere?
Stie cineva de o biserica ortodoxa in Los Angeles (preferabil romaneasca, dar nu neaparat) unde se tine slujba de Inviere la miezul noptii? Sunt convinsa ca sunt (daca nu romanesti, macar de altele), da' nu'sh cum sa le gasesc..
Lai
blackpanterro spune:
Sinziana, wow ce fain e si situl dat de tine, imi plac jocurile Montessori! Ce preturi mari la market price si ce reduceri mari, foarte fain.Shipping-ul e urias insa pt adrese APO/FPO :( , daca comand de $25 ma costa $30 ca sa le trimita.Si la $100 e mult $30 shipping dar fiind de lemn or fi grele.De aia eu comand de pe amazon produse tip Montessori de la Melissa & Doug si au free shipping.
Multumim de compliment :) intr-adevar pot sa deschid gradinita la noi acasa LOL, mai ales de cand cumparam de la discount school supply.
Sunt foarte trista, sotul si-a rupt piciorul si saracu e in dureri maxime ca nu poate lua nimic ca trebuie sa isi termine temele pt scoala :(
Maine il opereaza si ii vor pune un surub la glezna care ii va fixa piciorul si il va ajuta sa se repare repede, apoi dupa un an il scoate.
Doctorii germani sunt super insa, spitalul la fel, are toate ingrijirea de care are nevoie ceea ce e bine.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Stiu ca nu am mai intrat de ceva timp, sunt in urma cu vreun capitol (n-am apucat sa citesc din urma).
Bebe Andrew imi ocupa majoritatea timpului. Iar cand el doarme, incerc sa mai bag o rufa la spalat, la uscat, sa le calc, sa mai aspir prin casa,...din astea domestice.
Andrew a implinit pe 21.. 2 lunite. Suntem baietei mari de-acum.
Ieri am fost la vaccin. Si am ramas socata si m-a busit plansul in cabinet, cand am vazut ca mi-l inteapa de 5 ori!!!
Nu ma asteptam.
Bine macar ca nu mi-a facut febra peste zi si ca a papat/jucat ca de obicei.
Ne pregatim de Botez. Il vom avea a doua zi de Pasti, pe 28 aprilie.
Si eu nu gasesc o lumanare lunga,alba..asa cum sunt cele speciale pentru astfe de evenimente, in Romania.
Si vin si va cer voua ajutorul: stiti cumva unde as putea gasi astfel de lumanari????
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
PS: Avem si noi pozici noi si ... 2 filmulete la semnatura ( de care eu sunt foarte mandra... mi se pare mie ca bebe meu e precoce...dar nah... cioara si puii,nu? )
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ellaine spune:
Hilde, ca de obicei, multumesc pentru tot.E un real Ajutor.
Noi, fiind in emisfera sudica, ne pregatim de iarna.Si de Sfintele Pasti.
Fiind o comunitate mai mica de romani, incercam sa recream atmosfera de Pasti de acasa, impreuna cu valentele sud-africane.
Deocamdata vremea e cu noi, chiar daca seara avem 1 grad.Ziua e 24 de grade.
Pentru toata lumea :pace si liniste, impacare si lumina!
Numai bine!
blackpanterro spune:
Ioi Honey ce bebe fain ai!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
lexi spune:
quote:
Originally posted by lai
Stie cineva de o biserica ortodoxa in Los Angeles (preferabil romaneasca, dar nu neaparat) unde se tine slujba de Inviere la miezul noptii? Sunt convinsa ca sunt (daca nu romanesti, macar de altele), da' nu'sh cum sa le gasesc..
Lai
Incearca aici, e programul slujbelor de la Biserica Sfanta Treime din LA: http://biserica.org/ro/compendium/articole/viatacrestina/2008/NoI/programul-slujbelor-din-post.htm
ruxij spune:
Blackpanterro, imi pare rau de sotul tau:( Refacere rapida!!
Bravo Anutei pt. ambitie!!
Sanzi, folosesti crema? Si eu am "sun damage", am pete pe fatza si ma obsedeaza. Ma gandesc sa fac un tratament cu laser sau altceva. Apropos, microdermabrasion aia ar ajuta la asa ceva?
Azi la inot Bogdan a avut "a great day". Nu a inotat jumate la aia mici, a inotat toata ora la cei mari. Echipat cu costumul recomandat de Andrada (sarumana, ne-ai salvat viata) si in plus, cu casca, a inotat ca vantul si ca gandul:)) Nu l-a mai durut capul cum zicea zilele trecute (cred ca casca a ajutat sa nu stea mereu in apa aia rece). Acum stie sa si respire ashea cu capul intr-o parte, inainte nu stia.
corinadana spune:
Lai este una in Holywood si una in Glendale. Amandoua cu slujba in romana. Mai pe seara am sa ti postez adresele dca vrei. Ok?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca