Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Nu ramanem ca soata vrea la Google :) si visul lui e pe cont propriu.Aici poate sa ramana numai ca si contractor(nu mai vrea government) si lui ii place o singura firma Booze Allan.Daca astia nu angajeaza nu ramanem.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
Am dat si eu un interview cu Google:) sint misto
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Snee, ti-a dat Ana-Maria site-ul pt. costum. Noi l-am folosit azi prima data. A prins f.f. bine, Bogdan a inotat mai bine, n-a mai tremurat. Doar ca am avut un incident, a inceput sa planga mai spre sfarsit si cand l-a intrebat profesoara de ce plange pana la urma a recunoscut ca a plans pt. ca el e mereu ultimul. Ei sunt pusi in ordinea abilitatilor si profesoara pe el il pune penultimul pt ca e cel mai mic din echipa si inoata intr-adevar cel mai incet. Ceea ce il frustreaza. Nu intelege ca de fapt e f. bine ca el e in echipa de copii mai mari si de fapt e primul intre cei de 6 ani, el se oftica ca de ce pe el il pune mereu ultimul. Asa ca de acum juma' de ora va inota cu aia mari si juma de ora cu aia de varsta lui, ca sa aiba ocazia sa fie primul:)) Ce ne facem cu ambitia asta....ne face figuri.
sinzi_ana spune:
Ruxi, asa-s cred varsatori!! hihi!!! (varsatori sunt ai nostrii in feb, nu??)
Si David la fel...nu suporta sa fie ultimul!!! Nu suporta sa piarda!!! Nu suporta sa nu aiba dreptate sau sa fie contrazis!!!!
Prefera sa nu se bage in chestii in care ar putea pierde intr-un fel sau altul...e foarte constient de sine...(sa nu spun ca imparte sfaturi in stanga si-n dreapta zici ca isi face post-doc-ul!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
ruxij spune:
Da, Varsator e. Nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca nu poti fi mereu primul si fiecare mai face si greseli.
blackpanterro spune:
Fetele, am vazut ca vorbeati de arts and crafts acum cateva zile si am tot uitat sa va spun de situl asta, poate stiti deja de el, www.discountschoolsupply.com .Au o gama foarte larga de arts & crafts si multe idei de cum sa faceti diferite lucruri.
Noi am devenit clienti fideli si casa noastra arata ca o gradinita LOL
Acum au reduceri de pana la 52% la arts & crafts materials, eu zic ca merita sa dati o raita :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
adriana spune:
Anamaria, sanatate baiatului... Lasa, bine ca sta acasa, se face el bine.. trebuie antibiotic la bolile astea, nu?
Adriana, mersi de link, acusi ma uit si eu pe el, pare interesant.
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Ramona J spune:
Andreea, veniram de la inot. A decurs bine, nu i-a fost totuna in citeva rinduri. A cam inghitit apa se pare, cind am plecat de acolo o durea putin burtica. Si da, tremura ca frunza-n vint. Cu toate astea, ar mai fi vrut sa stea!
Mi-a placut, au facut destul de multe in jumatatea aia de ora. Au avut vreo 5 instructori la 7-8 copii.
Asa ca mai mergem!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Mei mei tipic Anuta, tremura, o doare burtica, dar tot mai vrea.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu